Netflix The Victims Game Dizisi Yorumları ve Dizi İncelemesi

Netflix'te yayınlanan ve Tayvan yapımı olduğu bilinen The Victims Game daha ilk günlerinden dikkatleri üzerine topladı. Gerilim dolu senaryosuyla kaliteli bir dizi olduğunu gösteren The Victims Game'i inceledik. İşte The Victims Game hakkında bilgiler...
Netflix The Victims Game Dizisi Yorumları ve Dizi İncelemesi

Netflix Orijinal Yapımı Tayvan Dizisi The Victims’ Game Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu en dikkat çekici yapımlardan biri olan The Victims’ Game gerilim ve akıl dolu senaryosuyla da öne çıkıyor. Suç ve gerilim türünde bir dizi olan The Victims’ Game daha ilk günlerinde Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı. Bu inceleme dizi içeriğimizde aksiyon dolu sahneleri ve başarılı kamera çekimleriyle de adından söz ettiren Tayvan dizisi The Victims’ Game'i NeOldu.com okurları için detaylıca araştırdık. İşte Netflix uzak doğu yapımı Netflix dizileri listesinde yer alan yabancı dizi The Victims’ Game hakkında izleyici yorumları ve bilinmesi gerekenler.


1. Netflix’in 2020 Nisan ayında izleyicileriyle buluşturduğu Tayvan yapımı aksiyon ve gerilim dolu The Victims’ Game adlı dizide asperger sendromu rahatsızlığı olan bir dedektifin öyküsü anlatılmaktadır.

Netflix


2. Uzun yıllardır kızı ile görüşmeyen dedektif araştırdığı bir cinayet dosyasında kızıyla ilgili birkaç bağlantıya ulaşır. Tehlikeli ve gerilim dolu bir araştırmanın içerisine düşen dedektifi neyin beklediği ise belli değil.

Netflix


3. Dizide işlenen cinayetler ustalıkla ve bir hayli gizemli bir şekilde işleniyor. Öyle ki katilin kurbanlarının vücudlarını çeşitli kimyasallarla tanınamaz hale getirdiği görülüyor. Şimdiye kadar cinayetlerle ilgili tek bilinen ise asperger sendromlu dedektifin kızının tek fail olduğudur.

Netflix


4. Her ne pahasına olursa olsun kızının olaylarla olan bağlantısını çözmeye çalışan dedektif Fang Yi-Jen bu süreçte çalıştığı iş arkadaşlarını ve çevresindekileri bir hayli zorlayacaktır.

Netflix


5. Dedektiflik ve polisiye konulu dizilerin belirli bir izleyici kitlesi her zaman vardır. Ancak The Victims’ Game’i farklı kılan ana karakterin hasta olmasıdır. Bu yönüyle bir çekiciliğe sahip olan dizide olay kurgusu ve senaryoda son derece başarılı.

Netflix


6. Kamera çekimleri, oyuncu seçimi ve oyunculuk performansları Netflix kalitesinin dahi üzerinde olan The Victim’s Game son günlerin en başarılı dizilerinden biri oldu.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı The Victims’ Game Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan gizem ve gerilim türündeki Tayvan filmi The Victims’ Game hakkında izleyici yorumlarına bu içeriğimizde yer verdik. İşte The Victims’ Game izleyici yorumları…


İzleyici 1:

Netflix turnayı gözünden vurmuş. Dizi çok başarılı ve de iddialı gözüküyor. Oyuncuları da çok beğendim hele ki başroldeki adam ne rol kesiyor bir bilseniz.


İzleyici 2:

Netflix’te dizi izlemek isteyenlere şiddetle öneririm ben çok hoşuma gitti gayet başarılı bir yapım. Koreliler yapıyor da Tayvanlılar neden yapamasın hatta çok daha iyisini yapmışlar.


İzleyici 3:

Tayvan yapımı olduğunu öğrendiğim polisiye türünde bir Netflix dizisi. Konusu itibarıyla dizi oldukça dikkat çekici duruyor. Şimdilik sadece ilk bölümünü izleyerek şunu diyebilirim ki Netflix’te ki çoğu diziden iyi.


İzleyici 4:

The Victim’ Games dizisinin adı garip gelmişti ve konusuna baktık Asperger v.s yazınca bir bakayım dedim ne oluyor burada. Dizi gerçekten iyi izleyin izlettirin.


İzleyici 5:

Bakıyorum da yine abartılacak bir dizi bulunmuş alt tarafı polisiye sıradan dedektiflik filmi ne kadar iyi olabilir ki. Tamam aksiyon var oyunculuk var da konu ne kadar ileri gidebilir. Yine de fena sayılmaz izlenir.    

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı Yeni Hint Filmi Mrs. Serial Killer Filmi Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.