Yeni Trend Saç Bandı ile Topuz Modelleri ve Yapılışı

Saç bantlarından yardım alarak topuz yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İçeriğimizde bant kullanılan trend modelleri ve yapılışlarını bulabilirsiniz.
Yeni Trend Saç Bandı ile Topuz Modelleri ve Yapılışı

Her sezon olduğu gibi bu sezonda kadınların saçları şık ve zarif modellerle süsleniyor. Bu sezon saç aksesuarlarında çok çeşitli ve renkli modeller bulunuyor. İçeriğimizde bu modellerden birisi olan topuzun saç bandı ile yapılışını anlatacağız. İşte saç bandı ile topuz yapımı.

Saç Bandı ile Topuz

saç bandı ile topuz

Özellikle saç bantları çok kullanılan bir aksesuardır. Saç bantlarının birçok çeşidi ve rengi bulunuyor. Taşlı, boncuklu, örgü ve ip detaylı gibi çeşitleri olan saç bantlarından bu sezon altın sarısı ve metalik renkte olanlar dikkat çekiyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hippi tarzı en popüler trendler arasında yer alıyor. Hippi stiline ait saç bantları farklı bir hava veriyor. Saç bantları ile yapılan saç modelleri farklı stil örnekleri ile karşımıza çıkıyor. Bu sezon en çok uygulanan model olan topuzlar, saç bantlarının yardımı ile kolayca yapılıyor. İnce saç bandını kullanarak pratik bir şekilde şık ve zarif bir topuz yapabilirsiniz.

İnce Saç Bandı ile Topuz Nasıl Yapılır?

saç bandı ile topuz

İlk önce saçlarınızı tamamen açınız. Son saç bandını saçlarınıza takınız. Daha sonra saçınızın ön kısmından bir tutam alıp saç bandından geçiriniz. Saçlarınızı önden arkaya doğru alarak kıvırıp saç bandının içerisinden geçiriniz. Bu işlemi açık kalan saçlarınızın tümüne uygulayınız. Saçlarınızı sabitlemek için iç taraftan tek toka takabilirsiniz. Kolay ve pratik bir uygulama ile topuzunuz hazır. Bu modeli kendi stilinize göre uyarlayabilirsiniz.

Saç bandı ile topuz yapımı bu kadardı. Dilerseniz "Saç Bandı Modelleri" adlı içeriğimize göz atarak diğer saç bandı modellerine göz atabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.