Rüyada Korkmak - Yüksekten ve Birinden Korkmanın Tabirleri

Rüyada korkmanın anlamını ve tabirini sizler için derledik. Yorumcuların en net görüşleri bu yazımızda yer alıyor. İşte rüyada korkmanın tabiri.
Rüyada Korkmak - Yüksekten ve Birinden Korkmanın Tabirleri

Rüyada Korkmak

Zorlu günlerin geride kalacağın yorumlanmaktadır. Huzur ve mutluluk verici olayların yaşanmasına işaret eder. Rüyada korkmak, sevinç verici bir durumdur ve iyiye yorumlanır. Rüyada korku, itimat ve imanla tabir olunur. Rüyada korkutulmak, diğer insanlardan üstünlüğe ve bazı şeyleri kazanmaya, zafere delalet etmektedir.

Rüyada Korkmak

Rüyada Yüksekten Korkmak

Rüyada yüksekten korkmak kişinin çok uzun bir zamandan beri iş hayatını etkileyen bir borca çözüm bulmaya, sıkıntılı bir durumdan kurtulmaya, sevilen bir kişiden alınacak sevinçli bir haber ile karamsar düşüncelerden uzaklaşmaya, girilen işte kazancı arttıracak hamleler yapmaya ve bu sayede büyük bir projenin başına getirilmeye alamet eder.

Rüyada Köpekten Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında köpekten korktuğunu görmesi iş hayatı ile ve eğitim hayatı ile ilgili olarak atılacak adımların pek hayırlı olmayacağına, yarar sağlamayacağına delalet eder. Rüyada köpek görmek ve korkmak verilen emeklerin boşa gideceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Rüyada Yılandan Korkmak

Rüyada yılandan korkmak rüya yorumcularına göre, sıkıntı yaratacak bir durumla baş başa kalınacağına, bu durumdan kurtulmak için birçok yolun deneneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder. Kişinin sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada Kediden Korkmak

Rüyada kediden korkmak, zararsız bir takip demektir. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada kediden korkmak aynı zamanda maddi açıdan kazanç demektir. Rüya sahibi için kindar bir akraba olarak nitelendirilen bu düş çoğu yorumcu tarafından dikkat edilmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Denizden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında denizden korktuğunu görmesi, ortaya konacak projeler ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok başarılı olunacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada Korkutulmak

Rüya tabirleri açıklamalarına göre, rüyada kendisinin Allah'u Teala (C.C) ile korkutulduğunu ve kendisinin de korkmadığını görse, o kimse kurtulmuş ve hayra vesile olmuştur. Korkutanın da başına kötü ve zararlı şeyler gelir. Ayı zamanda rüyada korkutulmak, yakın zamanda kişinin bir haber alacağına bu haber yüzünden kişinin telaş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Kızdan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında kızdan korktuğunu görmesi, huzur ve mutluluğa kapı açmak demektir. Kaçırılan fırsatları tekrar elde etmeye, çalışmaları çok kazançlı bir şekilde sonlandırmaya, hayır getirecek bir işte başı çekmeye, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye ve dertleri ve sıkıntıları çözüme kavuşturacak bir girişimde bulunmaya delalet eder.

Rüyada Birinden Korkmak

Rüyada birinden korkmak, çok sevilen bir kişi ile ilgili olarak yapılan planların çok hayırlı ve güzel sonuçlar ortaya çıkartacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir edilir.

Rüyada Mezarlıktan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında mezarlıktan korktuğunu görmesi asap bozucu bir durumun çözümlenmesi ile aile bireyleri arasında tekrar kaynaşma yaşanacağı, eğitim konusunda verilen bir karar doğrultusunda başka bir şehre gidileceği, zor bir dönemin biteceği, eşlerin barışacağı, evlat sahibi olunacağı, yeni ev eşyaları alınacağı ve rahata erileceği anlamına gelir.

