Yeni Sanal Gerçeklik Gözlüğü Satışa Çıkıyor

OSVR firması yeni sanal gerçeklik gözlüğünü ekim ayında satışa çıkaracağını duyurdu.
Yeni Sanal Gerçeklik Gözlüğü Satışa Çıkıyor

Sanal gerçeklik pazarı piyasaya pek çok firmanın girmesiyle genişlemeye devam ediyor. Gün geçtikte büyüyen pazar kullanıcılar için de olumlu yanlar sunuyor. Bunların en büyüğünü ise farklı çeşitlerdeki sanal gerçeklik gözlükleri oluyor.

Çeşitlenmesi bol olan sanal gerçeklik gözlüklerinin fiyatlandırmasına da kalitesine oranla oluyor ve bu kez farklı sınıflardaki kullanıcılara hitap edebiliyor. Bu gözlüklerin en sonuncusu ise OSVR firmasının ürettiği gözlük oldu.

OSVR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Yeni gözlüğünü tanıtan OSVR firması yetkililerinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre firma yeni gözlüğün ön satışına Ekim ayında başlatacak. Yeni gözlüğün gelmesiyle sürümü düşün olan gözlük de gözlerden düştü. Hali hazırda Amerika’da satışta olan gözlüğün fiyatı düşüş gösterdi.

Satışa çıkacak olan yeni modelin fiyat bilgilendirmesinde de bulunan yetkililer gözlüğün 299 dolardan alıcı bulacağını yazdı. Eski sürümün fiyatı ise tam 100 dolar düşerek 199 dolara geriledi. Böylece her sınıftan kullanıcının da rahatça satın alabilmesi sağlandı.

OSVR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Öte yandan CES etkinliği kapsamında tanıtılan OSVR bu konudaki uzman kişiler tarafından eleştirilere maruz kaldı. Firmanın bu derece yüksek kalitedeki bir pazara böylesine düşük özelliklere sahip gözlüğü sürmesinin yanlış olduğunu düşünen uzmanlar rakiplerine oranla performans açısından daha düşük olduğunun altını çizdi. OSVR sanal gerçeklik gözlüğü diğer firmaların gözlüklerinin son değil de bir önceki sürümleriyle kıyaslandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.