Açıköğretim Sınav Yerleri Belli Oldu!

29-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek AÖF sınavı için heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce adayın merak ettiği AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF sınavına dair detaylı bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz.
Açıköğretim Sınav Yerleri Belli Oldu!

Açık Öğretim Üniversitesi okuyan binlerce öğrencinin büyük merakla beklediği sınav giriş yerleri belli oldu. 29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek AÖF sınav yerlerini burayı tıklayarak öğrenebilirsiniz. Açılan panelde AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranına TC kimlik numarası ve şifrelerinizi girerek sınav yerlerinize ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAVI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

29-30 Nisan'da düzenlenen Açık Öğretim Üniversitesi Bahar Dönemi Ara Sınavı için geri sayım başladı. Sınava saat kaçta gireceğinizi, nerede sınav olacağınıza dair bilgileri AÖF sayfasında öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİNİ BU ADRESTE ÇIKAR

AÖF CEVAP KAĞIDI PUANLAMASI NASIL YAPILIYOR?

Biliyoruz ki yeni sisteme göre artık dört yanlış bir doğruyu götürüyor. Buna göre yanlışlarınız doğrularınızı götürecektir. Onun için emin olmadığınız soruları cevaplamamanızı öneririz. Puanlama işlemi, komisyon üyelerince ortak kararlar ile hazırlanmış olan dereceli puanlama anahtarına göre yapılıyor.  Açık uçlu sorulara öğrencilerin doğru/yanlış cevap vermesine göre derecelendirilir. Açıköğretim sınavlarında 'çan eğrisi' uygulanır. Öğrencilerin bir derste başarılı olma yüzdesi arttıkça o ders için öğrencinin başarısı da değişiklik gösterecektir. Örneğin bazı dersleri 40 ile geçmek mümkünken bazı dersler için bu söz konusu değildir. Açık uçlu bir soru için alınabilecek en yüksek puan, iki tane seçmeli sorudan alınabilecek puana eş değer olacaktır.

 

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.