Rüyada Kıble Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıbleye dönük oturmak veya kıbleyi aramak nasıl yorumlanır merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte kıble görmenin farklı rüya yorumları...
Rüyada Kıble Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kıble Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kıble görmek, genellikle kişinin dini açıdan bilgi sahibi olmasına yorulur. Rüya sahibinin İslami değerlere sahip çıkan, yaşamını inancına uygun bir şekilde geçiren ve haramdan uzak duran bir insan olduğuna yorulmaktadır. Ayrıca kişinin dara düşmeden geçireceği bir ömre ve bol kısmete delalettir.

Rüyada kıble görmek, bir başka yoruma göre de hayırlı ve olumlu bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Bazı rüya tabircileri, bu rüyayı iyi bir evlilik, güzel bir eğitim, parlak bir gelecek ve dayanışma içerisinde olan aileye yormaktadır.

Rüya tabirlerinde rüyada kıble görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kıbleye Dönük Oturmak

Rüya sahibinin yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle sağlık sorunları yaşamasına yorulmaktadır. Aynı zamanda kişinin bu duruma düştükten sonra dinine dört elle sarılarak bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Kıbleyi Aradığını Görmek

Rüya sahibinin hak yolunda ilerlemek için çevresinde kendisine ışık tutacak insanlar ile bir araya gelmesine delalet eder. Rüyada kıbleyi aramak sıkıntılardan külliyen kurtulacağınız anlamını taşır, gerçekleşmesini istediğiniz bir şey kısa zaman içinde gerçekleşecek ve huzura kavuşacaksınız.


Rüyada Kıbleyi şaşırdığını Görmek

Rüyada kıbleyi şaşırdığını görmek, kişinin maneviyatının çökeceğine, Allah'ın lütuflarını bulacağına, bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içinde geçireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.


kible1.jpeg

Rüyada kıble görmek, kişinin dini açıdan bilgi sahibi olmaya işaret eder ve kişinin yaşamını yeni baştan ele alacağı demektir. İslami değerlere sahip çıkan, yaşamının her bir ayrıntısını inancına uygun şekilde dizayn eden, Hac ziyareti yapacak olan kişileri delalet eden rüya, kişinin tüm dini vecibelerine ehemmiyet verdiğini ve haramdan uzak kalarak kendisine, evlatlarına ve ailesine her zaman helal lokma yedirdiği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Kıbleye Doğru Namaz Kıldığını Görmek

Kişinin rüyasında kıbleye doğru namaz kıldığını görmesi, rüya sahibinin bir sebepten dolayı maddi açıdan zarar göreceği anlamına gelmektedir. Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak kişinin sorunları olcağına fakat hemen üstesinden geleceğine delalet eder.


Rüyada Kıbleye Doğru Seccade Serdiğini Görmek

Rüyada kıbleye doğru seccade serdiğini gören kişi için aydınlığa çıkmak, sıkıntılarından, kuruntularından, ruhunu daraltan tüm sorunlardan kurtulacağına delalettir. Rüyada kıbleye doğru seccade serdiğini görmek kısa zamanda gerçekleşecek bir kurtuluşa işaret edilir.


Rüyada Kıble Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyayı gören kişinin dini inancını kuvvetlendirmek için arayış halinde olduğunu göstermektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum