Netflix Orijinal Yapımı Toy Boy Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Toy Boy hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte muhteşem senaryosuyla ilgi çeken Toy Boy dizi konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumları..
Netflix Orijinal Yapımı Toy Boy Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Popüler Dizisi Toy Boy Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’te yayınlanan en iyi suç ve gerilim türü dizilerden biri olan Toy Boy hem oyunculuk performansları hem de dikkat çeken senaryosu ile son günlerde bir hayli izleniyor. Sizler için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde anlattığımız Toy Boy dizisi 13 bölümlük ilk sezonuyla binlerce hayran kitlesi edinen dizi, genç bir dansçının hak arayışı üzerine kurgulanmış bir hikayeyi anlatıyor. İşte sevilen Netflix dizileri arasına girmeyi başaran Toy Boy dizi hakkında bilinmesi gerekenler, oyuncu kadrosu, dizi konusu ve izleyici yorumları…


1. Başrolünde Jesus Mosquera, Cristina Castano ve Maria Pedraza’nın yer aldığı İspanyol yapımı başarılı dizide sevgilisinin kocasını öldürmek suçuyla hapse giren erkek bir striptizcinin suçsuz olduğunu kanıtlamak üzere verdiği uğraşlar anlatılmaktadır.

Netflix


2. Cesar Benitez, Juan Carlos Cueto ve Rocio Martinez Llano gibi dizi / film dünyasının başarılı yönetmenlerinin imzası bulunan dizide suç ve gerilim türü başarılıyla izleyiciye aktarılmaktadır.

Netflix


3. Toy Boy dizisinde genç striptizci Hugo’nun eğlence dolu hayatı, kendisinden yaşça büyük sevgilisi Macarena Medina’nın kocasının gizemli ölümüyle bir anda değişir. Yine eğlence dolu bir akşamın ardından teknesinde uyuyan Hugo sabah uyandığın da teknede yanmış bir ceset olduğunu görür.

Netflix


4. Cesedin sevgilisinin kocasına ait olduğunu öğrenen Hugo bu olay dolayısıyla cinayetle yargılanarak 15 yıllık hapse mahkum edilir. Bir anda hayatı kararan genç adam 7 yıllık hapis hayatından sonra şartlı tahliye ile dışarı çıkar.

Netflix


5. Davanın yeniden görüleceği mahkeme tarihine kadar üzerine atılan bu suçu temizlemeye çalışan Hugo araştırmaya nereden başlayacağını bile bilmemektedir.

Netflix


6. Son günlerde popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından izlenilen dizi sürükleyici senaryosu ve kurgusu ile bu başarıyı elde etmiştir. Ayrıca dizide bolca cinsel içerik bulunduğunu da belirtelim.

Netflix


7. IMDb’de 6.6’lık ortalama bir puana sahip olan Toy Boy dizisi suç ve dram dolu sahneleriyle izleyicilerini kendine bağlarken başarılı oyunculuk performanslarıyla da ne kadar kaliteli bir yapım olduğunu gösteriyor.     

NEtflix


Netflix Orijinal Dizisi Toy Boy Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix Orijinal yapımı Toy Boy dizisi hakkında izleyici yorumlarına da bu içeriğimizde yer verdik. İşte henüz diziyi izlemeyen okurlarımız için izleyiciler tarafından dizi hakkında yapılan yorumlar.


İzleyici1:

Evde vaktiniz var ve polisiye, seks, uyuşturucu, kumsal-güneş temalı bir dizi izlemek istiyorsanız tercih edilebilecek çerezlik mükemmel bir dizi.


İzleyici 2:

İspanyol dizi sektörü son iki yıldır atak yapıyor ve stratejik davranıyor. Top class olmayan ancak berbat da denilemeyecek orta seviye çok sayıda dizi çektiler ve belirli izleyici kitlesi de yakaladılar.


İzleyici 3:

İspanyolca çekilmiş, içerisinde bolca palmiye, güzel manzaralar ve erkek dansçılar izleyebileceğiniz Netflix dizisi. Sevgilisinin kocasını öldürmekten yargılanan bir striptizcinin davayı çözüme kavuşturma hikayesini konu alıyor. Ve Dizi bence son derece başarılı ve izlenilesi olmuş.


İzleyici 4:

Dizinin suresi yaklaşık 1 saat olmasına rağmen sarıyor. Sezon 13 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam ilk bölümleri sıktı biraz ama sonra aktı maşallah. Senaryo güzel izle bence.


İzleyici 5:

Son günlerde izlediğim en iyi Netflix dizilerinden biri kesinlikle Toy Boy. Oyuncu performansları bence gayet yeterli ve cast çok iyi yapılmış gerçekten. Senaryo bir hayli sürükleyici gidiyor şimdilik daha ilk sezonun yarısındayım ve hayran kaldım.


Toy Boy Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Netflix'in sevilen dizisi Toy Boy'un başrolünde yer alan oyuncuları ve karakterleri inceledik. İşte herkesin merak ettiği ve Toy Boy izleyicilerinin hayran olduğu aktörler...

Jesus Mosquera – Hugo Beltran

netflix

Dizinin başrol oyuncusu olan Jesus Mosquera kariyerinin henüz başlarında olan genç bir İspanyol aktördür. Gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile gelecek vadeden genç oyuncu Toy Boy dizisinde Hugo Beltran karakterine hayat vermiştir. Genç bir stiriptizci olan Hugo eğlenmeyi ve hayatı seven bir karakterdir. Maddi ve manevi olarak oldukça iyi bir durumda olan Hugo bu rahat yaşamı sebebiyle hiçbir şeyi kafasına takmaz. Ta ki başına tahmin bile edemeyeceği olaylar gelene kadar.


Cristina Castano – Macarena Medina de Solis

Netflix

İspanyol dizilerinin vazgeçilmez kadın aktörlerinden biri olan Cristina Castano Toy Boy dizisi için ortaya koyduğu oyunculuk performansı ile beğeni kazanmıştır. Genç aktör dizide Macarena Medina de Solis karakterine hayat vermiştir. Macarena ise evli olmasına rağmen Hugo ile aşk yaşayan ve eğlenmeyi seven bir kadındır. Ancak gizemli bir cinayet Macarena’yı da bir hayli değiştirecektir.


Maria Pedraza – Triana Marin

netflix

Dizinin en iyi aktörlerinden biri olan Maria Pedraza hem güzelliği ile hem de gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile Toy Boy dizisi izleyenlerini kendisine hayran bırakmıştır. Genç aktör Maria Pedraza dizide Hugo’nun avukatlığını yapan Triana Marin karakterine hayat vermiştir. Huga için elinden gelenin fazlasını yapan avukat Triana Marin hapisten çıktıktan sonra adaptasyon sorunu yaşayan Hugo’nun en büyük destekçisi olmuştur.

Önerilen İçerik: Netflix'in Futbol Tarihine Işık Tutan Dizisi The English Game Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.