Rüyada Papağan Görmek - Yeşil ve Mavi Papağan Ne Demektir?

Rüyada papağan görmek şans ve kısmet demektir. Yeşil papağan görmenin rüya tabiri bu yazımızda yer alıyor. İşte papağan görmek hakkında yorumlar.
Rüyada Papağan Görmek - Yeşil ve Mavi Papağan Ne Demektir?

Rüyada Papağan Görmek

Hayırlı bir gelecek ve fırsat anlamına gelir. Kişi için miras, para, mal ve mülk manasına gelir. Gelecek olan zenginlik olarak da tabir edilir. Rüya sahibinin yaşayacağı güzel şeylere işaret etmektedir. Bekar bir kişinin rüyasında papağan görmesi, yakın zamanda hayırlı bir kısmetiyle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada Papağan Görmek

Rüyada Yeşil Papağan Görmek

Rüyada yeşil papağan görmek, şans anlamına gelmektedir. Rüya sahibi özellikle iş hayatında bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına yorumlanır. Rüya sahibi insanlara çabuk güvenmeyen bir yapıda olacaktır. Bu yapısı yüzünden karşısına çıkan fırsatları da değerlendiremeyecektir. Rüyada yeşil papağan görmek aynı zamanda mutluluk kavramını da içerisinde barındırmaktadır.

Rüyada Papağan Yumurtası Görmek

Rüyada papağan yumurtası görmek, zenginliğe işaret etmektedir. Diğer bir yorumda ise papağan yumurtası görmek, bekar bir kişi için evlilik anlamına gelmektedir. Farklı bir yoruma göre ise rüyada papağan yumurtası görmek, rüya sahibinin istediği kısmetinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada Mavi Papağan Görmek

Rüyada mavi papağan görmek, bazı rüya alimlerine göre rüya sahibinin mutlu bir ilişki kuracağına işaret etmektedir. Rüyada mavi papağan görmek, hayırlı bir kısmeti olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder. Rüya görülen mavi papağan görmek aynı zamanda kişinin sevdikleriyle daima beraber olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Renkli Papağan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında renkli papağan görmesi kişinin hayatında sevecen ve renkli kişiliğe sahip insanların olacağına delalet eder. Rüyada renkli papağan görmek aynı zamanda uzun süreli bir bir hayatını da belirtmektedir. Bu rüya kişini için oldukça hayırlıdır. Rüya sahibi karşısına çıkan olumsuz ve zor günleri atlatacak motivasyona sahiptir.

Rüyada Papağan Sevmek

Rüyada papağan sevdiğini görmek, rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise rüyada papağan sevmek, müjdeli haberler almaya delalet etmektedir. Rüyada papağan sevmek aynı zamanda kişinin uzun soluklu iş hayatına atılacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Papağan Yakalamak

Rüyada papağan yakaladığını görmek, kısmete işaret etmektedir. Rüya sahibinin eline geçecek fırsatın, güzel gelişmelere neden olacağı anlamına gelmektedir. Farklı bir yorumda ise rüyada papağan yakalamak, rüya sahibinin kötü bir duruma düşmesine ve sıkıntılı günler geçirmesine işaret etmektedir.

Rüyada Papağan Kesmek

Rüyada papağan kesmek, rüya sahibinin verdiği sözleri tutmasına ve insanlara güven veren bir kişi olmasına işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise papağan öldürmek, rüya sahibinin sakladığı sırların ortaya çıkması anlamına gelmektedir.

Rüyada Papağanın Öldüğünü Görmek

Rüyada papağanın öldüğünü görmek, rüya sahibinin sevdiği bir kişi tarafından aldatılacağı, sıkıntılı dönemlere gireceği, haddinden fazla kibirli olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada papağanın öldüğünü görmesi kişinin üzüntü dolu bir süreç içerisine gireceğine delalet eder.

Rüyada Papağanın Isırdığını Görmek

Rüyada papağanın ısırdığını görmek, bazı rüya tabircileri tarafından olumsuz bir şekilde yorumlanmıştır. Buna göre rüyada papağan ısırdığını görmek, sözüne güvenilmeyen, sahtekar ve ahlaki açıdan beğenilmeyen bir kişiye işaret etmektedir.

Rüyada Papağan Yavrusu Görmek

Rüyada papağan yavrusu görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı birisi olacağına, maddi kazancının ikiye katlanacağına, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir. Rüyayı gören kişinin hayatında rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada Konuşan Papağan Görmek

Rüyada konuşan papağan görmek bazı rüya alimlerine göre ise rüya sahibinin yakın bir tanıdığı tarafından ihanete uğraması manasına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin hayallerine kısa süre içerisinde kavuşabileceği anlamına da gelmektedir.

Rüyada Sultan Papağanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sultan papağanı görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder. Kişinin rüyasında sultan papağanı görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını mutlu bir şekilde geçireceğine delalet eder.

Rüyada Papağının Uçtuğunu Görmek

Kişinin rüyasında papağanın uçtuğunu görmesi, rüya sahibinin mal ve mülk kaybı yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında papağanın uçtuğunu görmesi, kişinin iş hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada Papağanın Kaçtığını Görmek

Kişinin rüyasında papağanın kaçtığını görmesi, rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında papağanın kaçtığını görmesi, kişinin sağlık sorunlarının son bulacağı manasına gelir.

Rüyada Papağanın Eve Girdiğini Görmek

Rüyada papağanın eve girdiğini görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını rahat bir şekilde geçireceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında papağanın eve girdiğini görmesi, kişinin bereketli bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada Kafeste Papağan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kafeste papağan görmesi, kişinin yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında kafeste papağan görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda sevinçli bir haber alacağına delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Kuş GörmekRüyada Muhabbet Kuşu Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum