EKG Çekebileceğiniz Apple Watch Nike Series 6'nın İncelemesi

Ülkemizde oldukça ilgi gören Apple’in Watch serisinin yeni ürünü Nike Series 6 modelini detaylıca inceledik. İşte Apple Watch Nike Series 6'nın incelemesi.
EKG Çekebileceğiniz Apple Watch Nike Series 6'nın İncelemesi

Apple Watch Nike Series 6

Şık ve estetik tasarımı dikkat çeken ürün, kullanım kolaylıkları, kişiselleştirebileceğiniz özelleştirmeleri ile akıllı saat ürünlerine yeni bir soluk getiriyor. Bu içeriğimizde yeni teknolojik özellikleriyle sizi zamanın ötesinde yaşatacak olan Apple Watch Nike Series 6'yı inceleyeceğiz.

İşte Apple Watch Nike Series 6 özellikleri ve detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
Ekran Çözünürlüğü324 x 394 piksel
Ağırlık30.49 g
İşletim SistemiWatchOS
İşlemciApple S5
Depolama32 GB
BluetoothVar
Kullanım Süresi18 saat
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiIPS LCD
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Watch
Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Apple Series 6 Nike harika. İPhone ile uyumlu arama özelliğini oldukça kullanıyorum ve seviyorum. Sizlere sunabildiği harika özellikleri var, mesela düştüğünüzde hareketsiz kalırsanız acil yardım desteğini aktif ederek yetkililere haber veriyor. H**** A.

? Oldukça kaliteli bir cihaz. Her türlü özelliği bulunuyor. İhtiyaç duyduğunuz her şeye anında erişebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. P**** Y.


İncelemesi

1. Sağlığın geleceği bileğinize geldi sloganı ile çıkış yapmış olan Watch Series 6 en ileri teknolojileri ve yepyeni sensörleri ile her an her yerde EKG dahil çekebileceğiniz kullanım detaylarına sahip. Hep açık olan retina ekranı ile tüm ölçülerinizi anlık görmenizi sağlıyor.

Apple Watch Nike EKG

2. İstediğiniz an kanınızdaki oksijen düzeyini ölçebileceğiniz bu alet vücudunuzun bu oksijeni nasıl ve ne kadar dağıttığı hakkında sizi bilgilendirir. Arka planda gün boyunca bu sensörleri kullanan ürün sağlıklı yaşamanız için elinden geleni yapar.

Apple Watch Nike oksijen sensörü

3. Tamamen sağlık üzerine kurulmuş olan model uyku takip çizelgesi ile günlük, haftalık, aylık ve yıllık olmak üzere uyku oranınızı takip eder ve ortalama çıkarır. Kişisel uyku hedeflerinizi ayarlamanız için yardımcı olan ürün sizleri dönem dönem uyarıyor.

Apple Watch Nike takip çizelgesi

4. İçerisinde bulunan modlar sayesinde antrenmanınıza özel modu seçerek doğru ve düzenli bir ölçüm yapan ürün dans, koşu, egzersiz, yüzme, yürüyüş, tırmanma, gibi modlara sahip. Bu saat aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz sürekli açık altimetresi sayesinde hareket halindeyken daha hassas ölçümler yaparak size en doğru bilgileri verir.

Apple Watch Nike antrenman modu

5. Aktivite halkaları sayesinde sizlere motivasyon vermeye çalışan ürün aktivite paylaşımı ile arkadaşlarınız ve aileniz ile antrenman oranlarınızı paylaşmanıza imkan verir, bu sayede çevrenizle 7 günlük yarışmalar düzenleyebilir ve yeterli antrenman yapabilirsiniz.

Apple Watch Nike yarışma

6. Apple Watch size içerisindeki müzik ve Podcast’ler ile Apple Music’teki 70 milyona yakın şarkıyı dinlemenizi sağlar, bu sayede ekstra uğraş sarf etmeden istediğiniz anda şarkı dinleyebilirsiniz.

Apple Watch Nike müzik

7. Kullandığı kalite malzemesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ürün %100 geri dönüştürülmüş alüminyum kasaya sahip kırmızı ve mavi olarak iki yeni renk ile satışa sunuluyor.

Apple Watch Nike renkleri

8. Aramalar gerçekleştirebileceğiniz, mesajlaşabileceğiniz, Wallet ile sinema biletlerinizi dahil kontrol edebileceğiniz, Siri kullanabileceğiniz ve harita ile yol tarifi alabileceğiniz model, şık ve estetik tasarımı, hafifliği ve kolaylığı ile oldukça fazla satmayı başarıyor.

Apple Watch Nike arama

9. Apple Watch serisinin yeni üyesi Nike Series 6’nın ülkemizdeki başlangıç satış fiyatı ise 3.799 TL.

Apple Watch Nike fiyat


Benzer Tavsiye Önerileri
Honor Watch GS İncelemeApple Watch SE İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Watch
Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Watch Nike Series 6 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Apple Watch Nike Series 6 hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple Watch Nike Series 6 hakkında sıkça sorulan sorular.

Apple Watch Nike Series 6 suya dayanıklı mı?

Evet, Apple Watch Nike Series 6 suya dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Cihazınızı 50 metreye kadar suyun altında kullanabilirsiniz.

Apple Watch Nike Series 6'nın kullanım süresi ne kadar?

Apple Watch Nike Series 6, normal kullanımda gün boyunca ihtiyacınızı karşılayacaktır. Cihaz 18 saat boyunca kullanıma uygundur.

Apple Watch Nike Series 6 ile konuşma yapılıyor mu?

Apple Watch Nike Series 6, Bluetooth üzerinden konuşmaya uygundur. Cihazınızı telefonunuza bağlayarak konuşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.