Rüyada Minare Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada minare görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında minarenin yıkıldığını gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada minareye çıktığını veya minareden düştüğünü görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Minare Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Minare Görmek

Rüyada minare görmek,  hayırlı rüyalara yorulmaktadır. Şöyle ki; rüyasında minare gören kişinin mutlu olacağı, fayda alacağı işlerle meşgul olacağı ve hayırlı şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada Minare Görmek


Rüyada Minareye Çıktığını Görmek

Rüyasında minareye çıktığını gören kimsenin Allah katında iki cihanda önemli kimse olacağı, dünyadaki şanının ve şöhretinin artacağı rivayet edilir.


ruyada-minare-goremk.jpg

Aynı zamanda bu kimseler yalnızca dünyalık işlerle değil maneviyatına da önem vererek ahireti düşünüyordur demektir. Rüyasında minare gören kimseler saf yürekli olduğundan çevresi tarafından sevilip sayılırlar ve çalışma hayatında da muvaffak olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Minarenin Yıkıldığını Görmek

Rüyada bir caminin minaresinin yıkıldığını görmeniz hayra alamet değildir. Bu rüyayı gören kimsenin amansız bir hastalığa yakalanacağı, durumunun her geçen gün kötüleşeceği ve sonunda vefat edeceği, yakınlarınınsa bu durumdan derin keder ve hüzün duyacağı tabir olunmaktadır.


Rüyada Minare Yapmak

Rüyasında minare yaptığını veya yaptırdığını gören kimse Allah için iyilikler edecek ve sevaba girecektir.


Rüyada Minarede Ezan Okumak

Bu rüya herkesi ilgilendiren sevindirici ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağının habercisidir. 


Rüyada Minareden Düşmek

Rüya sahibinin bir hatası yüzünden sosyal çevresi tarafından istenmeyen kişi ilan edileceğine işarettir. 


Rüyada Minare Tamir Etmek

Rüyasında bir minare tamir ettiğini veya ettirdiğini gören kişinin Allah katında büyük sevaba gireceğine delalet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.