Rüyada Mum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mum görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında yanmayan mum gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada beyaz mum görmenin veya mum yaktığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mum Görmek

Rüyada mum görmek, rüyayı gören kişinin akrabalarıyla çok iyi geçineceği, toplumda sevilen ve saygı gören birisi olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında mum görmesi yaşayacağı hayırlı olayların habercisidir.

rüyada mum görmek

Rüya sözlüğü yazarlarının büyük kısmı tarafından insanların yolunu aydınlatan bilge ve ulu kişilerle tabir olunur. Genellikle rüyada görülen mum imama veya rahibe, ilim sahibi insanlara delalet eder. Ayrıca rüyasında mum gören kimse sevdiklerine ve yakınlarına umut ışığı olur.

Kimi rüya yorumcuları ise rüyada mum görmeyi, sorunlarla karşı karşıya olan insanların çözüm yolları bulmasına, emniyette olmalarına ve saadete ermelerine yorar.

Rüya tabirlerine göre mum ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Kırmızı Mum Görmek

Rüyada kırmızı mum görmek, kişinin hak yolunda faydası olmayan işlerle uğraşacağına delalettir. Ayrıca rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kötü alışkanlıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.


Rüyada Yanmayan Mum Görmek

Rüyasında yanmayan mum görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılarının karşılığını alacağı, şan ve şeref kazanacağı, rahata ve bolluğa ereceği rivayet olunur. Rüya sahibinin şanslı birisi olacağı manalarına gelmektedir.


Rüyada Mum Yaktığını Görmek

Rüyasında mum yaktığını gören kimsenin bir dilek dileyeceği rivayet olunur. Rüya sahibi mumun yandığını görüyorsa bu tutulan dileğin gerçekleşeceğine işarettir.

rüyada mum görmek


Rüyada Mum Işığı Görmek

Rüya uzmanları rüyasında mum ışığı gören kişinin çevresinde bilgili ve kültürlü kimselerin var olduğuna ve bu kişilerin kendisine yararının dokunacağına alamettir.


Rüyada Beyaz Mum Görmek

Yetenekli kimseye, zengin amire, yağışa, şansa ve saadet dolu yarınlara işarettir.


Rüyada Türbede Mum Aktığını Görmek

Rüyasında bir alimin türbesi başında mum yaktığını gören şahsın toplum için bir istekte bulunacağı rivayet edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin dileği insanların bilime yönelmeleri yönündedir.


Rüyada Mum Üflediğini Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında mum üfleyen kimse kötülükle karşılaşır. Rüyasında bir mumu üfleyerek söndürdüğünü gören kişinin yakınlarından birinin vefatıyla imtihan olunacağı rivayet edilmektedir.


Rüyada Mum Tuttuğunu Görmek

Rüyasında mum tutan erkekse sadık ve güzel bir kızla izdivaç kurar. Rüyasında mum tutan kimse bayan ise metanetli ve iyi bir erkekle evlenir. Aynı zamanda rüyada mum tuttuğunu görmek bebeğe de delalet eder.


Rüyada Sönmüş Mum Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sönmüş mum görmesi kişinin elinden para çıkacağına, sönmüş mum görmek bazen iyiliğe bazen de kötülüğe yorulur.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum