Netflix Kore Dizisi Stranger From Hell Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Güney Kore yapımı yeni dizisi Stranger From Hell dizisini detaylıca inceledik. İşte dehşet verici hikayesiyle dikkat çeken ve gizem-gerilim türündeki Stranger From Hell dizisi hakkında bilinmesi gerekenler…
Netflix Kore Dizisi Stranger From Hell Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Güney Kore Yapımı Strangers From Hell Dizisi Hakkında Bilgiler

2019 yılında Güney Kore’de vizyona giren ve dizi eleştirmenlerinden tam not alan Strangers From Hell şimdi Netflix’te yayınlanıyor. Konusu ve gerilim dolu senaryosuyla dikkat çeken Strangers From Hell dizisini inceledik. İşte bu inceleme dizi içeriğimizde her bölümünde daha çok gizem, gerilim vadeden ve en iyi Güney Kore yapımı Netflix dizileri içeriklerinden biri olan Strangers From Hell dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizlere sunuyoruz…


1. Stranger From Hell dizisinde Güney Kore’nin kırsal kesiminden Seul’e göç eden ve burada para kazanmaya başlayan Jong Woo’nun başına gelen gerilim dolu olaylar anlatılıyor. Genç adam henüz yeni geldiği Seul’de oturabilmek için bir ev arar.

Netflix


2. İlanda gördüğü oda için görüşmeye giden Jong Woo ortak kullanım alanlarına sahip Cennet Pansiyonda bir oda kiralamak zorundadır. Henüz maddi anlamda toparlanamayan genç bir süre burada yaşayacaktır.

Netflix


3. Odanın küçük olması ve temizlik gibi konulara takılan Jong Woo daha ilk günden bunların ufak problemler olduğunu görecek asıl sorunun ise dairedeki diğer odalarda kalan insanlar olduğunu anlayacaktır.

Netflix


4. Her biri farklı tuhaflıklara sahip bu insanlar Jong Woo’nun burada kaldığı sürece korku ve gerilimi sürekli yaşamasına sebep olacaktır. Ayrıca gizemli olaylar da peşi sıra gelmektedir.

Netflix


5. 2019 yılında Güney Kore’nin yerli bir kanalında yayınlanan dizi izleyicileri tarafından bir hayli beğenildi ve Netflix bünyesine dahil edildi. Filmin yönetmenliğini Lee Chang Hee yaparken senaristliği ise Jung Yi Do yapmıştır.

Netflix


6. Sıradan gizem ve gerilim türü Kore dizilerinden biri olan Strangers From Hell’in konusu ve akışı gerçekten başarılı. Diziyi izlerken o psikolojik ağırlığı karamsarlığı ve tüylerin ürpermesini yaşıyorsunuz. Yani dizi izleyicisini kasvetli havasının içerisine alıveriyor.

Netflix


7. Netflix’in abonelerine sunduğu Güney Kore yapımı dizilerden biri olan Strangers From Hell’in IMDb puanı ise 8.1’lik yüksek bir puandır.   

Netflix


Netflix Strangers From Hell Dizisi İzleyici Yorumları

İzleyici 1: 

4.bölümü biraz önce bitirdim ve diziyi izlerken o gerilimi iliklerime kadar hissediyorum. Sanki farklı bir ortamdaymışım da dizi bitince kendi dünyama dönüyormuşum gibi hissediyorum. Sonunu çok merak ediyorum. 


İzleyici 2:

O kadar doğru ki, dün başlayıp bugün bitirdim diziyi ve bunun gibi bir diziyi daha nasıl bulabilirim bilmiyorum. Oyunculuklar, konuyu yansıtma şekilleri. Her türlü siz de diziye dahil oluyorsunuz. 2.sezonunun olmasını o kadar çok istiyorum ki. Kısacası aşık oldum şiddetle tavsiye ederim.


İzleyici 3:

Dizinin konusu çok iyi değil mi ben kendimi bir hayli kaptırdım. Umarım ikinci sezon gelir. İzlerken çok keyif aldım gerçekten. Tamam Güney Kore dizileri severim zaten ama bu başka bir şey olmuş çok başarılı yani.


İzleyici 4:

Stranger From Hell Netflix’e gelmeden öncede biliyordum bu diziyi. Yabancı sayfalarda görüp izlemeye karar vermiştim. Dizi gerçekten Kore’de de çok beğenildi arkadaşlar. İzleyin izlettirin…


İzleyici 5:

Stranger From Hell dizisi kadar başarılı ve iyi bir dizi daha önce görmedim. Tabii ki Güney Kore sinemasında gizem gerilim korku her şey var ve bunu izlerken hissedebiliyorsunuz. Ayrıca oyunculuk performansları da çok başarılı tebrik ediyorum yönetmeni ve senaristi…

Önerilen İçerik: Netflix Komedi Filmi The Wrong Missy (Yanlış Missy) İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum