Vazelini Kullanmak İçin 5 Neden

Vazelin katı kremsi yapısı ile birçok derdimize çare oluyor. Kadınların işlerini kolaylaştırıyor.
Vazelini Kullanmak İçin 5 Neden

Vazelin genellikle yumuşatan etkisi ile bilinmektedir. Dilerseniz vazelini makyaj uygulamalarında da kullanabilirsiniz. Vazelini istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Vücudunuza bakım ürünü olarak kullanabilirsiniz.

Elmacık Kemiği

Vazelinin parlak görünümü ve nemlendirici etkisi bulunmaktadır. Toz allığınızın daha parlak ve daha kalıcı olmasını istiyorsanız, vazelinle allığı karıştırarak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Elmacık kemiklerinize uygulayarak muhteşem görüntü yakalayabilirsiniz.

Dudak

Dudak bakımı için vazelini tercih etmelisiniz. Dış fırçası yardımı ile vazelini dudaklarınıza masaj yaparak sürünüz. Dudaklarınızdaki ölü deriden kurtulur, dolgun ve daha parlak dudaklara sahip olabilirsiniz.

Kaş

Kaşlarınızı ve kirpiklerinizi nemlendirip beslemek için vazelini kullanınız. Vazelin kaş ve kirpiklerinizi beslerken, aynı zamanda dağınık duran kaşlarınıza da şekil verecektir. Vazelini kaşlarınızda sabitleyici olarak kullanabilirsiniz.

Ayak

Bedenin tüm yükünü ayaklar çeker. Bu yüzden ayaklarımıza iyi bakmalıyız. Topuklarda oluşan çatlaklar ve sertleşmelere vazelin çözüm kaynağıdır. Vazelin ayakları yumuşatarak rahatlatır.

Saçlar

Saçlarınız kırılıyorsa ya da saçınızda çok fazla kırık varsa vazelinin saç uçlarına sürebilirsiniz. Saçlarınıza bakım yaparak sağlıklı görünmesine yardım edecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.