Rüyada Tükürmek Ne Anlama Gelir?

Hikmetli tabircilerin ifadelerine göre rüyada tükürmek konusunu iliyoruz. Yazımızda tükürmenin manasını ve yorumunu bir araya getirdik.
Rüyada Tükürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tükürmek

Rüya tükürme görmek tatsız söz ve yalana yorulmaktadır. Rüya yorumcularına göre rüyasında tükürdüğünü gören kimse ağzından çıkan sözlere dikkat etmelidir. Söylediği kötü sözler sebebiyle başı derde girebilir. Kimi yorumcular ise kötü sözden ziyade yalan söylemeye delalet eder. Onlara göre rüya sahibi söyleyeceği yalan sebebiyle büyük sıkıntılar yaşayacaktır. Bu yalanın bir kere söylendikten sonra geri dönüşünün de kolay olmayacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Tükürmek

Kan Tükürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tükürükte kan görmesi, söylediğiniz sözlerin karşınızdakileri kırdığına işarettir. Bu sözler yüzünden çevrenizdekiler arasında size karşı iyi düşünceler olmadığına yorumlanır. Daha sakin ve yapıcı olmalı ters sözlerle insanların nefretini üzerinize çekmemelisiniz. Kimi yorumcuya göre kötü söz söylemeye ve kalp kırmak anlamına gelmektedir. Kimisine göre büyük yalan demektir.

Rüyada Duvara Tükürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin duvara tükürdüğünü görmesi tüküren kimse için haram mal manasına gelir. Kimi yorumcu doğrudan haram dememiştir fakat uygun olmayan yollardan kazanıldığını dile getirmiştir.

Rüyada Toprağa Tükürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin toprağa tükürdüğünü görmesi tüküren kimse tarla ya da arazi alır denir. Bu kişi karşısına çıkacak olan fırsatlar sayesinde maddi anlamda kazanç sağlayacaktır. Tek yapılması gereken daha dikkatli olmak ve fırsatları daha iyi değerlendirmektedir.

Rüyada Balgam Tükürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin balgam tükürdüğünü görmesi hastalık manasına gelir. Kimi yorumcu verilen sözü tutmamak anlamına geldiğini de söylemiştir.

Rüyada Kuru Tükürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin kuru tükürdüğünü görmesi maddi açıdan kayıp yaşanacağına yorulur. Rüyada tüküremediğini gören kimse için bu rüya saçma bir olay yüzünden para kaybedilmesi manası gelir.

Rüyada Yere Tükürmek

Rüya sahibinin oldukça hayırlı bir iş yapacağı rivayet edilmektedir. Yorumcular bu rüyayı kişinin önüne bol kazançlı fırsatlar çıkacağına yormaktadırlar. Rüyayı gören kişi önündeki fırsatları iyi değerlendirerek hem maddi hem de manevi anlamda huzura erecektir.

Rüyada Birinin Yere Tükürdüğünü Görmek

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek kişinin geçirdiği zor günlerin ardından huzura ereceğine delalettir. Yapılan tek bir hamleyle yaşanan tüm kötü olaylar unutulacak ve kişi çok kazançlı bir iş fırsatı yalayacaktır. Bu fırsatı iyi değerlendirirse hayata yepyeni bir başlangıç yapabilecektir.

Rüyada Yüze Tükürmek

Bu rüya kişinin sözüne güvenilen biri olduğunu delalet etmektedir. Rüya sahibi olan kişi, iki yüzlülük etmez, dedikodu gibi şeylerden uzak durur. Duygu ve düşüncelerini açıkça söyleyerek hiçbir şey saklamaz.

Rüyada Birinin Bize Tükürmesi

Rüyada birinin bize tükürmesi kişinin bazı sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır. Kişi bu rahatsızlıktan kurtulmak için gereksiz ve büyük harcamalar yapar. Bu da rüya sahibinin borçlu hale getirecektir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Öksürük Görmek Ne Demek?Rüyada Ağızdan Kan Gelmesi Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum