Rüyada Yargıç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yargıç görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen yargıç nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerine göre yargıç görmek ne demektir? İşte cevaplar...
Rüyada Yargıç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yargıç Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yargıç görmek, eski kullanımdaki adıyla kadı görmek ile aynı manalara yorulur. Rüyada görülen yargıç rüya tabirlerinde dürüstlüğü simgeler. Rüyada görülen yargıcın hareketlerine göre farklı anlamlara delalet etmektedir.

Rüyada yargıç görmenin manası kimi yorumculara göre hem adalet hem de müjdeli bir haber olarak yorumlanır. Genel olarak yargıç görülen rüyalar hayra yorulur. Rüyada yargıcın görüldüğü şekle göre yapılacak yorumlar şöyle sıralanabilir:


Rüyada Yargıç Görmek

Görülen yargıç eğer güler yüzlü ise kişi arzu ettiği şeye kavuşacak demektir. Eğer yargıç çatık kaşlı ve kızgın bakıyorsa işlerin ters gideceğine işarettir.


ruyada-yargic-gormek-001.jpg

Rüyada yargıç görmek, rüya sahibinin büyük miktarda kazanç getirecek bazı işlere gireceği, bu işlerin rüya sahibinin borçlarını kapatmasında etkili olacağı demektir. Ayrıca kişinin feraha ereceği ve hayatını düzene sokacağı, düzenli ilişki yapacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yargıç Karşısına Çıkmak

Rüyada yargıç karşısına çıktığını görmek, dünyadaki işlerin yolunda gideceğine, bolluk ve para geleceğine işarettir. Kişinin anne veya babasından büyük bir miras elde edeceğine delalet eder.


Rüyada Yargıç İle Kol Kola Girmek

Mahkemeden çıkarken yargıç kolunuza giriyor ya da siz onun koluna giriyorsanız, kardeşler ya da akrabalar arasında bir sorununuz varsa çözüleceğine delalet etmektedir.


Rüyada Yargıç Olmak

Kendisini yargıç olarak gören kimse bitmeyen ve başkasına bağlı olan bir işi varsa(örneğin borç gibi) mutlu sona ulaşacağına yorumlanır. Kişinin hasta bir sevdiğine manevi anlamda destek sağlayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Deli Yargıç Görmek

Rüyada deli yargıç görmek, gördüğünüz yargıcın kararlarından adil olmadığı ve rüşvete bulaştığı şeklinde yorumlanır. Kişinin yüzünün eskisi gibi güleceği olaylar yaşayacağına işaret eder. Rüyada 


Rüyada Beyaz Elbiseli Yargıç Görmek

Rüyada Beyaz elbiseli yargıç görmek demek saflık ve mutluluk demektir. Rüya sahibinin üzüntü, hastalık ve kederden kurtulacağı manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.