Rüyada Mukabele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mukabele görmenin anlamı nedir ve rüyasında mukabele gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mukabele okuduğunu veya dinlediğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mukabele Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mukabele Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mukabele görmek, hayra yorulmaktadır. Rüyasında mukabele gören kimsenin hayat arkadaşından güzel haber alacağı, yüksek kazanç elde edeceği, işinde yükseleceği, aile bağlarının güçlü olacağı, rahata ereceği ve saadete kavuşacağına delalet eder.

Rüyasında mukabele gören bireyin hayırlı faaliyetlerde bulunacağı, emniyette ve huzur içinde yaşayacağı ve bütün vaatlerini yerine getireceği tabir olunur.


Rüyada Mukabele Okumak

Rüyada mukabele okuduğunu görmek pek hayra yorulmaz.

ruyada-mukabele-gormek.jpg

Rüyada mukabele görmek, rüya sahibinin eşinden ayrılacağı, babasıyla tatsızlık yaşayacağı,hayat arkadaşına ihanet edeceği demektir. Kişinin ileride çocuklarının başına gelecek kötü olayların ve aksiliklerin ardı arkasının kesilmeyeceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Mukabele Dinlemek

Rüyasında mukabele okuyanları dinlediğini gören kişinin zekatını geciktirmeyeceğine delalet eder. Kişinin sefaletten kurtulacağına, huzura kavuşacağına, saadet dolu yarınlara, alın teriyle kazanılan altına, mutlu bir izdivaca ve ikili ilişkilerde muvaffak olacağına işarettir.


Rüyada mukabele Yapıldığını Görmek

Rüya sahibinin maddi ve manevi kazanç elde edeceği demektir. Kişinin iş hayatında çabalarının karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.


Rüyada Mukabeleye Gitmek

Kişinin kendisini hiç olmadığı kadar iyi hissedeceğine işaret eder. Rüya sahibinin neşesinin geri geleceğine delalet eder.


Rüyada Mukabele Okunduğunu Görmek

Rüyada mukabele okunduğunu gören kişinin, ailesiyle ömür boyu mutlu bir hayat süreceğine delalet eder. Rüya sahibinin eğer bekarsa kısmetinin açılacağı, evliyse hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.