Netflix Self Made Dizisi İzleyici Yorumları, Konusu

Netflix’in dram dolu dizilerinde biri olan Self Made hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte La Mante dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları;
Netflix Self Made Dizisi İzleyici Yorumları, Konusu

Dünyaya mücadele etmeye gelmişim. Bir süre sonra hayat kurmaya gücüm kalmadı.. İşte saçım o zaman dökülmeye başladı. Tabi o yardıma gelene kadar! Saçım geri gelmişti tabi .Özgüvenim de öyle. Şimdi bu güzel ürünler başkalarına da tanıtmanın vakti geldi. Bundan böyle saçımı da saç ürünümü de kendim yapıcam! Ne de olsa buraya sandviç yapmaya gelmedim iş yapmaya geldim!

Self Made Dizisi Hakkında Bilgiler ve Yorumlar

Tarihin en büyük başarı öykülerinden birini konu alan Self Made dizisi, 20 Mart 2020 tarihi itibariyle Netflix'te izleyiciyle buluştu. Toplamda ortalama 45'er dakikalık 4 bölümden oluşan mini biyografi dizisi Self Made, herkesin kendi hayat mücadelesini sorgulatan ilham verici sahneleriyle Madam C.J Walker'ı konu almaktadır. En çok izlenen Netflix dizileri arasında yer alan Self Made dizisi ile karşınızda Amerika'nın ilk imparatorluk kuran, bariyerleri yıkan, kendi çabalarıyla milyoner olmuş bir kadının hayat hikayesi yer alıyor. Self Made dizisiyle karşısına çıkan tüm engelleri bir bir aşıp sıfırdan kendi imparatorluğunu kuran milyoner kadınla tanışmaya hazır mısınız? NeOldu.com okurlarına özel hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde ilham dolu sahneleriyle izleyiciye muhteşem bir başarı hikayesini anlatan mini dram dizisi Self Made hakkında tüm merak edilenleri araştırdık. Netflix'in sevilen dizilerinden Self Made izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi incelemesi...


Self Made Dizi İncelemesi

1. Ünlü oyuncu ve yazar Octavia Spencer'in başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Tiffany Haddish, Carmen Ejogo, Blair Underwood, Garrett Morris ve Kevin Carrol rol almaktadır. Gizli Sayılar, Duyguların Rengi, Ma ve Truth Be Told gibi yapımlarda başarısıyla dikkat çeken Octavia Spencer, Netflix'te yayınlanan Kuralsız, Baraka, Yeni Yıl Soygunu ve Yandaş Bölüm 1'de de rol almıştı.

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


2. Amerikan yapımı Self Made dizisinin uygulayıcı yapımcılığını yapan isimler arasında dünyaca ünlü basketbol yıldızı LeBron James, iş adamı Maverick Carter, senarist Janine Sherman Barrois ve film yönetmeni Kasi Lemmons yer almaktadır. 

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


3. Self Made dizisinin konusu 1867 yılında dünyaya gelen Amerikalı girişimci, hayırsever ve aktivist Madam C.J. Walker olarak bilinen Sarah Breedlove'ın milyonerliğe giden başarı öyküsünü anlatmaktadır. 

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


4. Ünlü girişimci Madam C.J. Walker'ın öyküsü acılarla dolu bir küçüklüğe dayanıyor. Walker daha çok küçük yaşlardayken anne ve babasını kaybediyor. Hemen ardından evlenip 20'li yaşlarında çamaşırcılık yapıyor ancak tüm bunlar Madam C. J. Walker'ın peşinden koştuğu hayatın önünü kesemiyor. 

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


5. Kendini son derece bakımsız ve çirkin hisseden Madam C.J. Walker, saçlarında meydana gelen hastalıktan dolayı duygusal bir çöküntü yaşamaktadır. İşte tam da bu sırada onu saç bakım ürünleriyle tanıştıran Annie Malove devreye giriyor. Zamanla Madam Walker'ı iyileştirmeyi başaran Annie Malove, onun en büyük rakibinin Walker olacağından habersizdir.

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


6. Kaybettiği saçlarına yeniden kavuşan ve özgüveni giderek artan Madam C. J. Walker, diğer kadınlarında bu üründen yararlanması için bir iş teklifi sunuyor ancak Annie Malone bu teklifi alaycı bir tavırla reddediyor. Artık tüm siyahi kadınların kendine bakması gerektiğini savunan Walker, çözümü kendi saç bakım ürünlerini üretmekte buluyor.

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


7. Gerçek bir yaşam öyküsünü izleyiciyle buluşturan Self Made dizisinin konu aldığı Madam C. J. Walker olarak tanınan Sarah Breedlove, ilk kendi emeğiyle servetine kavuşan kadın olmasından dolayı Guinness Dünya Rekorlar Kİtabı'na adını yazdırmıştır. Breedlove 1919 yılında hayatını kaybettiğinde Amerika'nın en zengin Afro Amerikan iş kadını olarak tarihe geçmiştir.

