Netflix The Half Of It Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu gençlik türünde filmlerden biri olan The Half Of It (Bir Bilsen) etkileyici senaryosunun yanı sıra oyunculuk performanslarıyla da öne çıkmaktadır. İşte The Half Of It filmi hakkında bilgiler…
Netflix The Half Of It Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

The Half Of It (Bir Bilsen) Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in son günlerde abonelerine sunduğu Bir Bilsen filminde lise öğrencisi üç gencin aşkları anlatılıyor. Yer yer duygusal sahneleri barındıran filmde kahkahalarla güleceğiniz sahnelerde izliyoruz. Utangaç bir genç kızın ana merkezinde yer aldığı filmde kızımız hayatında ilk defa aşık olacaktır. Ancak bu aşkın doğuşu şimdiye kadar bildiklerimizden çok daha farklı olacaktır. İşte bu inceleme film içeriğimizde Netflix filmleri arasında kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran The Half Of It (Bir Bilsen) filmi hakkında izleyici yorumları ve bilinmesi gerekenleri sizlere sunuyoruz…


1. Küçük bir kasabada babasıyla birlikte yaşayan ve içine kapanık bir genç kız olan Ellie Chu’nun yaşadıklarını konu edinen filmin yönetmenliğini başarılı yönetmen Alice Wu yapmıştır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Leah Lewis , Daniel Diemer ve Alexxis Lemire yer almaktadır.

Netflix


2. Günlerini babasıyla birlikte film izleyerek geçirmekte olan Chu aynı zamanda zeki ve çalışkan bir kızdır. Okul arkadaşları için makale yazarak para kazanan Chu bir gün spor meraklısı nazik bir öğrenci olan Paul ile tanışır. Bu tanışma ikisinin de hayatını değiştirecektir.

NEtflix


3.  Chu ile tanıştıktan sonra onun içinde bir mektup yazmasını isteyen Paul bu mektup sayesinde okulun güzeller güzeli ve popüler kızı Aster’e açılacaktır. İlk başta bunu kabul etmeyen Chu Aster’i görünce içinde kelebeklerin uçuştuğunu fark eder.

Netflix


4. Düşüncelerinin yanlış olduğunu varsayan Chu Paul’a Aster konusunda yardım etmeye başlar. Aster’i ikna etmek için Paul’a hocalık yapan Chu her mektupta Aster’e biraz daha kapılırken Paul’da Chu ile geçirdiği günler içerisinde ona karşı duygular beslemeye başlar.

Netflix


5. Duyguları sarpa saran ve ne istediklerini bilmeyen 3 genç bir aşk üçgeninin içine düşerler. Filmde anlatılan ana fikir ise Aşk, denemek ulaşmak ve başarısız olmak mottosudur.

Netflix


6. Başroldeki her üç oyuncunun da başarılı bir performans ortaya koydukları söylenebilir. Netflix yapımı olmasına rağmen beklediğimden daha iyi bir proje olduğu da kesin. Aşk duygusu, çaresizlik, dışlanmışlık, mutluluk ve üzüntü duygularını filmi izlerken yaşıyorsunuz.

NEtflix
 


7. IMDb’de aldığı 7.4’lük puanla kaliteli bir film olduğunu kanıtlayan The Half Of It en iyi Netflix gençlik filmlerinden de biri oldu. Bazı kesimlerce cinsel tercihler sebebiyle eleştirilen filmde +13 yaş sınırı olduğunu da belirtelim. Keyifli, duygusal ve eğlenceli bir film izlemek isteyenler mutlaka izlemeli…

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı The Half Of It (Bir Bilsen) Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan gençlik türü Bir Bilsen filmi hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdığımız bu içeriğimizde film hakkında en net fikirleri alabileceğiniz izleyici yorumlarına da yer verdik. İşte The Half Of It filmi hakkında bilgiler…


İzleyici 1:

Netflix sürekli yeni içerik üretiyor ve bunu çok izlenen kategorileri belirleyerek yapıyor. Demek ki gençliğe hitaben eden bu tarz dizi ve filmlerin izlenme oranı fena değil ki yapılıyor diye düşünüyorum. Çok vasat değil, çok iyi de değil ama tatlı hissettiriyor film.


İzleyici 2:

Felsefe tarihi dozunda başlayıp düğümün çözülme noktasında stand-up komedisi tarzında devam eden, bu tarzı iletmek istediği mesajla da birebir örtüşen Netflix filmi. Bence iyiydi. 


İzleyici 3:

Netflix’in son zamanlarda çıkardığı klasik tarzda filmlere benzese de benim gayet başarılı bulduğum bir film oldu. Başroldeki kızı da oğlanı da sevdim hatta o kadar kapıldım ki neyse spoiler vermeyelim. Arkadaşlar filmi keyifle izleyeceğinize eminim.


İzleyici 4:

Aşk muhabbetleri olduğu için kesin vıcık vıcık bir filmdir diyordum ki öyle olmadığını gördüm. IMDb’de de 7.4 puan almış. Film hakkında olumlu düşünen birçok kişi olduğunu biliyordum.


İzleyici 5:

Nedense bu tarz filmleri izlerken çok beğeniyorum sonrasında ise nefret ediyorum.  Sanırım yaşanmışlıkla alakalı. Film bana bunları yaptı artık siz karar verin iyi mi kötü mü diye.


The Half Of It (Bir Bilsen) Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Netflix orijinal yapımı gençlik filmi The Half Of It hakkında bilgileri sizlere sunduğumuz bu içeriğimizde film oyuncuları hakkında bilgilere de yer verdik. İşte The Half Of It oyuncu kadrosu ve karakterleri…     

 


Leah Lewis – Ellie Chu

Netflix

The Good Doctor, Station 19 ve Nancy Drew gibi başarılı yapımlarda rol alan ve adını sinema dünyasında duyuran genç aktör Leah Lewis The Half OF It Filminin başrolünde yer alıyor. Filmde ana karakter EllieChu’ya ahayat veren Lewis gösterdiği oyunculuk performansı ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Ellie Chu karakteri ise lise çağlarında birçok gencin kapıldığı ruh halini ve duygusal hayatını aktaran mükemmel bir karakter olmuştur.


Daniel Diemer – Paul Munsky

Netflix

Amazon Orijinal yapımı The Man İn The High Castle dizisiyle tanıdığımız Daniel Diemer bu sefer karşımıza Netflix yapımı The Half Of It filmi ile çıkıyor. Filmde ana karakterlerden Paul’a hayat veren genç oyuncu iyi bir performans göstermiştir. Paul karakteri ise filmi izleyenlerin gönlünde taht kuran mazlum ve masum bir genç diye açıklayabiliriz.


Alexxis Lemire – Aster Flores

Netflix

Güzelliğiyle filme damgasını vuran genç aktör Alexxis Lemire The Art of Murder ve Truth or Dave filmlerinde gösterdiği başarılı oyunculuk performansını The Half Of It filmiyle de gösteriyor. Filmde Aster karakterine hayat veren Alexxis belki de hiçbir şey yapmadan 3 kişilik büyük bir aşk üçgenine sebep olan bu karakterin üstesinden iyi geliyor.

Önerilen İçerik: Netflix'in Tayland Yapımı Yeni Dizisi the Victims Game Hakkında Bilgiler 

NeOldu.com  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.