Rüyada Şeytandan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında şeytandan korktuğunu görmesi çok uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirilmesi ile birçok insanın mutlu olacağı, kazancın günden güne daha da artacağına ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder. Ayrıca, kazanılacak olan başarılar sayesinde yakın zamanda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Rüyada Ölüden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında ölüden korktuğunu görmesi sıkıntı yaratacak bir durumla baş başa kalınacağına, bu durumdan kurtulmak için birçok yolun deneneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada Uçağa Binmekten Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında uçağa binmekten korktuğunu görmesi sevinçli bir haber alınacağına, bu haberin ardından bol kazançlı bir işe girileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine ve sabır gösterilmesi sayesinde sosyal hayat içinden biri ile dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada Fareden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında fareden korktuğunu görmesi kişinin, iş hayatında rakipleri arasından birinin ya da akrabalarından birinin kendisi ile ilgili olarak kötü planları olduğu, bu kişinin amacına ulaşmaması için önlem alınması gerektiğine, eğe bu kişinin önüne geçilmezse aile bireylerinin arasına nifak sokacağına ve maddi ve manevi olarak çok önemli bir işin içinde bir sorun çıkartacağına delalet eder.

Rüyada Kertenkeleden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında kertenkeleden korktuğunu görmesi işlerin kötü gitmesine sebep olacak bir durumun yakın arkadaşlardan birinin destek vermesi sayesinde çözüm bulacağına, sevilen iki kişinin dünya evine gireceklerine dair haber alınacağına, sağlıklı bir insan olunacağına ve yeni bir gayrimenkule sahip olunacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada Attan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında attan korktuğunu görmesi yapacağı bir çalışmanın meyvesi olarak büyük bir maddi kazanca sahip olacağı, hayal ettiği kişi ile evlilik yolunda adım atacağı, sıkıntılarının sona ereceği, eğitim hayatında geçirdiği zor günlerin biteceği, zorlukların üstesinden geleceği ve kendisine uygun bir kişi ile ortaklık kurup işlerini büyüteceği anlamına gelir. Aynı zamanda, sıcakkanlı bir insan olunduğuna, bu sayede iş hayatında insanların zor dediği işleri kolay bir şekilde düzene soktuğuna ve bu sayede birçok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada Örümcekten Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında örümcekten korktuğunu görmesi mutlu aile hayatını bozmaya çalışan bir kadının varlığına, bu kadının yakın bir zamanda haneden uzaklaştırılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, bolluk ve bereketin haneye hâkim olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına ve hiç olmadığı kadar doğru adımların atılıp işlerin en iyi noktaya çıkarılacağına yorumlanır.

Rüyada Yabancı Adamdan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında yabancı bir adamdan korktuğunu görmesi uykusuz geçen gecelerin ve sıkıntılı günlerin meyvesini vereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına ve mutlu olunacağına yorulur. Stres yaratan bazı durumlardan ötürü yardım almaya, zahmet çekmeye, zor duruma düşmeye ancak yapılan işlerde sabır göstererek zorlukları alt etmeye delalet eder.

Rüyada Civcivden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında civcivden korktuğunu görmesi beklenmedik bir durumdan ötürü sıkıntı çekileceğine, bu durumun çözümü için en doğru yolu bulmak adına iş arkadaşları ile bir araya gelineceğine, hayırlı bir karar verileceğine, bu karar doğrultusunda hareket edilmesi sayesinde zorluğun aşılacağına ve rahata erileceğine delalettir. Ayrıca, yeni bir işe girilmesi sayesinde maddi ve manevi olarak çok kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada Korkmak ve Dua Etmek

Rüya sahibinin rüyasında dua edip, korktuğunu görmesi iş hayatı ve kazanılacak başarılar konusunda hayırlı anlamlara gelen bir rüyadır. Kişinin, kazanç sağlamak için yaptığı bir işi alacağı destek sayesinde büyüteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamettir.

Rüyada Eşinden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında eşinden korktuğunu görmesi, kişinin maddi ve manevi olarak rahat edilecek bir döneme girileceği, dertlerin teker teker çözüme kavuşacağı, hayırlı bir adımın atılacağı, yeni bir eve taşınılacağı, rahat edileceğine, kırılan kalplerin onarılacağı, zorlukların son bulacağı, ters giden her şeyin yoluna gireceği ve sevinçli bir haber alınacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kaçırılmaktan Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında kaçırılmaktan korktuğunu görmesi, kişinin anne babanın dualarının alınması ile hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına ve zengin olunacağına delalet edilir.

Rüyada Cinden Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında cinden korktuğunu görmesi, düzenbaz birine, cini ise çok yakından görmek ve korkmak hayatta umduğun şeyin gerçekleşmemesine işarettir. Duygularına hakim olması gerekeceği anlamına gelmektedir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kaçtığını GörmekRüyada Saklanmak

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum