Amazon Prime Türkiye’de Hangi İçerikler Var? Nasıl Üye Olunur? Fiyatı Ne Kadar?

Online dizi ve film sektörünün lider şirketlerinden biri olan Amazon uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’ de faaliyete geçtiğini duyurdu. İşte Amazon Prime Türkiye içerikleri, üyelik şartları aylık ücreti ve hakkında bilgiler…
Amazon Prime Türkiye’de Hangi İçerikler Var? Nasıl Üye Olunur? Fiyatı Ne Kadar?

Amazon Prime Türkiye Nedir?

Türkiye’de insanların en çok tercih ettiği film ve dizi izleme platformu olan Netflix’e büyük bir rakip geldi. Dünya devi Amazon şirketi Amazon Prime hizmetlerini artık Türkiye’de de sunacak. Amazon Prime Türkiye ile en kaliteli film ve dizileri uygun fiyatlarla izleyebileceksiniz.  Netflix'te olduğu gibi Amazon Prime Video’da da Amazon Orijinal yapımları ve ödüllü filmler kullanıcılara sunuluyor.


Amazon Prime Türkiye’de Hangi İçerikler Var?

İnternetten dizi ve film izlemek için artık Amazon Prime Video’yu kolayca kullanabilirsiniz. Amazon Prime Türkiye ile tüm uygulamalarında Türkçe dil desteği sunacak olan Amazon film ve dizi içerikleri içinde Türkçe altyazı desteği sunacak. Amazon Prime Filmleri ve Amazon Prime Dizileri linkleri ile Amazon Prime Video platformunda hangi içeriklerin yer aldığını öğrenebilirsiniz. İşte Amazon Prime Türkiye üzerinden izleyebileceğiniz en dikkat çekici 7 dizi ve film önerisi…

1.The Boys

the-boyzzz.jpg

Dünyayı koruması gerekirken süper güçlerini kötü emelleri için kullanan süper kahramanlarla onları hizaya getirmeye çalışan The Boys ekibinin maceralarını konu edinen dizi Amazon Prime Video’da en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.


2. The Marvelous Mrs. Maisel

the-marvelous-mrs.-maisel.jpg

1960’lı yıllarda geçen bu dizi de Maisel isimli iki çocuk annesi genç kadının mucizevi bir yeteneğini keşfetmesiyle başlayan maceralar anlatılıyor. Amazon Orijinal yapımı diziyi Amazon Prime Türkiye üzerinden izleyebilirsiniz.


3. Modern Love

modern-love.jpg

Kadın erkek ilişkilerinin ve insanların yaşadıkları günlük ilişkilerin derinliklerine inen Modern Love dizisi aşk hayatına güzel bir bakış açısı getiriyor. Dizide romantizm ve cinsellik hayli ön plana çıkıyor.   


4. Homecoming

homecoming-001.jpg

Başrolünde Julia Roberts’ın yer aldığı Amazon Orijinal yapımı Homecoming dizisinde gizli bir devlet teşkilatı için çalışan insanların yaşantıları anlatılıyor.


5. Tom Clancy’s Jack Ryan

tom-clancy’s-jack-ryan.jpg

Her bölümü aksiyon ve macera dolu bir kovalamaca dizisi olan Jack Ryan Amazon prime Türkiye hesabınız ile izleyebileceğiniz yapımlardan biridir.


6. Carnival Row

carnival-row.jpg

Ünlü yönetmen Guilermo Del Toro’nun yaratıcılığını yaptığı ve başrolünde Orlando Bloom’un yer aldığı dizi gelecekte bir zaman diliminde yaşanan seri katil terörünü anlatıyor.


7. Fleabag

fleabag-001.jpg

30’lu yaşlarda genç bir kadının tek başına yaşama çabalarının anlatıldığı Fleabag dizisi Londra sokaklarında geçiyor. Dizide genç kadının aşk, aile ve iş hayatı karmaşık bir şekilde anlatılıyor.


Amazon Prime Türkiye’ye Nasıl Üye Olunur?

amazon-prime-türkiye-nasil-üye.jpg

 Amazon Prime hizmetlerinden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey www.amazon.com.tr hesabına giriş yapıp üyelik işlemlerini yerine getirmektir. Amazon hizmetlerini aylık 7,90 TL karşılığında kullanabilirsiniz.


Amazon Prime Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Amazon şirketi faaliyet gösterdiği birçok alanda artık Türkiye’de de hizmet sunacak. Kargolama, Prime Gaming, Prime Video ve daha birçok Amazon ayrıcalığını kullanabileceğiz. Üstelik Amazon şirketi bu ayrıcalıkları çok uygun bir fiyatla bizlere sunuyor. Amazon Prime Türkiye’ye üye olmak aylık sadece 7.90 TL’dir. Ayrıca ilk ay tamamen ücretsiz olarak Amazon Prime Türkiye’yi kullanabilirsiniz.


Amazon Prime Üyeliğinin Faydaları Nelerdir?

Amazon Prime üyeliği sayesinde amazon tarafından sunulan birçok hizmeti bedavaya veya cüzi miktarlar ödeyerek kullanabilirsiniz. Peki bu hizmetler nelerdir? İşte Amazon Prime’ın Türkiye’de sunacağı hizmetler…

1. Amazon Prime Video

amazon-prime-video.jpg

Artık Türkiye’den kolayca erişim sağlayabileceğiniz ve alt yazı problemi olmadan gönül rahatlığıyla izleyebileceğiniz bir platform olan Amazon Prime Video içerdiği kaliteli içeriklerle dikkat çekiyor.


2. Amazon Prime Gaming

amazon-prime-gaming.jpg

Birçok mobile ve pc oyunlarını ücretsiz sunan, bunun yanı sıra en çok oynanan oyunları uygun fiyatlarla satışa sunan Amazon Prime Gaming artık Türk kullanıcılarının hizmetine sunuldu.


3. Prime Day 

prime-day .jpg

Dünya çapında muhteşem indirimlerin yaşandığı Prime günleri fırsatlarından yararlanmanızı sağlayan Amazon bizi ayrıcalıklı dünyasının içerisine alıyor. 


4. Ücretsiz Anında Kargo

ücretsiz-aninda-kargo.jpg

Şimdilik İstanbul, Bursa ve Kocaeli civarına aynı gün teslimat yapabilen Amazon kargo yavaş yavaş ülke çapında kendini geliştiriyor ve taşıma ücreti almıyor.

Tüm bu ayrıcalıklardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey bir Amazon Prime Üyeliğine sahip olmaktır.


Amazon Prime’da Türkçe Alt Yazı Var Mı?

amazon-prime’da-türkçe-alt-yazi.jpg

Amazon Prime Türkiye ile artık bu platformda yer alan tüm dizi ve filmleri Türkçe alt yazı seçeneğiyle izleyebilirsiniz. Ancak şimdilik orijinal bir Türk yapımı içerik Amazonda bulunmuyor.


Amazon Prime Türkiye Hesabı Nasıl İptal Edilir?

iptal-.jpg

Hesabınızı iptal etmek en az yeni bir hesap açmak kadar kolaydır. Üyeliği sonlandırmak için Amazon Prime hesabınıza girip “Hesap ve Listeler” sekmesi üzerinden “Üyeliği Sonlandır” butonuna basarak üyeliği sonlandırabilirsiniz.

Önerilen İçerik: Amazon Hakkında Az Bilinen 10 Gerçek 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.