Rüyada Uzay Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uzay görmek ne manaya gelir? Rüyasında uzay gören kimsenin bu rüyayı nasıl yorumlaması gerektiğini ve rüya tabirlerinde uzay hakkında nelerden bahsedildiğini sizler için derledik.
Rüyada Uzay Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Uzay Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada uzay görmek, yeni durumlara şahitlik edileceğine ve olgunlaşma manalarına yorulur. Rüyasında uzaya gittiğini gören kimse, daha önce bilmediği, duymadığı ve görmediği yeni şeyler öğrenir. Bu yeni bilgilerin ışığında birikimi artan kişi olgunlaşır. Hayat görüşü ve olaylara bakış açısı değişir. Alim kişi olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına ve rüya tabirleri kitaplarına göre rüyada uzay görmenin ayrıca şu manaları vardır:


Rüyada Uzay Görmek

Yeni olaylara şahit olmak, yeni şeyler öğrenmek ve olgun insan olmak manalarına gelir.


Rüyada Uzaya Gitmek

Uzaya giden kişi hikmetli insan olur ve huzura erer.

ruyada-uzay-gormek.jpg

Rüyada uzay görmek, çok hata yapan birisi olduğuna, hatalarının farkına varamadığına, büyüklerinden hep nasihat aldığı demektir. Rüya sahibinin, duygularıyla hareket etmesi nedeniyle, kırıldığı ve üzüntü içerisinde olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Uzayda ve Gezegenler Arasında Dolaşmak

Gezegenler arasında seyahat ettiğini gören kimse için öğrenmeye hevesli kimse yorumu yapılır. 


Rüyada Uzaya Uçmak

Kanadı olmadan uzaya uçmak demek ölüm demektir.


Rüyada Uzaylı Görmek

Kişinin hayal gücünün genişliğine yorumlanır.


Rüyada Uzaylıyla Konuştuğunu Görmek

Rüyasında uzaylıyla konuştuğunu gören rüya sahibinin, hayatının en zorlu döneminde olduğuna, kişinin ruh halinin bozuk olduğuna, maddi sıkıntısı olduğuna delalet eder.


Rüyada Uzay Aracı Görmek

Rüyasında uzay aracı gören rüya sahibinin, gözünün yükseklerde olduğuna, bulunduğu durumdan kurtulmak istediğine, çalışıp çok para kazanacağına, istediği hayaline kavuşacağına rivayet eder.


Rüyada Uzay Mekiği Görmek

Rüyasında uzay mekiği gören rüya sahibinin, psikolojisinin bozuk olduğuna, hayatı bir oyun zannettiğine, kişinin aşırı hassas birisi olduğuna işarettir.


Rüyada Uzay Cisimleri Görmek

Rüyasında uzay cisimleri gören kişinin, hayal gücünün geniş olduğuna, kafasına koyduğu şeyi yanlış da olsa yapacağına, kimseyi dinlemediği anlamına gelmektedir.


Rüyada Uzay Savaşı Görmek

Rüyasında uzay savaşı gören rüya sahibinin, fakir bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, düzensiz ve mutsuz olacağına yorulur.

ruyada-uzay-gormek-002.jpg


Rüyada Uzay Roketi Görmek

Rüyasında uzay roketi gören rüya sahibinin, beklemediği bir anda yüklü bir miktar para kazanacağına, dertlerinin biteceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.


Rüyada Uzay Aracının Düştüğünü Görmek

Rüyada uzay aracının düştüğünü gören kişinin, iyi yönde ilerleyen hayatını bir anda tam tersine döneceğine, dertlerinin artacağına, maddi sıkıntısının büyüyeceğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum