Giyilebilir Teknoloji: Xiaomi Mi Band 5 Detaylı İncelemesi

Gün içinde sizi her zaman takip eden Xiaomi’nin akıllı saati olan Mi Band 5’i inceledik. İşte Xiaomi Mi Band 5 teknik özellikleri ve fiyatı...
Giyilebilir Teknoloji: Xiaomi Mi Band 5 Detaylı İncelemesi

Xiaomi Mi Band 5

Üstün teknik donanımları sayesinde adeta hayatı kolaylaştıran Xiaomi Mi Band 5'i detaylıca inceledik. İçeriğimizde Xiaomi'nin üretmiş olduğu en iyi akıllı bilekliklerden biri olan Mi Band 5'in teknik özellikleri, kullanıcı deneyimleri, fiyatı ve detylı incelemesi yer alıyor. Ayrıca aşağıda Xiaomi Mi Band 5 hakkında merak ettiğin soruların cevapları da yer alıyor.

İşte Xiaomi Mi Band 5 hakkında bilinmesi gerekenler...

Teknik Özellikler
Boyut47.2 x 18.5 x 12.4 mm
Ağırlık11.9 g
Ekran1.1 inç 126 x 294 AMOLED
RenkSiyah, sarı, lacivert, turuncu, nane yeşili ve camgöbeği
Batarya125 mAh

Kullanıcı Yorumları

? Genel olarak başarılı bir ürün . Çok yüksek fiyatlar ile akıllı saat almaya gerek yok. Yalnız cihazın içerisindeki yazılım İngilizce olarak geliyor. Ben Türkçe’ye çeviremedim. Güncelleme yapmama rağmen İngilizce kaldı. Benim için problem değil fakat herkesin bilgisi olması için paylaşmak istedim. İsmail C****.

? Açıkçası hayatımda ilk kez akıllı bileklik kullanıyorum. Buna da bu model vesile oldu. Hala kullandığım bir apple watch seri 3 var ondan da çok memnunum. Ama ikisini karşılaştırmak hiç doğru olmaz. Doğrusu bu bilekliğin günlük yaşamda bana verdiği bilgilerden çok memnun kaldım. Uyku takibi beni çok heyecanlandırmıştı. Hakikaten o kadar doğru yapıyo ki. Uykuya daldığım saate kadar net biliyo. Bu arada tahminimce 4 ile 5 arasındaki net farklardan biri verilerin daha net ve daha doğru oluşu olabilir tabi birde kayışından çıkarmadan kolay şarj olayı mükemmel. Bahar A****.

? Üründe bir öncekine göre ekran iyileştirmeleri yapılmış. Kordonundan ayırmadan direkt olarak daha kolay şarj edilebilirsiniz. Bir öncekine göre ekrana daha fazla yer ayırmak için bataryadan feragat edilmiş. Bu arada kandaki oksijen değerini ölçebilir ve uyku takibinizi yapabilirsiniz.. Sırf bir üst versiyon diye 4 yokken alınabilitesi var.. Damla Ö****.

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
Akıllı Bileklik
Aradığın
Fiyatı Gör

İnceleme

1. Renkli 1.1 inç boyutunda olan ekranı üzerinden tüm bilgilerinizi kolayca görebilirsiniz. Önceki seri akıllı saatlere göre %20 daha büyük bir ekrana sahiptir.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

2. Modelin siyah, sarı, lacivert, turuncu, nane yeşili ve camgöbeği olmak üzere 6 farklı renk seçeneği mevcuttur. Saatin içerisinde kilo vermenize yardımcı olacak 11 profesyonel spor modu sizleri bekliyor.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

3. Xiaomi Mi Band 5 de eliptik, ip atlama, kapalı alanda bisiklet ve yoga modları özellikleri çalışma sırasında en doğru veriyi almanızı sağlamaktadır.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

4. 24 saat boyunca kalbizin atış hızını izleyerek olumsuz durumlarda sizi bilgilendirmektedir. Kalp atış hızı normalden yüksek olduğu zamanlarda bileğinize uyarı titreşimleri göndererek sakinleşmenizi önermektedir.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

5. Sadece kalp takibi yapmakla kalmayarak uyku saatlerinizi de izlemektedir. Bu sayede uyku düzeni yakalamanız daha kolay hale gelmektedir.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

6. Sahip olduğu 3 sağlık modu sayesinde sağlığınızı uzun süre koruyun. Önemli günlerde stres seviyenizi ölçerek size öneri sunar. Ekrana gelen nefes alma egzersizlerini yaparak kendinizi rahatlatın.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

7. Telefonunuza yükleyeceğiniz Mi Fit uygulaması sayesinde günlük verilerinize hızlı bir şekilde ulaşın. 125 mAh kapasiteli bataryasını normal modda 14 gün, güç tasarrufu modunda ise 20 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

8. Telefona bağlı kaldığı sürece uzaktan tek bir hareket ile kolayca fotoğraf çekin. Bu akıllı saat üzerinden telefonunuzun birçok özelliğini kontrol edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

9. Xiaomi Mi Band 5 akıllı saat modeli ülkemizde 240 Türk Lirası ve 280 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Xiaomi Mi Band 5 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Akıllı BilekliklerXiaomi Mi Band 4C
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Mi Akıllı Bileklik
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Mi Band 5'te NFC var mı?

Mi Band 5'in standart sürümü içerisinde NFC özelliği bulunmamaktadır ancak Avrupa versiyonlarında NFC desteği bulunmaktadır. Xiaomi Mi Band 5'i satın almadan önce NFC çzelliği olup olmadığını incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Mi Band 5 kaç gr?

Bileğinizde hafif ve rahat bir akıllı bileklik görme istiyorsanız tercih etmeniz gereken ilk ürün Xiaomi Mi Band 5 olmalıdır. Mi Band 5'in ağırlığı ise sadece 11,9 gramdır.

Mi Band 5 suya dayanıklı mı?

Üstün tasarıma sahip olan Mi Band 5 30 dakika boyunca 50 metreye kadar suya dayanıklılık sağlamaktadır.

Mi Band 5'te GPS var mı?

Xiaomi Mi Band 5'in teknik özellikleri arasında rotanızı ve sizi takip edebilmek için eklenen GPS desteği bulunmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.