Rüyada Zahire Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zahire görmek ne manaya gelir? Rüyada zahire gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde rüyada zahire görmenin anlamı nasıl ifade edilmiştir? İşte cevaplar...
Rüyada Zahire Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zahire Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zahire görmek, zengin olmaya yorulur. Zahire deki baklagillerin çeşidi ne kadar çok ise rüya sahibi o kadar mutlu ve zengin olur. Rüyasında zahire gören kimse için bu rüyanın manası bolluk ve bereket demektir. Kimi rüya tabircisine göre rüyada zahiresinin dolu olduğunu gören kimse çok zengin olur ve ömür boyu yetecek paraya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada zahire görmek ayrıca şu şekillerde yorumlanmıştır:


Rüyada Zahire Görmek

Rüyada zahire görmek, kişinin zengin olacağına, bolluk ve bereketli bir ömür geçireceğine, hayatta istediğini almayı bilen birisi olacağına, ferah içerisinde yaşayacağına işaret eder.


ruyada-zahire-gormek.jpg

Rüyada zahire görmek, kişinin işinde büyük işler başaracağı, bir çok mal ve mülk sahibi olacağı demektir. Rüya sahibinin herkes tarafından konuşulan ve imrenerek bakılan birisi olacağı, kişiyi kıskanan insanların ona zarar vereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Zahirenin Tükenmesi

Rüyada Zahirenin bitmesi, yanması gibi durumlar karşısında yedekte gıdası kalmayan kimse sıkıntılı günler geçirecek manasına gelir. Maddi kayıplar ve borçları olacak manasına gelir.


Rüyada Zahireye Fare Girdiğini Görmek

Rüyada zahireye fare girdiğini görmek, kişinin bir miktar parasını kaptıracağı ya da verdiği borcu geri alamayacağı, rüya sahibinin uzun zaman içerisinde ulaşmak istediği hayallerine ulaşacağı demektir.


Rüyada Zahiresi Olmayan Kişinin Zahire Görmesi

Zahire olmadığı halde zor zamanlar için stok yaptığını gören kimse rahat ve bolluk içinde bir yaşam sürecek demektir.


Rüyada Boş Zahire Görmek

Rüyasında boş zahire gören kişinin hayallerinin ve emeklerinin boşa çıkacağına, hayatta istediğini başaramayacağına, maddi sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.


Rüyada Dolu Zahire Görmek

Rüyada dolu zahire gören rüya sahibinin, büyük işler başaracağına, maddi sıkıntısının olmayacağına, işinde ve normal yaşantısında kendisini insanlara çok çabuk sevdirebilen birisi olacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.