Rüyada Parmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parmak görmek hakkında yorumları ve görüşleri sizlerle paylaşıyoruz. Birbirinden kaliteli ve anlam dolu yorumlar bu içeriğimizde yer alıyor.
Rüyada Parmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Parmak Görmek

Hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi anlamda yüksek gelir sağlayacağına delalet eder. Sıkıntılı sürecin sona ermesi, rahata kavuşması anlamına gelir. İş hayatında haram mala göz dikmeyeceğine, hakkı olanı alacağına rivayet eder. Ailesiyle arasının daima iyi olacağı şeklinde tabir edilmektedir.

Rüyada Parmak Görmek

Rüyada Parmağının Yandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında parmağının yandığını görmesi, kişinin yakın zamanda büyük bir hata yapacağına alamet eder. Rüyada parmağının yanması, rüya sahibinin hayallerine bir türlü kavuşamayacağı anlamına gelir. Uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşması şeklinde tabir edilir. Arkadaşlarıyla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada İnce ve Zarif Parmak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ince ve zarif parmak görmesi, kişinin maddi kazancını sanat yoluyla sağlayacağına yorulur. Kişinin rüyasında ince ve zarif parmak görmesi, rüya sahibinin iş hayatında yaptığı projeler sayesinde yüksek kar elde edeceğine delalet eder. Rüyada ince ve zarif parmak görmek, rüya sahibinin hayatında önemli gelişmeler olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında parmak görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Parmakların Yaralı Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında parmakların yaralı olduğunu görmesi, rüya sahibinin büyük utanç hissedeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında parmakların yaralı olduğunu görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını daha dikkatli yaşayacağına tabir edilir. Temkinli davranarak, doğru adımların atılmasına delalettir.

Rüyada Şekli Bozuk Parmak Görmek

Rüyada şekli bozuk parmak görmek, rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine ve çeşitli arkadaşlıklar edineceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında şekli bozuk parmak görmesi, kişinin yakın zamanda biriyle tanışacağına delalet eder. Yeni ortamlara gireceğine, iş hayatında kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada Parmaklarını Çıtlattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında parmaklarını çıtlattığını görmesi, kişinin düşüncesizce davranacağına ve ciddiyetsiz tavırlara bürüneceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında parmaklarını çıtlattığını görmesi, rüya sahibinin kötü davranışlar sergileyeceğine alamet eder. Hayatına yön vermesi anlamına gelir. Kişi insanlarla olan ilişkilerine dikkat etmelidir.

Rüyada Ayak Parmaklarını Görmek

Kişinin rüyasında ayak parmaklarını görmesi, rüya sahibinin maddi kazancının artacağına, rahatlığa kavuşacağına alamet eder. Rüyada ayak parmaklarını görmek, kişinin hayatının her daim yolunda gideceğine delalet eder. Uzun bir yolculuk olarak da değerlendirilmektedir. Hayatında özel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada Yaralı Parmak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yaralı parmak görmesi, kişinin sıkıntılı döneme gireceğine tabir edilir. Rüyada yaralı parmak görmek, rüya sahibinin kötü olaylar yaşayacağına, üzüleceğine ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada Parmakların Kesildiğini Görmek

Rüyada parmakların kesildiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda iş için uzun bir seyahate çıkacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında parmakların kesildiğini görmesi, kişinin maddi zarara uğrayacağı anlamına gelir.

Rüyada Kopmuş Parmak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kopmuş parmak görmesi, kişinin hayatı boyunca utanacağı bir işe gireceğine alamet eder. Rüyada kopmuş parmak görmek, rüya sahibinin işlerinin hiçbir zaman yolunda gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Kesik Parmak Görmek

Kişinin rüyasında kesik parmak görmesi, rüya sahibinin hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kesik parmak görmesi, kişinin umut içinde olduğu işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada 6 Parmak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında 6 parmak görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına, kazancının artacağına ve istediği mevkiye geleceğine yorumlanır. Rüyada 6 parmak görmek, rüya sahibinin sanat alanında önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada Parmak Bebek Görmek

Kişinin rüyasında parmak bebek görmesi, rüya sahibinin sorumluluklarını yakın zamanda sorumluluklarını yerine getireceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında parmak bebek görmesi, kişinin hastalığa düşeceğine rivayet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada El GörmekRüyada İşaret Görmek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.