Rüyada İblis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iblis görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen iblis hayra mı yorumlanır yoksa şerre mi? İşte rüyada görülen iblis ile ilgili tüm merak ettiklerinize haberimizde ulaşabilirsiniz.
Rüyada İblis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İblis Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada iblis görmek, genellikle şansızlık ve uğursuzlukla ilgili olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında iblis gören kişilerin aldatılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına ya da nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada iblis gören kişilerin arkasında dedikodu yapan, kötü konuşan, çekemeyen ve kötü planlar yapan bir kişinin olduğu anlamına gelir.


Rüyada İblis Öldürdüğünü Görmek

Rüyasında iblis öldürdüğünü gören kişilerin, tehlikeli kişilerden kurtulacağına ve bu nedenle büyük rahatlama yaşayacağına işarettir. Kişinin düşmanları ve rakiplerini yenerek büyük bir mutluluk ve huzura kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada İblis Olduğunu Görmek

Rüyasında kendini iblis olarak gören kişiler, egoları ve nefsine yenilerek yanlış yollara sapacağına işarettir. Kişinin yanlış yollara saparak işleyeceği günahlar sonrasında, iyi işlere girişerek hak yoluna gireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada İblisten Korktuğunu Görmek

Rüyasında iblisten korktuğunu gören kişilerin, tekin olmayan insanlardan korktuğuna ve uzak durmaya çalıştığına, bu nedenle de mümkün olduğunca kendi halide yaşamaya çalıştığına işaret etmektedir.


Rüyada İblisi Yendiğini Görmek

Rüyasında iblis görüp, ona karşı yendiğini gören kişilerin iyi olmayan alışkanlıklarından vazgeçerek dine ve hak yoluna gireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada İblisi Dövdüğünü Görmek

Rüyada iblisi dövdüğünü gören kişilerin başarı ve mutluluğunu çekemeyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir. Bu rüyayı gören kişiler, etraflarındaki fesat insanlardan bir daha görmemek üzere uzaklaşır ve başarılı, mutlu hayatlarına devam ederler.


ruyada-iblis-gormek.jpg

Rüyada iblis görmek, kişinin kötü kişilerle karşılaşacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise uğursuzluk ve şanssızlık olarak rivayet edilir. Rüya sahibinin arkasından dedikodusunu yapan, onu çirkin olayların içine sokmaya çalışan, adını kirletmeye, dolayısıyla da itibarını zedelemenin ve önünü tıkamanın planlarını yapan birileri olduğu anlamına gelir.


Rüyada İblis ile Konuştuğunu Görmek

Rüyasında şeytanla konuştuğunu gören kişi ona karşı dürüst olmayan, yalancı, dost olup arkadan kuyunuzu kazacak biri olduğuna rivayettir.


Rüyada İblisten Korktuğunu Görmek

Rüyada iblisten korktuğunu görmek, kişinin sıkıntılı kişilerden uzak duracağına delalettir.


Rüyada İblisle Savaştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iblisle savaştığını görmesi, kişinin fikirlerini hayata geçirirken akıllı kişilerden de fikir alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum