Rüyada Tokmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tokmak görmek ne manaya gelir? Rüyasında tokmak gören kimse için rüya yorumu ne manaya gelir? Merak ettiğiniz cevaplar, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Tokmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tokmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tokmak görmek, geçici sıkıntıya yorumlanır. Rüyayı gören kimse için yakın zamanda karşılaşacağı çok büyük olmayan bir sıkıntıyı işaret eder. Sıkıntı iş hayatıyla ilgili olabileceği gibi özel yaşantısında karşılaşabileceği bir sorun da olabilir fakat belirttiğimiz gibi sıkıntılar geçici olacağına delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularının bazılarına göre rüyada tokmak görmenin manası kuvvet demektir. Bu yorumculara göre rüyasında tokmak gören kimse için rüya yorumu, her zaman yardımınıza koşabilecek kuvvetli bir dost yahut etrafındaki düzeni ve işleyişi sağlayacak kudrete sahip insan olmak demektir. Elinde tokmak olan kimse görmek, sözünü dinlettiren ve otorite sahibi olan kimse demektir.

Rüya tabirleri kitaplarında, rüyada tahta tokmak görmenin anlamı hakkında ayrıca şu yorumlar yapılmaktadır:


Rüyada Tokmak Görmek

Geçici sıkıntı ve mücadele edilmesi gereken sorunlar manasına gelir. Kimi yorumculara göre güçlü, kuvvetli ve sözü dinlenen kişi manasındadır.


Rüyada Hakim Görmek

Rüya sahibine şans getireceğine inanılır. Fakat rüyada mahkemede hakim karşısına çıkmak sıkıntılı günler geçirmeye yorumlanır.


Rüyada Tokmak Sesi Duymak

Uzaktan duyulan tokmak sesi hiç beklemediğiniz bir davet alacağınıza işarettir.

ruyada-tokmak-gormek.jpg

Rüyada tokmak görmek, rüya sahibinin çok zor ve sürekli çalışma içerisinde geçen bir çocukluk geçirdiği demektir. Bu zor günlerin geride kaldığı, rüya sahibini ferah ve bolluk içerisinde günlerin beklediği anlamına gelmektedir.


Rüyada Büyük Tokmak Görmek

Elinde büyük tokmak tutan kimse mevki sahibi olur. İş yaşamında yükselir manasındadır.


Rüyada Tokmak Vurmak

Bir kimseye tokmakla vurduğunu gören yardım görür. Bu yardım sayesinde rakiplerine karşı üstünlik sağlar.


Rüyada Tokmak Almak

Kimi yorumcuya göre sıkıntı sahibi olmak, kimine göre ise fazilet ve güç sahibi olmak manasına gelir. Kişinin çok fazla para kazanacağına ve kendisini kaybedip kötü şeyler yapacağına alamet eder.


Rüyada Davul Tokmağı Görmek

Rüya sahibinin işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir. Kişinin helal lokma yiyeceğine, haramdan uzak duracağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.