Xiaomi Mi 9 Özellikleri ve İncelemesi!

Son dönemin en iyi akıllı telefonlar listesinden kendisine önemli bir yer edinen Xiaomi Mi 9 çıktı!
Xiaomi Mi 9 Özellikleri ve İncelemesi!

Rakiplerini Alt Üst Eden Xiaomi Mi 9!

Sahip olduğu özelliklerin yanı sıra uygun fiyatıyla gündeme gelmeyi başaran Xiaomi Mi 9, kullanıcıları kendisine hayran bıraktı. Sahip olduğu teknik özelliklerinin dışında, dış görünümü ile göz dolduran Xiaomi Mi 9 hakkında bazı araştırmalar yaptık ve inceledik. Snapdragon 855 adlı işlemcisi ile muazzam bir hizmet sunan Xiaomi Mi 9, tüketicileri kendisine çekmeyi başardı ve rakiplerinin önüne geçti. Peki ya bu kadar çok övülerek bahsedilen Xiaomi Mi 9 özellikleri nelerdir?  İşte Xiaomi Mi 9 incelemesi;

Xiaomi Mi 9 inceleme


Oyun Severler İçin Game Modu!

Günümüzde mobil oyunların yaygınlaşmasıyla birlikte insanların telefonlarından bekledikleri performanslardan bir tanesi de oyun performansları oldu. Xiaomi elbette bu konuyu da es geçmedi. Game turbo modu adlı bir mod geliştiren Xiaomi Mi 9, işlemcinin performansını otomatik olarak arttırması sonucu kullanıcının daha rahat bir oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Xiaomi Mi 9 game tubo modu


Xiaomi Mi 9 Ekran Boyutu

Standart bir boyuta sahip olan Xiaomi Mi 9, ne çok büyük ne de çok küçük diyebiliriz. Kullanıcıların bu yönden oldukça rahat edeceği konusunda en ufak bir şüphemiz yok. 6.39 İnç'lik bir boyuta sahip olan Xiaomi Mi 9, bu konuda son derece başarılı oldu.

Xiaomi Mi 9 ekran boyutu


Xiaomi Mi 9 Görüntü Kalitesi

Film izlemeyi sevenlerin görüntü kalitesi konusunda Xiaomi Mi 9'dan herhangi bir şüphesi olmasın, kullanıcılarına 1080x2340 (FHD+) Pixel, kalite hizmeti sunan Xiaomi Mi 9, bu konuda rakiplerinin geride bıraktı.

Xiaomi Mi 9 Görüntü Kalitesi


Xiaomi Mi 9 Kamera Kaliteleri

Resim ve video çekmek için büyük fotoğraf makinelerine para vermenize gerek yok. Xiaomi Mi 9 bu ihtiyacınız fazlasıyla karşılamaktadır. Arka kamerasının kalitesi tam 48 MP (megapiksel) olan Xiaomi Mi 9, 4 K video çekme imkanı sunmaktadır. 4 K video çekme özelliği günümüzde pek çok akıllı telefonda bulunmamaktadır. İkinci arka kamera çözünürlüğü 16 MP, üçüncü arka kamera çözünürlüğü 12 MP olan Xiaomi Mi 9, son olarak Ön kamera çözünürlüğü 20 MP'dir. Ayrıca full hd 30 fps video kaydı ön kamerada mevcuttur. Portre modu hem ön kamerada hem de arka kamerada bulunmaktadır. Kaliteli selfieler için ilk durağınız Xiaomi Mi 9 olmalı diyebiliriz.

Xiaomi Mi 9 Kamera Kaliteleri


Xiaomi Mi 9 Pil Ömrü

Şarj konusunda herhangi bir sorun çekmeyeceğinizi düşünüyoruz. Batarya kapasitesi 3300 mAh olan Xiaomi Mi 9 rekora doğru gidiyor. Karşılaştırma konusunda sizlere yardımcı olacak bir ören verebiliriz. Unutmayın ki Apple'ın İphone XR telefonunun sahip olduğu batarya kapasitesi 1960 mAh'dır. İphone XR hakkında ayrıntılı bilgi için Apple iPhone XR İncelemesi adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 9 Pil Ömrü

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.


Xiaomi Mi 9 Teknik Özellikleri

  • Boyutlar: 155 x 75 x 7.6 mm
  • Ekran: 6.39 inç, 19.5:9 Full HD+ AMOLED (1080×2280 piksel) yüzde 90.7 ekran/kasa oranı +  HDR10 desteği
  • İşlemci ve Grafik Birimi: 2.84GHZ sekiz çekirdekli Snapdragon 855 – Adreno 640
  • RAM: 6/8 GB RAM
  • Depolama: 128 GB depolama alanı
  • Arka üçlü kamera: f/1.75 48 MP ana kamera (Sony IMX586) + 16 MP ultra geniş açılı kamera (Sony IMX 481) + 12 MP telefoto 2x optik yakınlaştırma ( Samsung S5K3M5)
  • Ön Kamera: 20 MP + HDR desteği
  • Video : 1080p 30fps
  • Batarya: 20W kablosuz hızlı şarj / 27W hızlı şarj destekli 3300 mAh
  • Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C+ 5G desteği bulunmuyor
  • İşletim Sistemi: MUIU 10 tabanlı Android 9.0 Pie

Xiaomi Mi 9 Teknik Özellikleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.