Rüyada Gezegen Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gezegen görmek neye işarettir? Rüyada mars gezegeni görmek ne anlama gelir? Rüyada marsa gitmek, rüyada satürn gezegeni görmek, rüyada jüpiter görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabiri ve anlamları.
Rüyada Gezegen Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Gezegen Görmek

Rüyada Gezegen Görmek

Rüyada gezegen görmek, kişinin yaşadıklarını düşüneceğine ve ders çıkaracağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında gezegen görmesi, kişinin bundan sonraki hayatında daha başarılı olacağına, yaptığı hatalarından ders çıkararak bir daha düşmeyeceğine delalet eder.


Rüyada Jüpiter Gezegeni Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Jüpiter gezegeni görmesi, kişinin başına bir çeşit tatsız olay geleceğine rivayet eder. Rüyada Jüpiter gezegeni görmek, rüya sahibinin başının ağrıyacağına, ailesiyle veya arkadaşlarıyla çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Mars Gezegeni Görmek

Rüyada Mars görmek, kişinin çevresinde hatalarını kollayan kimselere yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında Mars görmesi, kişinin düzeninin alt üst olacağına, yeni biriyle tanışacağına ve onunla dost olacağına alamet eder.


Rüyada Gezegen Görmek

Rüyada gezegen görmek, kişinin hayatında önemli gelişmeler olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında gezegen görmesi, kişinin bundan sonraki işlerinde daha başarılı olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Venüs Gezeni Görmek

Rüyada Venüs gezegeni görmek, rüya sahibinin iyi bir kariyer elde edeceğine, başarılı işler yapacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında  Venüs gezegeni görmesi, kişinin kısa süre içinde biriyle tanışacağına ve onunla dünya evine gireceğine delalet eder.


Rüyada Merkür Gezegeni Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Merkür gezegeni görmesi, kişinin hayatında önemli değişiklikler olacağına, bundan sonraki hayatını mutlu bir şekilde geçireceğine rivayet eder. Rüyada Merkür gezegeni görmek, işlerinde daima başarılı olacağına yorumlanır.


Rüyada Marsa Gitmek

Rüyada marsa gitmek, kişinin hayallerine kavuşacağına, iş konusunda yardım alacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında marsa gitmesi, kişinin başkalarından akıl alacağına ve bu sayede işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.