Rüyada Serseri Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada serseri görmek, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, nelere işaret ettiğini siz değerli okurlarımız için bir araya getirmeye çalıştık. İşte, rüyada serseri görmek, serseriyle kavga etmenin anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Serseri Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Serseri Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada serseri görmek, rüya sahibinin, yaşadığı bazı olaylardan dolayı kötü duruma düştüğüne yorulur. Rüya sahibinin büyük sıkıntılar çektiğine, düştüğü durumdan dolayı çok üzüldüğüne, doğru karar vermekte zorlandığına, çok hatalı bir şekilde hareket etiğine, bu şekilde devam ederse daha da kötü olaylarla karşılaşacağına, kendini kötülüklerin içinde bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmemesine delalet eder. Rüya sahibinin büyük umutlar beslediği bir işten zararla çıkacağına delalet eder.


Rüyada Serseri Biriyle Kavga Etmek

Rüyayı gören kişi, yaptığı bazı davranışlarından dolayı alacağı yanlış kararlar yüzünden çok zor duruma düşeceği demektir.

ruyada-serseri-gormek.jpg

Rüyada serseri görmek, rüya sahibinin, hayat içinde yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü bir duruma düştüğü demektir. Kişinin büyük sıkıntılar çektiğine, duyduğu üzüntü yüzünden doğru karar vermekte zorlandığı anlamına gelir.


Rüyada Serseri Birini Görmek

Rüyada serseri birini görmek, iş ve aile hayatında çok kötü durumlarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin, yaptığı işlerden yanlış işlerden dolayı zor ve stresli günler geçireceğine yorulur. Bazı tabircilere göre, rüya sahibi aldığı hatalı kararlardan dolayı büyük maddi kayıplar verecektir.


Rüyada Serseriler Görmek

Rüya sahibinin aldığı yanlış kararlardan dolayı, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayettir. Kişinin işlerinin yoluna sokmaya çalıştıkça daha da kötüye gideceğine, el attığı bütün çalışmalarından da zarar edeceğine, tabiri yerindeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.


Rüyada Serseri Dövmek

Rüya sahibinin, yakın çevresindeki birinin düştüğü zor durumda kaldığına delalet eder. Kişinin sıkıntılarına ve üzüntülerine ortak olarak, ona yardım edeceğine yorulur. Rüyada serseri dövmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sürekli sinir ve stres içinde yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Serseriden Kaçtığını Görmek

Rüyada serseriden kaçmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine yorulur. Kişinin bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder. Rüyada serseriden kaçtığını görmek kişinin çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Serseri Olduğunu Görmek

Rüyada serseri olduğunu görmek, kişinin hayırsız biri olduğu demektir. Rüya sahibinin ailesiyle tartışma yaşayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada serseri olduğunu görmek kişinin kötü duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum