Meizu M2 Note Türkiye'de Satışta

Çinli teknoloji firması Meizu’nun tabletfon boyutunda ürettiği M2 Note modeli Türkiye’de satışa sunuldu.
Meizu M2 Note Türkiye'de Satışta

Çin pazarının en büyüklerinden olan Meizu fiyat performans odaklı telefonlar üretmeye devam ediyor. Bu telefonların sonuncusu M2 Note modeli oldu. Cihaz yüksek performansı ve düşük fiyatıyla dikkat çekerken Türkiye’de de satışa sunuldu.

Tabletfon olarak üretilen cihaz büyük ekran severler için birebir. Çin’de fiyat performans odaklı cihaz üreten Meizu böylece rahatlıkla telefonu ilk olarak Çin pazarında satışa çıkartmıştı.

Meizu M2 Note

Telefonun düşük fiyatından çok özellikleri de göz dolduruyor. Tabletfon olarak geçen cihaz üzerinde 5.5 inç büyüklüğünde IGO kapasitif ekran bulunuyor. 1080x1920 çözünürlüğüne sahip ekranın ppi yoğunluğu ise tam 403. Böylece kullanıcılara son derece kaliteli görüntüler sunabiliyor.

M2 Note Android işletim sistemiyle çalışıyor. Son çıkan Android seriye göre 5.0 Lollipop serisini kullanan cihaza yeni Marshmallow güncelleştirmesinin de geleceği konuşuluyor.

Telefon Mediatek MT6753 gibi güçlü bir işlemciyle geliyor. 1.3 GHz hızında olan işlemcide tam 8 çekirdek bulunuyor. Bu sayede işlemci Cortex-A53 hızında çalışıyor. Aynı zamanda 8 çekirdekli işlemciyi 2 GB kapasitesinde RAM destekliyor. Böyle bir işlemciyle cihaz işlem yaparken hiçbir zorluk yaşamıyor ve kullanıcısına sıkıntı çıkartmıyor.

Meizu M2 Note

Cihazın kamerası da kullanıcıları oldukça sevindiriyor. 13 megapiksel arka kamerada otofokus, çift LED flaş, HDR ve yüz tanıma gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca 5 megapiksel ön kamerası bulunan cihaz ile muhteşem selfieler çekilebiliyor.

M2 Note kullanıcılara 16 ve 32GB dahili hafıza olmak üzere çift seçenekte geliyor. Çift SIM kart özelliği bulunan telefonun 3100 mAh gücündeki bataryası gün içinde tüm özellikleri kullanılsa dahi rahatlıkla yetiyor.

Farklı renk özellikleriyle Çin pazarında çoktan satışa sunulmuş olan telefon bu hafta itibariyle Türkiye pazarında da satışa çıkacak. Cihazın fiyat etiketi ise böyle özellikler bulundurmasına rağmen 1000 TL’nin de altında tam 849 TL olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.