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


8. Madam C. J. Walker'ın hayatından esinlenerek izleyiciye aktarılan Self Made, 20 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanan A'Lelia Bundles'ın biyografisine dayanan Amerikan drama dizisidir. ABD'li gazeteci, haber yapımcısı ve yazar A'Lelia Bundles, girişimcilik öyküsüyle kadınlara ilham olan C. J. Walker'ın en büyük torunudur. 

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi


Self Made Dizisi İzleyici Yorumları

Amerikan drama dizisi Self Made hakkında film sitelerinde ve form sayfalarında izleyiciler tarafından yapılmış olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicilerin kendi hayat mücadelesini sorgulatacak türdeki sahnelere ev sahipliği yapan Self Made dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Self Made izleyici yorumları..

İzleyici 1

Diziyi Netflix'te çıktığı gün izledim. Gerçekten cok güzel bir mini dizi olmuş. Kesitlerin gerçek bir yaşam öyküsünden (Madam C. J. Walker) esinlenerek ekrana uyarlanması beni ayrı bir memnun etti. Bence herkesin sıkılmadan izleyebileceği harika bir Netflix dizisi!


İzleyici 2

Octavia spencer'ın muhteşem yüzü ve oyunculuğu, diziyi sırtlayan en önemli etken ancak hem dönemin detaylarına hem de siyahi kadınların "uyanış"ına bir göz atmak için son derece güzel bir dizi.


İzleyici 3

Dizi, amerika'nın ilk kendi kendini var eden siyahi kadın milyoneri madam c.j. walker'ın hayatına odaklanıyor. çamaşır yıkayarak para kazanan kahramanımızın kötü yaşam koşulları saçlarının öbek öbek dökülmesine sebep oluyor. bu sırada hayatına giren addie, onun saçlarının yeniden çıkmasını sağlıyor ama madamımız, ürünleri satmak istiyor.


İzleyici 4

Kesinlikle her insanın izlemesi gereken bir dizi. Kurgu baştan sona mü-kem-mel! Tek kelimeyle mükemmel arkadaşlar. Dizi tamamen gerçek bir yaşam öyküsünü anlatıyor. İzlediğinizde hem gözleriniz dolacak hemde başarıya giden yol size ilham kaynağı olacak. 


İzleyici 5

Özellikle bu diziyi kadınlar izlemeli. İzleyin ki ne kadar güçlü olduğunuzu yeniden hissedin. Gerçekten 0'dan başlayarak nasıl dünyaya hükmedebilecek paraların kazanıldığını göreceksiniz. Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan Self Made dizisini çok beğendim. 


Gerçek Bir Hayat Öyküsü Self Made Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan ve ilham verici sahneleriyle izleyicilere adeta kendi hayat mücadelesini sorgulatan, hatta kadınlara ilham kaynağı olan eşsiz bir gerçek öyküyü konu eden Self Made dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi...

1. Octivia Spencer - Madam C. J. Walker

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi

2011 yılında beyazperdeye aktarılan Duyguların Rengi filmiyle büyük ses getiren Octavia Spencer, gösterdiği üstün oyunculuk yeteğiyle 2012 yılının en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını kazanmıştı. Başarılı oyuncunun Self Made dizisinde de gösterdiği mükemmel oyunculuğu kesinlikle yeniden ses getirmeye hazır! Octivia Spencer bu kez dizinin hayat öyküsünü konu ettiği C.J Walker'ı canlandırıyor.


2. Tiffany Haddish - Lelia 

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi

Girls TFrip, Night Scholl, Patron Gibi, Kül Tutmaz ve Suç Kraliçeleri gibi birbirinden başarılı yapımlarda gördüğümüz Amerikalı oyuncu Tiffany Haddish, bu kez Self Made dizisinde canlandırdığı Lelila karakteriyle çok konuşulacağa benziyor! Usta aktris gene mükemmel oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor.


3. Carmen Ejogo - Addie

Self Mate Dizisi Hakkında Bilgi

Kariyerine ilk olarak Disney şovlarında başlayan Carmen Ejogo, yakın zamanda gösterime girmiş Roman J. Israel, Arınma Gecesi: Anarşi, Gece Gelen, Selma ve True Detective gibi yapımlarda rol almıştı. Bu kez Ejogo'yu Self Made dizisinde Addie karanteriyle görüyoruz. Tıpkı diğer rol arkadaşlarında olduğu gibi Ejogo'da oyunculuğyla kendine bir kez daha hayran bırakıyor.

1. Bölüm: Yüzyılın Mücadelesi (The Fight of the Century) - 46 dakika

2. Bölüm: Destek Almadan Başarmak (Bootstraps) - 50 dakika

3. Bölüm: Walker Kızı (The Walker Girl) - 49 dakika

4. Bölüm: Afro-Amerikalı Olmak (A Credit to the Race) - 46 dakika

Önerilen İçerik: Fransız Polisiye Dizisi La Mante İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum