Rüyada El Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada el görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen el nasıl yorumlanmalıdır? İşte rüya yorumcuları tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyada el görmek
Rüyada El Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada El Görmek

rüyada el görmek

Rüyada el görmek kişinin kendi hayatına yorumlanır. Yakın zamanda müjdeli bir haber alacağına, bu haberin sadece kendisi değil tüm aile bireylerini mutlu edeceğine delalet eder. Rüyada el görmek, rüya sahibinin huzur dolu bir yaşama sahip olacağı manasına da gelmektedir.


Rüyada Şişmiş El Görmek

Rüyada şişmiş el görmek, rüya sahibinin borçlarının biteceğine delalet eder. Kişinin zevkleri için para harcayacağına yorumlanır. Aynı zamanda rüyada şişmiş el görmek, kişinin ailesi tarafından tepki alacağına, kendisine biraz çeki düzen vermesi gerekeceği manasına gelir.


Rüyada Siyah El Görmek

Rüyasında siyah el gören rüya sahibinin, kötü işlere bulaşacağı demektir. Rüya sahibinin iş hayatında büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder. Rüyada siyah el görmek, kimi rüya tabircisine göre rüya sahibinin dostları ile arasının açılacağına, bu durumun en büyük sebebinin kendisi olacağına delalet eder.


Rüyada Birinin El Uzattığını Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan değerlendirmelere göre rüyasında birinin el uzattığını görmek, kişinin yakın bir arkadaşı tarafından yardım alacağına, bu yardımın hem maddi hem de manevi olacağına delalet eder.


Rüyada Başkasının Elini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasının elini görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, değer bilmesi sonucunda işlerinin daima yolunda gideceğine delalet eder. Fakat isyan edip kötü davranırsa elindekileri de kaybedebileceği manasına gelir. Rüyada başkasının elini görmek, aynı zamanda iş hayatında veya günlük yaşantıda başka birinden yardım alınacağına da rivayet etmektedir.


Rüyada Gökyüzünde El Görmek

Rüya sahibinin işlerinin daima iyi olacağına, eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağına delalet eder. Rüyada gökyüzünde el görmek, sahip olunan malın ve mülkün değeri bilinmesi sonucu rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Elinin Karardığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada elinin karardığını gören kişinin büyük bir günah işleyeceğine, vicdan azabı çekip çok üzüleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin elinin karardığını görmesi kişinin yakın zamanda günahlarını affettirmek için yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder.


Rüyada Sağ El Görmek

Olumlu yorumlanır. Kişinin sağ el görmesi kuvvet ve güç almaya işarettir.

ruyada-el-gormek-001.jpg

Rüyada el görmek, rüya sahibinin sıkıntılarının ve dertlerinin biteceği demektir. Kişinin iş dünyasında dostlarıyla beraber birlik olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sol El Görmek

Kişinin maddi zorluktan kurtulmasına işarettir. Sol el görmek yeni bir aşka, yeni bir ilişkiye yorumlanmaktadır. 


Rüyada El Tuttuğunu Görmek

İyi şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada bir kişinin eli tutmak, destek almak anlamına gelir. Kişinin birinden hayırlı bir destek alacağına işarettir. 


Rüyada Erkek Eli Görmek

Kişi kadın ve bekar ise evleneceğine yorumlanır. Rüyada bir erkekiğin elini tutmak, zorlu bir işin üstesinden gelmeye işarettir. 


Rüyada Kadın Eli Görmek

Eğer rüyayı gören erkek ise zorlu günler geçireceğine işarettir. Eğer rüyayı gören kadın ise ve başka bir kadının elini görmüş ise zarara uğrayacağına yorumlanır.


Rüyada Birinin El Uzattığını Görmek

Rüyada birinin el uzattığını görmek, dostlarıyla birlikte zararlı bir ortama gideceğine delalet eder. Kişinin yaşamının kolaylaşacağına da rivayet eder.


Rüyada Kirli El Görmek

Rüyada kirli el görmek, rüya sahibinin tanıdıklarıyla beraber yeni bir iş kuracağına işaret eder. Kişinin zengin olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kopmuş El Görmek

Rüyada kopmuş el gören kişinin, sağlığına geri kavuşacağına rivayet eder. Rüya sahibinin büyük bir işe gireceğine de delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.