Xiaomi Black Shark 2 Pro Özellikleri ve İncelemesi

En iyi telefon üretici markalarından biri olan Xiaomi, oyun severleri büyük bir müjde ile karşılıyor.
Xiaomi Black Shark 2 Pro Özellikleri ve İncelemesi

Xiaomi Black Shark 2 Pro Özellikleri ve İncelemesi

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üretici markalarından bir tanesi olan Xiaomi, oyun severleri büyük bir müjdeyle karşılıyor. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte her geçen gün gamerların yani oyun severlerin sayısı artmaktadır. İnsanlar sadece bilgisayar üzerinden değil, mobil telefonlar üzerinden de oyun oynamaktadırlar. Xiaomi, bu gerçekleri göz önünde bulundurarak harika bir gamer telefon üretti. Xiaomi Black Shark 2 Pro’yu kullanıcıların hizmetine sunan Xiaomi, game dünyasına bir kez daha adını yazdırmayı başardı. Bu içeriğimizde sizler için Xiaomi Black Shark 2 Pro’yu araştırdık ve inceledik. İşte listeler halinde derlediğimiz Xiaomi Black Shark 2 Pro özellikleri;


Xiaomi Black Shark 2 Pro Özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 855+
  • Ekran: 6,39 inç Full HD+ Amoled
  • RAM: 12 GB
  • Depolama: 128 GB / 256 GB
  • Arka Kamera: 48 Megapiksel + 12 Megapiksel
  • Ön Kamera: 20 Megapiksel
  • Batarya Kapasitesi: 4.000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android Pie
  • Renk Seçenekleri: Gümüş, Siyah, Mavi
  • Fiyat: 450-500 Dolar

1. Gücünü son nesil Snapdragon 855+ işlemciden alan Xiaomi Black Shark 2 Pro, oyun severlere rahat ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


2. Xiaomi Black Shark 2 Pro da 3 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renkler gümüş, siyah ve mavidir.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


3. Tasarım olarak baktığımızda gamer havasını bizlere oldukça yaşatmaktadır. Xiaomi Black Shark 2 Pro’nun arkasında rgb ışıklı logonun bulunması da telefona ayrı bir hava katıyor diyebiliriz.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


4. Xiaomi Black Shark 2 Pro’nun yanında sizlere oyun deneyiminizi üst seviyelere çıkarmak için Xiaomi harika bir kulaklıkta göndermektedir. Fakat kulaklık takmak istemiyorsanız mobil telefonda bulunan hoparlörler beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


5. AMOLED ekranı bulunan Xiaomi Black Shark 2 Pro, 6,39 inç Full Hd+ özelliğe sahiptir.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


6. Diğer akıllı telefonlarına nazaran Xiaomi, yeni çıkardığı Xiaomi Black Shark 2 Pro da ram konusunda eli açık davranmış diyebiliriz. Xiaomi Black Shark 2 Pro tam 12 Ram’e sahiptir.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


7. Depolama alanı olarak gamerlara derin bir nefes aldıran Xiaomi, 128 GB ve 256 GB seçeneklerini Xiaomi Black Shark 2 Pro’ya eklemiştir.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


8. Oyun severlerin akıllarındaki en önemleri sorulardan bir tanesi de şarj konusu. Oyunların mobil telefonların şarjlarını hızlı bir şekilde tükettiğini biliyoruz. Xiaomi Black Shark 2 Pro da böyle bir sorun söz konusu bile değil. 4.000 mAH’lık batarya kapasitesine sahip olan Xiaomi Black Shark 2 Pro bu sınavdan başarıyla geçmiş gibi görünüyor.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


9. Sadece gamer mobil telefonu olarak görmeyin, Xiaomi Black Shark 2 Pro’yu günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Xiaomi Black Shark 2 Pro’nun arka kamerasında sırasıyla 48 megapiksel ve 12 megapiksel kalitede kameralar yer almaktadır. Ön kamerasının özelliği ise tam 20 megapikseldir.

Xiaomi Black Shark 2 Pro


10. İşletim sistemi olarak Xiaomi Black Shark 2 Pro, Android Pie’yi kullanmaktadır.

Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

Xiaomi Black Shark 2 Pro

Önerilen İçerik; İşte Amiral Gemisi Katili! Xiaomi Mi 9 Özellikleri ve İncelemesi!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.