Tuhaf Görünüşleriyle Dünya Rekoru Kıran 20 İnanılmaz Kadın

Bazı insanlar doğuştan farklı olarak doğmaktadır. Dış görünüşlerindeki bu farklılık onların bütün özelliklerinin önüne geçebilecek güçtedir. Bu içeriğimizde tuhaf görünüşleriyle dünya rekoru sahibi olan 20 inanılmaz kadını derledik.
Tuhaf Görünüşleriyle Dünya Rekoru Kıran 20 İnanılmaz Kadın

İlginç Dış Görünüşleriyle Dünya Rekoru Kıran 20 Kadın

Bazı insanlar “o” olarak doğar ve insanların gözünde her zaman fiziksel özellikleriyle canlanırlar. Muhtemelen hayatlarını böyle geçirecek olan insanların dış görünümü hayatların her şeyin önüne geçiyor. İşte sıra dışı görünümleriyle dünya rekoru kıran 20 kadın!


1. Mikel Ruffinelli

420 kilodan fazla olan Mikel Ruffinelli, dünyanın en geniş kalçalarına sahip olmasıyla bir dünya rekoruna imza attı. Kalçalarının çevresi neredeyse 8 metre! 3 çocuk sahibi olduktan sonra kalçaları genişlemeye devam etmiştir. Kalça büyüklüğünün Lipedema olarak adlandırılan yağ dokusu birikimine bağlı olduğu düşünülüyor. 

mikel-ruffinelli.jpg


2. Aneta Florcyzk

Dünyadaki en güçlü kadın Polanyalı Aneta Florczy! 16 yaşında ağırlık çalışmaya başlayan Aneta, şu an tek seferde 550 pound kaldırabiliyor. 

aneta-florcyzk.jpg


3. Ann ve Claire Recht

Ann ve Claire dünyanın en özel ikizlerinden biri. Dünyanın en uzun ikizleri olarak dünya rekoruna imza atmışlardır.

ann-ve-claire-recht.jpg


4. Kristina Rei

Kristina Rei, dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmasıyla ünlü. Sadece 22 yaşında olan Kristina Rei 100 kez silikon enjeksiyon ameliyatı geçirmiştir.

kristina-rei.jpg


5. Lizzie Velazquez

Lizzie Velasquez, Marfan Sendromu denilen ve vücut yağının birikmesini engelleyen bir rahatsızlığın kurbanı. Lizzie, dünyanın en zayıf kadını olarak dünya rekoruna sahiptir. Ayrıca sağ gözü kördür.

lizzie-velazquez.jpg


6. Becca Meyers

Becca Meyers sadece 20 yaşında dünya şampiyonu oldu. Sağır olarak dünyaya gelen, görme kaybı ve denge bozukluğu olan Usher Sendromu ile mücadele etmektedir. Fakat bunca olumsuzluğa rağmen yüzmede 4 altın ve 2 gümüş madalya kazanmıştır.

becca-meyers.jpg


7. Emma Morano

Emma Morano, en uzun yaşayan kadın olarak dünya rekoru kırmıştır. Trajik bir hayata sahip olsa da genellikle mutlu bir insan olarak ömrünü sürdürmüştür. 

emma-morano.jpg


8. Juia Gnuse

Juia Gnuse’nin takma adı “Resimli Kadın” dır. Çünkü neredeyse tüm vücudu dövmelerle kaplıdır. Dünyadaki en çok dövmeli kadın olarak dünya rekoru kırmıştır. 

juia-gnuse-001.jpg


9. Aimee Mullins

Aimee Mullins, ilham veren bir Amerikan atletidir. Talihsiz bir sağlık sorunuyla doğmuştur. Alt bacakları protez olan Mullins, NCAA’da yarışan ilk ampute olmuştur. Aklına koyduğu her şeyi yapan bu kadınları sevin!

aimee-mullins.jpg


10. Aevin Dugas

Aevin, dünyanın en büyük afroya sahip kadınıdır. Bu fro 7,3 inç yüksekliğinde ve 7,7 inç genişliğindedir. 

aevin-dugas.jpg


11. Jyoti Amge

Jyoti Amge, dünyanın en küçük kadını oluşuyla dünya rekoru sahibidir. Bu Hintli aktris, akhondroplazya olarak adlandırılan bir cücelilik rahatsızlığına sahiptir. Boyu 24 santimetredir. 

jyoti-amge.jpg


12. Elaine Davidson

İskoçya'da yaşayan ama aslen Brezilyalı olan Elaine, toplam 9.800 piercinge sahip oluşuyla dünya rekoruna imza atmayı başarmıştır.

elaine-davidson.jpg


13. Natasha Veruschka

Natasha profesyonel bir kılıç yutucusudur. Bir kadın tarafından eşzamanlı olarak yutulan en fazla kılıç rekoruna sahiptir. Aynı anda 13 kılıç yutarak bu rekorun sahibi olmuştur.

natasha-veruschka.jpg


14. Abigail ve Brittany Hensel

Abigail ve Brittany, dünyanın en tuhaf görünen yapışık ikizleri olarak dünya rekoru kırmıştır. Onlar da her yaşıtı kız gibi alışverişe çıkmaya ve erkek arkadaşları hakkında konuşmaya bayılıyorlar. 

abigail-ve-brittany-hensel.jpg


15. Lyudmila Titchenkova

Lydmila Titchenkova 16 yaşındadır ve Ukrayna’nın Nikolaev şehrinde dünyaya gelmiştir. Marfan Sendromu denilen durumundan dolayı dünyanın en uzun boynuna sahip oluşuyla dünya rekoru kırmıştır. 

lyudmila-titchenkova.jpg


16. Supatra Sashuphan

Taylandlı 11 yaşındaki bu kız, dünyanın en çılgın kızlarından biri olabilir. Çocukluğundan bu yana bu zavallı kız alay konusu olmuş ve zorbalığa uğradı. Ambras Sendromu denilen bir durumdan dolayı yüzünün her yerinde saç çıkmaktadır. Bu özelliğiyle dünya rekoru sahibi olmuştur. 

supatra-sashuphan.jpg


17. Natalia Partyka

Natalia Partyka, en ünlü masa tenisi oyuncusudur. Bunun sebebi ise bunu tek koluyla başarmasıdır. Bu özelliğe sahip olmasına rağmen altın madalya ve gümüş madalyalar ile dünya rekoru kırmıştır. 

natalia-partyka.jpg


18. Kim Goodman

Kim Goodman birçok TV şovunda sadece bir nedenden ötürü yer alıyor. O da dünyanın en büyük göz küresine sahip kadını olması! Gözlerini tam olarak 47 mm kadar açabiliyor.

kim-goodman.jpg


19. Chanel Tapper

Chanel Tapper, dünyanın en uzun diline sahiptir. Uzun diliyle bir dünya rekoruna sahiptir. 

chanel-tapper.jpg


20. Bethany Hamilton

Bethany Hamilton profesyonel bir sörfçüdür. Onun için olağanüstü olan durum ise sol kolunun 2003 yılında bir köpekbalığı tarafından koparılmasıdır. Bu inanılmaz saldırı sonucu kolunu kaybetmesinden 3 hafta sonra suya geri dönmüştür. 

bethany-hamilton.jpg


Önerilen İçerik; Guinnesse Girmiş Futbol Rekorları!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum