Zor Beğenen Köpekler İçin En İyi 5 Seçici Köpek Maması

Zor beğenen köpekleri ideal kiloda tutmaya yardımcı olacak en iyi seçici damak tadı köpek mamaları..
Zor Beğenen Köpekler İçin En İyi 5 Seçici Köpek Maması

En İyi 5 Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Köpekler tıpkı insanlarda olduğu gibi tat alma duyusuna sahiptir ancak bu oran bilinenin aksini bir hayli düşüktür. Bir insanda yaklaşık 9.000 tat tomurcuğu bulunurken köpeklerde yalnızca 1.700 civarındadır. Bu oran patili dostlarımızın tat alma duyusunun bizimkiler kadar güçlü olmadığını göstersede koku alma duyusu bir insandan 25 kat daha fazladır. Ortalama her bir köpeğin burnunda tahmini olarak 125 milyon duyu bezi bulunurken bu oran insanlarda 5-10 milyon arasında değişiklik göstermektedir. 

Yapılan araştırmalar köpeklerin tıpkı insanlarda olduğu gibi dört tat sınıfına sahio olduğunu göstermiştir; yani tatlı, ekşi, tuzlu ve acı. İşte bu noktada her köpeğin özel olduğunu ve farklı beslenme ihtiyaçlarının bulunduğunu unutmayın. Bu sebeple onlar için en doğru mamaya karar verirken ırkları, yaşları, hassasiyetleri ve yaşam tarzları göz önüne alınmalıdır. Özellikle beslenme konusunda telaşlı olan köpekler için yaptığım mama araştırmasında siz değerli evcil hayvan sahiplerini mutlu edecek en iyi seçici damak tadı köpek mamalarını sıraladım.  

1. Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması 

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması, seçici damak tadına sahip köpekler için özel bir formüle sahiptir. İçeriğinde  çiftlikte yetiştirilen sığır eti, yaban domuzu, Boer keçisi, otla beslenen kuzu, Yorkshire domuz eti ve vahşi yakalanmış uskumrudan gibi kaliteli hayvansal diyet sunmaktadır. %85 çiğ ve taze et, %15 ise sebzeden oluşan Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması, patili dostunuzun yaşam aşamaları için biyolojik olarak uygun ve tahılsız bir beslenme imkanı sunmaktadır. Özellikle mama seçen köpekler için harika bir üründür.

Ucuza Satın AL


2. N&D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

N&D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması,  doğru miktarda protein, yağ, sınırlı karbonhidrat ve gelişmiş uzun ömürlü vitamin ve minerallere sahip en iyi malzemelerden üretilmektedir. Seçici damak tadına sahip köpekler için eşsiz bir ürün içeriğine sahip olan bu ürün %60 hayvansal, %20 organik yulaf ve %20 sebzeden oluşmaktadır. AAFCO onaylı N&D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması morina balığı ve portakal aromasıyla evcil hayvanınızın asla hayır diyemeyeceği eşsiz bir lezzete sahiptir. 

Ucuza Satın AL


3. Royal Canin Mini Dermacomfort Yetişkin Köpek Maması

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Royal Canin Mini Dermacomfort Yetişkin Köpek Maması, hassas damak tadına sahip yetişkin ve olgun küçük cins köpekler için (1-10 kg aralığında 10 aylıktan büyük) özel olarak üretilmiştir. Aynı zamanda kaşıntıya sahip köpekler için özel bir formüle sahip olan bu ürün,  2 ay düzenli kullanım sonrasında %91'e varan iyileşme gösterdiği bilinmektedir. Royal Canin Mini Dermacomfort Yetişkin Köpek Maması, köpekler için olası alerjenler olarak tanınan protein kaynaklarını sınırlandırarak cilt sağlığını desteklemeye yardımcı olur. Kullanılan proteinler çok yüksek sindirilebilirlikleri için seçilmiştir. Sonuç olarak, Dermacomfort sağlıklı cildin korunmasına yardımcı olur. Vitaminler, antioksidanlar, Omega 3 ve 6 ve patentli bir amino asit ve 4 B grubu vitamin kompleksi cildin bariyer rolünü desteklemeye yardımcı olur.

Ucuza Satın AL


4. Lavital Küçük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Lavital Küçük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk köpeklerin sağlıklı yaşamına devam etmesi için özel bir formüle sahiptir. Bilindiği üzere küçük ırk köpekler oldukça yüksek enerjiye sahiptir ve büyüme evresi sona erdiğinde kilo alma eğilimi artış göstermektedir. Yetişkin dönemdeki köpekler bir yandan enerji seviyelerini korurken diğer yandan ideal vücut kilosunu koruyabilecek doğru bir mamaya ihtiyaç duymaktadır. Lavital Küçük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 1 yaş üzeri küçük ırk köpeklerin hem ideal kilosunu korumasına hemde narin kemik yapısının güçlenmesine katkıda bulunmaktadır.

Ucuza Satın AL


5. Hills İdeal Balance Tahılsız Ton Balıklı Orta Irk Yetişkin Köpek Maması

Seçici Damak Tadı Köpek Maması

Hills İdeal Balance Tahılsız Ton Balıklı Orta Irk Yetişkin Köpek Maması, seçici damak tadına sahip köpekler için özel olarak formüle edilmiş ve tahıl içermemektedir. Köpeğinizin formda ve fit kalmasına yardımcı olmak için yağsız proteinler içeren bu ürün, patates ve glütensiz maddeler sayesinde sindirime yardımcı olmaktadır. İçeriğinde ki havuç ve bezelye doğal savunmaları destekleyen vitaminler ve mineraller sağlarken , Omega 3 ve 6 yağ asitleri sağlıklı cilt ve parlak tüy yapısını desteklemektedir. İçeriğinde ki domates ise güçlü bir bağışıklık sistemini destekleyen Antioksidanlar açısından zengindir. Köpeğinizin sağlığı için mükemmel beslenme dengesi sunan Hills İdeal Balance Tahılsız Ton Balıklı Orta Irk Yetişkin Köpek Maması, yapay renkler, tatlar veya koruyucular içermemektedir.

Ucuza Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi Somonlu 5 Köpek Maması

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.