Rüyada Saklanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada saklanmak ne anlama gelir? Rüya tabircileri tarafından rüyada saklanmak, saklanıldığını görmek nasıl yorumlanıyor? Detayları ve daha fazlası haberimizde;
Rüyada Saklanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saklanmanın Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında saklanması, arkada işler çevirmek şöyle yorumlanır. Rüyada saklandığını görmeniz bir şeylerin üzerini kapatmaya çalıştığınıza, kendinizi zarar verecek bazı durumlardan korumak istediğinize yorulur. Rüyada saklandığını gören kişinin kendine has kişiliğinin olduğu, farklı tavırlar takındığı için çevresi tarafından dışlanıp hor görüldüğüne anlamına gelir.


Rüyada Birinden Saklandığını Görmek

Rüya sahibinin birinden saklandığını görmesi kişi kötülüklerden uzaklaşır; hak yolunu terk etmiş rüya sahibinin tekrardan hak yoluna döneceğini işaret eder. Aynı zamanda rüyada saklanan kişi, herkesten sakladığı bir sırrının olduğuna da yorulur.


Rüyada saklanmak

Rüyada saklanmak görmenin anlamı kişi hayatta ne kadar garip şey varsa yapar demektir. Rüyada saklanmak böyle tuhaf kişiye ve onun uğraştığı tuhaf işlere delalet eder.


Rüyada Gizlendiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gizlendiğini görmesi, rüya sahibinin durumuna göre değişir. Rüyada kişi mekana girip gizlendiğini görürse sağlık ve sıhhat bulacağına; evlat sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi güvenli bir yer bulmak için açık havada saklanırsa; güçlü birinin yardımını alarak güçleneceğine yorulur.


Rüyada Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kaçtığını görmesi kişinin musibetlerin olduğuna işaret eder. Yok yere başını derde sokacak kişilere bulaşacağına, sıkıntılara düşeceğine ve bir miktar parasını da kaptıracağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Korktuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında korktuğunu görmesi tüm korkularından kurtulacağına, kendisini huzursuz yapan düşüncelerinden arınacağına; mutlu günlerin geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin artık rahata ererek, sıkıntılarından kurtulacağına ve rahata kavuşacağına yorulur.


Rüyada Korkup Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında korkup kaçtığını görmesi sürpriz olacak, hiç beklemediğinizi güzel gelişmelerin yorulur. Bundan dolayı rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğinin, sıkıntılı günleri geride bırakacağı anlamına gelir.

 

Neoldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum