Rüyada Türbe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada türbe görmek ne manaya gelir? Rüyasında türbe gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Rüya tabirlerinde rüyada türbe ziyaret etmek hakkında neler yazar? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Türbe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Türbe Görmek

rüyada türbe görmek

Rüyada türbe görmek, genel manada kötülüklerden kurtulmak ve tövbe etmek manalarına gelir. Kişinin kötü davranış ve alışkanlıklarından vazgeçeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada türbe görmek, kişinin düzgün ve sağlıklı yaşam süreceği demektir. Ayrıca rüya sahibi yanlışlarının farkına vardığı için bir daha yapmamak üzere tövbe edeceğine işarettir.


Rüyada Türbe Ziyareti Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarının bazılarına göre rüyada türbe ziyareti görmek, sıkıntıların biteceğine işaret eder. Bu yorumcular türbeye gidip orada dua eden kimsenin çektiği sıkıntıların geride kalacağını belirtir. Rüya sahibi için rahat ve ferah günlerin habercisidir.


Rüyada Yeşil Türbe Görmek

Rüyada yeşil türbe görmek, kimi yorumcu kötü alışkanlıklarını ve kötü arkadaşlıklarını bitirecek ve bunlara tekrar yaklaşmamak üzere tövbe edeceğine yorarken, kimi yorumcu ise sıkıntıların biterek rahat ve huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorumlar.


Rüyada Türbe Ziyaret Etmek

Rüyada türbeye giderek orada yatan cenazeyi ziyaret eden ve Fatiha okuyan kimse için henüz cesaret edemediği işler olduğuna ve bir süre daha yapsam mı yapmasam mı ikileminde kalınacağına yorumlanır.


Rüyada Türbe Temizlemek

Rüyada türbeye gidip orayı temizleyen kimse derdine çare bulur. Borçlarını öder, hastaysa şifa bulur, olmasını istediği dileği ve duaları kabul olur.


Rüyada Türbedeki Zat ile Konuşmak

Rüyada türbede bulunan zat ile konuştuğunu gören kimse için bu zatın söylediklerine göre yorum yapılır lakin size kendinizi iyi hissettirecek şeyler söyleyip gülümsediyse o zaman hayra yorulur.


Rüyada Türbe Kapısı Görmek

Rüya sahibinin rüyada türbe kapısı görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre hayırlıdır. Kişinin rüyasında türbe kapısı görmesi uzun zamandır planladığı ama bir türlü hayata geçiremediği planlarını sonunda gündemine alarak üzerinde çalışmaya başlayacağına işaret eder.


Rüyada Türbede Dua Etmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada türbede dua ettiğini gören kişinin yüce gönüllü bir kimse olduğuna işaret eder. Aynı zamanda rüyada türbede dua eden rüya sahibinin kendisine yapılan yanlışı unutacak, yanlışı yapan kişileri bağışlayacak ve kısa süre içinde kaybettiklerine yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.


Rüyada Türbede Dilek Dilemek

Rüya sahibinin rüyada türbede dilek dilediğini görmesi, rüya sahibini içten içe, gizlice seven ve onun için hep iyi şeyler dileyen biri olduğu anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum