Rüyada Saç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saç görmek, güce, dedikoduya ve kısmete rivayettir. Alimlerin değerli yorumları ve görüşleri bu yazımızda yer alıyor. İşte saç görmenin tabirleri.
Rüyada Saç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saç Görmek

Rüya sahibi için oldukça hayırlı bir rüyadır. Kişinin çevresinde kindar ve dedikoducu insanların olabileceğine bu nedenle de dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır. Hayata karşı daima pozitif olmasına rivayettir. Bireyin güçlenmesine ve hayatındaki sıkıntıların üstesinde geleceği şeklinde delalet etmektedir.

Rüyada Saç Görmek

Rüyada Vücutta Saç Çıkması

Rüyada vücudunuzda saç çıktığını görmeniz kısa bir süre zarfında evlat sahibi olacağınız şeklinde yorumlanır. Rüyada kulağınızda saç çıktığını görmeniz, sizin için iyi olmayacak lafları duyacağınıza işaret eder. Bu laflara kulak vermelisiniz çünkü hepsi birer ders niteliğindedir. Koltuk altında saç çıkması, rüya sahibinin dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder ve bununla birlikte, bu rüya bazı tabirlerince kişinin zengin olacağı şeklinde yorumlanır. Avuç içinde saç çıktığını görmeniz, huzurunuzun kaçacağına, günahlarınızı gözden geçirmenize işaret eder. Ağızdan saç çıkması, söylediğiniz sözler yüzünden çekeceğiniz sıkıntılara yorulur.

Rüyada Uzun Saç Görmek

Uzun saç görmek hayra yorulur. Rüyada görülen uzun saç, bilgi sahibi olmaya yorulur ve uzun ömürlü olacağınıza işaret eder. Rüyada saçın beyazlaması da olgunlaşacağınıza, bol gelirinizin olacağı anlamına gelir. Diğer bir anlamı ise ferahlık, bolluk, bereket, huzur sahibi olacağınıza yorulur.

Rüyada Saç Yolmak

Rüyada saçınızı yolduğunuzu görmeniz, çevrenizdeki insanların saygınlığını kazanacağınız anlamına gelir. Rüyada saç yolmanız aynı zamanda hırslı bir yapıya sahip olduğunuzu bundan dolayı güçleneceğinize işaret eder. Rüya sahibi çevresinde bulunan kişilere çok dikkat etmelidir. Kindar ve dedikoducu kişilerden uzak durmalıdır.

Rüyada Saçın Uzaması

Rüyada saçınızın daha uzun olduğunu görmeniz, ömrünüzün uzun olacağına yorulur. Bazı rüya tabircileri ise ihtiyacınız olmadığı halde evinize alacağınız fuzuli bir eşyaya işaret olduğunu söyler. Bu rüyayı gören kişi çocuğunun olmasını istiyorsa çocuk ile müjdelenir. Eğer saç uzatmak niyetinde olup, rüyada saçınızın uzadığını gördüyseniz, elinize bol para geçeceğine, kazancınızın iyi olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Saç Taramak

Rüyada saç taradığını görmek, yeni ve uzun bir dostluk kuracağınıza işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise yaptığınız fedakarlıklardan sonra pişmanlık duyacağınıza yorulur. Rüyada saç taramak aynı zamanda verilecek olan emeği simgeler. Rüya sahibi bir konusunda fazlasıyla çaba sarf edecek ve yorulacaktır.

Rüyada Özelliklerine Göre Saç Görmek

Rüyada özelliklerine göre saç görmek, kişinin toplumda söz sahibi birisi olacağı, her daim dürüst olacağı demektir. Eğer rüya sahibi bekarsa, zengin bir bireyle evleneceği evliyse, gün geçtikçe maddi kazancının artacağı manasına gelmektedir.

Rüyada Yerde Saç Görmek

Rüyada yerde saç görmek, rüya sahibinin işinde çok başarılı birisi olacağına, kendisini sürekli geliştirerek işinde makam sahibi olacağına, kazandığı paralarla ev, para, araba ve arsa alacağına işaret etmektedir.

Rüyada Saç Yumağı Görmek

Rüyada saç yumağı gören rüya sahibinin insanlara sempatik birisi olacağına, insanların size karşı saygı ve sevgi duyacağına, hayatınızda çok olumlu gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Uzun Siyah Saç Görmek

Rüyada uzun siyah saç görmek, rüya sahibinin çok iyi dostlarının olacağına, bu dostlarıyla beraber iş kuracağına, kendi işinin patronu olacağına, geleceğiyle ilgili kaygı duymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada Dökülmüş Saç Görmek

Rüyada dökülmüş saç görmek, rüya sahibinin bir ilişkiye gireceğine, bu ilişki sonrasında hayatının tamamen değişeceğine, geçici sıkıntılar yaşayacağına, ilişkinin kendisine huzur vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada Başkasının Uzun Saçını Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada başkasının uzun saçını görmek, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmeye yorulur. Kişinin günahlarından arınacağı, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Başkasının Saçını Siyah Görmek

Rüyada başkasının saçını siyah görmek, rüya sahibinin günah işleyeceğine, verdiğiniz net kararlardan dolayı üzüleceğinize, kısmetinizin ve bahtınızın kapanacağına işaret eder.

Rüyada Siyah Saç Görmek

Rüyada görülen siyah saç eşlerinin dürüst, sadık ve sabırlı bir yapıları olduğunu simgeler. Eğer bekar biri siyah saç görürse, gelecekteki eşinin bu özelliklere sahip olacağını gösterir.

Rüyada Yumuşak Saç Görmek

Rüyada yumuşak saç görmek, hiç ummadığınız bir anda, hayal bile edemeyeceğiniz kapıların sizlere açılmasını, bir anda ev, araba gibi mal mülke sahip olacağınıza delalet eder.

Rüyada Bakımlı Saç Görmek

Rüyanızda saçlarınızın bakımlı olduğunu görmeniz, yakın bir zamanda iyi bir arkadaşlık kuracağınıza ve bu arkadaşlığınızın sizlere fayda getireceği anlamına gelir. Aynı zamanda yeni bir iş ya da yeni atılımlara da işaret eder.

Rüyada Çirkin Saç Görmek

Rüyada saçlarınızı çirkin ve biçimsiz bir şekilde görmüşseniz amaçlarınıza ulaşmak için çok çalışıp, çok yorulacağınıza işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında çirkin saç görmesi, kişinin hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Kızıl Saç Görmek

Rüyada kızıl renkli saç görmeniz, çevrenizdekiler tarafında sempatik ve şirin olarak görüldüğünüze yorulur. Bu özelliğiniz sayesinde insanların ilgisini ve sevgisini kazanacağınıza işaret eder. Rüyada saç görmek, rüya sahibinin iş hayatındaki sıkıntılarının son bulacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında saç görmesi, kişinin rakiplerine karşı galip geleceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kıvırcık Saç Görmek

Rüyada kıvırcık saç görmek, evli ya da bekar olmanız fark etmeksizin ilişki hayatınızda güzel günler yaşayacağınıza, yaşadığınız ilişki boyunca sevinçli olacağınıza işaret eder.

Rüyada Sarı Saç Görmek

Rüyada sarı saç görmek, kişinin büyük bir işte başarı sağlayacağına, istediğiniz ve hayalini kurduğunuz şeylere ulaşacağınıza delalet eder. Rüya sahibinin hayatı boyunca başarılı olacağına ve huzura, mutluluğa erişeceğine işaret eder.

Rüyada Saçların Gürleşmesi

Rüyada saçlarınızın gürleşmesi hayır ve berekete yorulur. Rüya sahibinin kısa süre içinde eline mal varlığının geçeceğine ya da iyi kazançlı bir işe gireceğine işaret eder. Aynı zamanda çektiğiniz sıkıntıların son bularak feraha ulaşmanız şeklinde yorumlanır.

Rüyada Peruk Takmak

Rüya sahibinin rüyasında peruk taktığını görmesi, kişinin yakın zamanda kısmetinin açılacağına işaret eder. Postiş taktığınızı görmeniz ise berekete bolluğa işaret eder. Maddi durumunuzun oldukça iyi olacağını gösterir.

Rüyada Kahkül Görmek

Rüyada kahküllerinizin birbirine karıştığını görmeniz işlerinizin kötüye gittiğini, karışacağını bundan dolayı sıkıntılı günler yaşayacağınıza yorulur. Kişinin rüyasında kahkül görmesi, rüya sahibinin sosyal hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kısa Saç GörmekRüyada Saç Kesmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum