Hafifliğiyle Ön Plana Çıkan: Xiaomi Mi Band 4C İnceleme

Xiaomi’nin diğer akıllı saatlerine göre daha farklı bir görünüşe sahip olan Mi Band 4C akıllı bileklik modelini inceledik.
Hafifliğiyle Ön Plana Çıkan: Xiaomi Mi Band 4C İnceleme

Xiaomi Mi Band 4C

Yüksek pil ömrü sayesinde size uzun süreler eşlik edecek olan Xiaomi Mi Band 4C akıllı bilekliğinin özelliklerini sizler için listeledik.

İşte zarif tasarıma sahip Xiaomi Mi Band 4C inceleme.

Teknik Özellikler
Boyut47.2 x 18.5 x 12.4 mm
Ağırlık13 g
Ekran1.08 inç 128 x 220 TFT
Batarya130 mAh LiPo
Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Akıllı Bileklik
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Gayet güzel bir bileklik Xiaomi Wear uygulamasıyla kullanımı gayet rahat. E** Ö**

? Ürün gayet güzel ve kaliteli tavsiye ederim. M** O**


İnceleme

1. TFT teknolojili 1.08 inçlik geniş ekranı diğer modellere göre artık daha canlı ve daha parlak. İstediğiniz parlaklık ayarını yaparak pil ömrünü kullanımınıza göre değiştirebilirsiniz. Sadece kolay bir hareket ile ekranı açın ve avucunuzla istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4C

2. 13 gram ağırlığa sahip olan Xiaomi Mi Band 4C, oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Gün içinde rahatça taşıyabileceğiniz bu akıllı bileklik verdiği bilgilerle size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Xiaomi Mi Band 4C

3. Telefonunuza gelen tüm arama ve mesaj bildirimleri için bileğinizi kaldırarak kolayca görebilirsiniz. Bunlara ek olarak hava durumunu öğrenin ve önemli bir durumu hatırlatmalarınıza ekleyin.

Xiaomi Mi Band 4C

4. 5 ATM suya dayanıklılık özelliği bulunan Xiaomi akıllı bilekliğinizi, yüzme aktivitelerinde bile çıkartmadan kullanabilirsiniz. Bu sayede bozulma derdi olmadan gönül rahatlığıyla vakit geçirebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4C

5. İçerisinde yer alan bisiklet sürme veya koşu bandı gibi birçok spor modu ile en doğru veriyi almanızı sağlamaktadır. Böylelikle kalp atış hızı ve yaktığınız kaloriyi görebilirsiniz. Günlük attığınız adımları gün sonunda öğrenerek kendinize hedef koyabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4C

6. Bileğinizde takılı olduğu süre boyunca kalbinizi izleyerek sağlığınızı korumanıza yardımcı olmaktadır. Bilekliğe eklenen yüksek özellikli kızılötesi sensörleri sayesinde algılama işlemini hassas bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Xiaomi Mi Band 4C

7. Telefonunuza yükleyeceğiniz Xiaomi Wear uygulamasıyla günlük uyku verilerinize erişebilirsiniz. Uzun süreler hareketsiz kaldığınız durumlarda kalkıp egzersiz yapmanız konusunda sizi bilgilendirmektedir.

Xiaomi Mi Band 4C

8. Cep telefonunuzla bağlı kaldığı sürelerde dinlediğiniz müziği telefonunuzu ellemeden Xiaomi Mi Band 4C üzerinden istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz. Farklı şekillerde kullanabileceğiniz bu akıllı bileklik esnek kullanım sağlamaktadır.

Xiaomi Mi Band 4C

9. 130 mAh gücünde olan LiPo bataryası USB sarj özelliği ile 2 saat içerisinde tam kapasiteye ulaşabilmektedir. Xiaomi Mi Band 4C, 14 gün boyunca şarja gerek kalmadan kullanımına devam edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4C

10. Siyah, turuncu, yeşil ve mavi renk seçenekleri bulunan Xiaomi Mi Band 4C, ülkemizde 120 Türk Lirası ve 150 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Xiaomi Mi Band 4C


Benzer Tavsiye Önerileri
Xiaomi Mi Band 5 İncelemeApple Watch Nike Series 6 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Xiaomi
Akıllı Bileklikler
Aradığın
Fiyatları Gör

Xiaomi Mi Band 4C Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Xiaomi'nin hafif akıllı bilekliği Mi Band 4C hakkında merak edilen ve sıkça sorulan soruları cevapladık.

Xiaomi Mi Band 4C iOS uyumlu mu?

Evet, Xiaomi Mi Band 4C iOS 9.0 üstü tüm cihazlarla uyumlu çalışmaktadır.

Xiaomi 4C bileklik su geçirir mi?

Hayır, çok satan akıllı bileklik 50 metreye kadar su geçirmiyor.

Mi Band 4 kaç mAh?

130 mAh bataryasıyla satışa sunulan ürün, uzun zaman dayanıklılık gösteriyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.