Rüyada Müneccim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada müneccim görmenin anlamı nedir ve rüyasında müneccime gittiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada müneccim olduğunu görmenin veya müneccime soru sormanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Müneccim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Müneccim Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada müneccim görmek, bazı tabircilere göre rüya sahibinin önemli kimselerle haşır neşir olduğuna ve onlar hakkında bir şeyler bilmeye yorulur.

Rüyasında müneccim gören kişinin sorunlarının olduğu ve bu sorunlardan kısa süre içerisinde yakasını kurtaracağı rivayet olunmaktadır. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada görülen müneccim mutlu bir izdivaca ve hamilelerin doğum yapmasına işarettir. Olumsuz anlamda ise eşlerin ayrılmasına ve sağlık sorunları yaşayanların vefat etmesine delalet eder.

Rüya tabirlerine göre müneccim ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Müneccime Gitmek

Rüyasında müneccime gittiğini gören bireyin gelecek ile ilgili endişelerinin olduğu, bu yüzden birçok falcıya gideceği rivayet edilir. Rüyada müneccime gittiğini görmek, rüyayı gören rüya sahibinin işlerinin açılacağı büyük işlere adım atarak parasını ikiye katlayacağı manasına gelir. Ayrıca rüyayı gören kişinin sağlıklı bir ömür geçireceği şeklinde rivayet edilir. Rüyada müneccime gitmek, huzurlu ve rahat bir hayat sürmeye alamet eder.


ruyada-muneccim-gormek.jpg

Rüyada müneccim görmek, ileri gelenlerle sohbet etmeye ve onların sırlarını tutacağı demektir. Bazen de müneccim görmek, bazı şeylere muttali olmaya, sırları anlamaya, söz ve vakaları nakleteceği anlamına gelir.


Rüyada Müneccime Soru Sormak

Rüyasında müneccime bir soru yönelttiğini gören kimsenin ailesinin problemlerle yüzleşeceğine ve hüzünleneceklerine, bu durumdan bir süre kurtulamayacaklarına işarettir. Rüyada müneccime soru sormak, meraklı bir kişiliğe sahip olmaya delalettir.


Rüyada Müneccim Olmak

Rüyasında müneccim olduğunu gören kişinin yaptığı hiçbir şeyden fayda göremeyeceğine, boşa emek sarf edececeğine ve yaptığı işlerde daha dikkatli olması gerektiğine alamet eder.


Rüyada Müneccim ile Sohbet Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında müneccim ile sohbet ettiğini görmesi, kişinin hayatında daima başarısız olacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada müneccim ile sohbet etmek, rüya sahibinin zor günler geçireceğine de delalet eder.


Rüyada Müneccimden Kaçtığını Görmek

Kişinin rüyasında müneccimden kaçtığını görmesi, rüya sahibinin dert ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında müneccimden kaçtığını görmesi, kişinin hayatında bazı pürüzlerin ortaya çıkacağına rivayet eder. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.