VKWorld'den 5 Gün Boyunca Şarjı Bitmeyen Telefon

Çinli akıllı telefon üreticisi VKWorld 5 gün boyunca şarjı dayanabilen telefonu VK6050s’i tanıttı.
VKWorld'den 5 Gün Boyunca Şarjı Bitmeyen Telefon

Günümüz akıllı telefonların en büyük sorunu şarjlarının uzun süre dayanmaması. Geliştirmeciler batarya teknolojisi üzerinde çalışsalar da henüz net olarak herhangi bir sonuca varılamadı.

Çin pazarında en düşük fiyata akıllı telefon satan firma olarak tanınan VKWorld kullanıcılarının batarya süresi sorununa karşı sessiz kalmadı. Firma herhangi bir teknoloji geliştirmedi. Sadece bataryanın boyutunu genişletti. Böylece telefonun şarjının 5 gün boyunca dayanabildiğini açıklandı.

Cihaz bataryasının yanında performans özellikleriyle de göz dolduruyor. Tasarımı son derece şık olan VK6050s sadece 9.5mm kalınlığında. Firma büyük bir bataryayı ince bir tasarıma sığdırmayı başarmış gibi görünüyor.

VKWorld VK6050s

Telefonda 5.5 inç büyüklüğünde ekran bulunuyor. Bu ekran 720p çözünürlüğündeki kalitesiyle kullanıcılarına görsel keyif sunuyor.

Cihaz gücünü MT6735 işlemciden alıyor. 64 Bit ve 4 çekirdek olan bu işlemciye Mali-T720 grafik işlemcisi eşlik ediyor. Bu iki güçlü işlemciyi de 2 GB Ram destekliyor. Böylece işlem yapıldığında ne telefon ne de kullanıcı zorlanıyor.

VKWorld VK6050s

Telefon 16 GB dahili hafıza ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Hafızasını az bulan kullanıcılar içinse cihaz microSD kart desteği sunuyor. VK6050s kameralarıyla da dikkat çekiyor. 13 megapiksel arka kamera bulunan cihazda 5 megapiksel de ön kamera bulunuyor. Böylece telefon kullanıcılarına kaliteli fotoğraflar sunuyor.

VKWorld VK6050s

Gelelim telefonun en çok konuşulan özelliği bataryasına. Telefon üzerinde 6050 mAh gücünde adeta dev bir batarya taşıyor hem de sadece 9.5 mm kalınlığıyla! Bu batarya sayesinde cihaz rahatlıkla 5 günü çıkartabiliyor. Cihaz kullanıcıları için çift SIM kart özelliğini de taşıyor.

VK6050s şu an için online satış sitesi Gearbest’te görücüye çıkmış durumda. Cihazın fiyat etiketi ise 158 dolar olarak belirlenmiş. Siz de yüksek performans ve uzun şarj istiyorsanız site üzerinden alabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.