Netflix Orijinal Yapımı The Wrong Missy Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’ten çılgın bir komedi hikayesi sizleri bekliyor. Keyifle izleyeceğiniz The Wrong Missy filmini sizler için inceledik. İşte komedi dolu senaryosuyla dikkat çeken The Wrong Missy filmi hakkında bilgiler…
Netflix Orijinal Yapımı The Wrong Missy Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Komedi Dolu Yeni Filmi The Wrong Missy Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’in abonelerine sunduğu The Wrong Missy filmini inceledik. Komedi dolu bir hikayeyi anlatan Yanlış Missy filmi hakkında bilgileri, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu bu içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte bu inceleme film içeriğimizde komedi dolu Netflix dizileri arasında parlayan The Wrong Missy hakkında izleyici yorumları ve bilinmesi gerekenleri sizlere sunuyoruz…


1. Başrolünde David Spade, Lauren Lapkus ve Nick Swardson gibi komedi türünün öncü isimlerinin yer aldığı Netflix filmi The Wrong Missy çılgın bir hikayeyi izleyicilerini sunuyor.

Netflix


2. The Wrong Missy filminde ana karakterimizi Tim bir yolculuk sırasında tesadüfen Missy isimli bir kadınla tanışır. Muhteşem bir güzelliğe sahip olan bu kadınla bir şeyler içen Tim görüşmenin sonunda keyifli bir şekilde ayrılır ve kızın numarasını çoktan almıştır bile.

Netfflix


3. Şirketteki en yakın arkadaşına kızı anlatan Tim küçük bir araştırmadan sonra Missy’nin Maryland güzeli olduğunu öğrenir. Arkadaşlarının ısrarı ile şirketin Hawaii tatiline Missy’ide davet eden Tim böylesine güzel bir kızla birlikte tatil yapacağı için çok mutludur.

Netflix


4. Ancak işler Tim ve arkadaşlarının düşündüğü gibi gitmemiştir çünkü Tim hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Bir süredir mesajlaştığı ve tatil planına dahil ettiği Missy Maryland güzeli olan değil daha öncesinde tanıştığı Çılgın Missy’nin ta kendisidir.

NEtflix


5. Hawai yolculuğu ve tatil boyunca yan yana olacak olan ikili komedi dolu sahnelerle izleyicileri kahkaha tufanına boğacaklar. Başta ana karakterler olmak üzere bir komedi filminde olması gereken oyunculuk performansını bizlere sunan The Wrong Missy filmini izlemenizi öneriyoruz.

NEtflix


6. Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi komedi filmlerinden biri olan The Wrong Missy’nin yönetmenliğini Tyler Spindel yapmış olup senaryoda ise Chris Pappas ve Kevin Barnett imzası vardır.

Netflix


7. Yanlış Missy filminde izlediğimiz komedi o kadar içten ve samimi ki çılgın ruhlu Missy gibi bir arkadaşınızın olmasını isteyeceksiniz.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Yanlış Missy Filmi İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Hala gülüyorum inanın ki.  Missy karakterini çok sevdim şimdiye kadar izlediğim en iyi komedi yapımlarından biri diyebilirim. Zaten bu tür hiperaktif insanları çok severim filmi izlerken hayat enerjim yükseldi diyebilirim.  


İzleyici 2:

Netflix’in bu kadar boş bir filmi neden yayınladıklarını anlamadım. Ayrıca o kadar komik olduğunu da düşünmüyorum. Dublaj izlediğim içinde böyle diyor olabilirim yine de tavsiye etmiyorum.


İzleyici 3:

Uzun zamandır bu kadar tatlı ve komedi dolu bir film izlememiştim. Mutlaka izleyin hatta birkaç kişi birlikte izleyin bence çok hoşunuza gidecek bir komedi filmi. Birde başroldeki kadın efsane yaa muhteşem bir oyunculuk bence.


İzleyici 4:

Teşekkürler Netflix sonunda iyi bir komedi filmi izlettiriyorsun bize. Missy karakterini çok sevdim. Film çok eğlenceliydi ya…


İzleyici 5:

The Wrong Missy veya Yanlış Missy her ne derseniz deyin ama filmin hakkını kesinlikle yemeyin film çok güzeldi. Zaten Yanlış Missy ismini duyunca aha dedim bu film kesin harikadır. İzlerken çok eğlendim bence herkes bu filmi izleyip keyiflenmeli.


Yanlış Missy Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Lauren Lapkus – Missy

Netflix

Orange İs The New Black, The Characters ve Jurassic World gibi yapımlardan tanıdığımız Lauren Lapkus başarılı oyunculuğunu komedi dolu The Wrong Missy filminde de gösteriyor. Filmde yanlış Missy’yi canlandıran Lauren izleyicileri kendisine adeta hayran bırakan bir gösteri ortaya koydu. Missy karakteri ise özgür ruhlu boş vermişlik seviyesi yüksek olan ve eğlenmeyi seven bir kadın…


David Spade – Tim Morris

Netflix

Komedi filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan David Spade filmde The Wrong Missy filmindeki komedinin bir parçası olarak izleyicilerin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Ünlü aktör filmde ana karakter Tim Morris’i canlandırıyor.

Önerilen İçerik: Macera ve Dram Dolu Yeni Netflix Filmi Okja Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.