Rüyada Tavşan Görmek - Bu Rüya Şans ve Kısmetin Habercisi!

Rüyada tavşan görmek şans ve kısmet demektir. Beyaz tavşan görmenin rüya tabiri ve manası bu yazımızda yer alıyor. İşte tavşan görmek hakkında yorumlar.
Rüyada Tavşan Görmek - Bu Rüya Şans ve Kısmetin Habercisi!

Rüyada Tavşan Görmek

İşlerinin yoluna gireceğine, harama el uzatmayacağına delalet eder. Bol kazanç elde edeceğine işarettir. İş hayatında ve özel yaşantısında kişinin çok şanslı ve uğurlu olacağına yorulur. Etrafında bulunan insanlara pozitif enerji saçacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tavşan Görmek

Rüyada Beyaz Tavşan Görmek

Rüyada beyaz tavşan görmek, akıllı, ağırbaşlı bir kadına işarettir. Bekar kimse için eş adayı olabilecek bu kadın zaten evliyseniz hayatınıza bir şekilde girecek ve etki edecek diye yorumlanmaktadır. Rüyada beyaz tavşan görmek aynı zamanda eğitim hayatında veya iş hayatında şans anlamına gelmektedir. Rüyada görülen beyaz tavşanın bir diğer yorumu ise akrabadan gelecek olan hayırlı bir iş manasına da gelmektedir.

Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada tavşan yavrusu görmek, uzun süreli bir aşk hayatına delalet etmektedir. Rüyada görülen yavru tavşan, kişinin elde edeceği başarı ve ün anlamına gelir. Rüya sahibi, yakın bir tarihte müjdeli haber alacaktır. Bu haber herkesi ilk başta şaşırtsa da sonradan mutluluğa yol açacaktır. Ayrıca rüyada görülen tavşan yavrusu bereket demektir.

Rüyada Siyah Tavşan Görmek

Rüyada siyah tavşan görmek, kötü huyları olan ve şirret bir kadın demektir. Bekar kimse için böyle bir kadından uzak durması gerektiği belirtilir. Evli kimse için de eşinizle aranızı açabilecek bu kadın dikkate alınmamalı ve etrafınızda bulunmasına izin verilmemelidir. Rüyada görülen siyah tavşan, elbette tahmin edildiği üzere uğursuzluk anlamlarını taşımaktadır. Rüya sahibinin stresli günleri yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Tavşan Vurduğunu Görmek

Rüya sahibinin yakın zamanda bir günah işleyeceğine delalet eder. İşlediği günah nedeniyle vicdan azabı çekip tövbe edecektir. Rüyada tavşan vurduğunu gören kişinin iş hayatında da dikkat etmesi gerekmektedir. Başına çeşitli sorunlar çıkacaktır, bu sorunların üstesinden gelmek için başka insanlardan yardım istemek zorunda kalacaktır. Rüyada tavşan vurduğunu görmek, rüya sahibi için pek de hayırlı bir rüya değildir.

Rüyada Kahverengi Tavşan Görmek

Rüyada kahverengi tavşan görmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur. Ayrıca kişinin karşısına çıkacak olan sorunları çok kolay bir şekilde atlatacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Gri Tavşan Görmek

Rüyada gri tavşan görmek, rüya sahibinin büyük bir mal kaybı yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve şanssızlıklarla dolu bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada gri tavşan gören rüya sahibinin bu dönemden çok kısa bir sürede çıkıp feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Yabani Tavşan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yabani tavşan görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada yabani tavşan görmek, iş hayatında kazanılacak olan mal ve mülke rivayet eder.

Rüyada Mavi Tavşan Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mavi tavşan görmek, kişinin hayallerinin kısa zamanda gerçekleşeceğine, isyan etmeyip sabretmesi sonucu isteklerinin yerine geleceğine delalet eder. Rüyada mavi tavşan görmek, şans, mutluluk, huzur anlamına da gelmektedir.

Rüyada Sarı Tavşan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı tavşan görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, şansının daima yaver gideceğine delalet eder. Rüyada sarı tavşan görmek aynı zamanda bolluk ve bereket manasına da gelir.

Rüyada Tavşan Kesmek

Rüyada tavşan kesmek, rüya sahibi evli ise eşiyle sorunlar yaşayacağına işarettir. Bekar kimse için birlikte yaşadığı ailesi ya da dostlarıyla sorunları olacağı manasına gelir. Aynı zamanda rüyada tavşan kesmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tavşan Kesildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavşan kesildiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, yaşadığı şansızlıklardan dolayı üzüleceğine delalet eder. Rüyada tavşan kesildiğini görmek, kaybedilecek olan mal ve mülk manasına da gelmektedir. Bu nedenle rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceği demektir.

Rüyada Tavşanla Konuşmak

Rüyada tavşanla konuştuğunu görmek kötü niyetli kadın demektir. Bu kadın aklınızı çelmeye çalışacaktır. Rüya sahibinin rüyasında tavşanla konuştuğunu görmesi, kişinin ihanete maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada Tavşan Avlamak

Rüyada tavşan avladığını gören kimse için sıkıntılı günler yaklaşıyor denir. Endişe duyacağı ve şüphelerle geçecek bir zaman yaşanacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında tavşan avladığını görmesi, kişinin iş hayatında sorunlarla karşı karşıya kalacağına tabir edilir.

Rüyada Tavşan Almak

Rüyada tavşan satın aldığını gören kimse için hafif bir hastalık geçireceği rivayet edilir. Bu hastalığın ilerleyen yaşlarda tekrardan karşısına çıkacağı da yorulmaktadır. Kişinin rüyasında tavşan aldığını görmesi, kişinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan yediğini gören kimse için bu rüya hastalık manasına gelir. Kimi yorumcuya göre rüyada tavşan eti yemek kolay yoldan kazanılacak mal demektir. Rüya sahibinin rüyasında tavşan eti yediğini görmesi, kişinin hayatında daima başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada Tavşan Öldürmek

Rüyada tavşan kesmek ya da farklı şekilde öldürmek çocuklarınız varsa başına bir iş geleceğine delalettir. Rüya sahibinin rüyasında tavşan öldürdüğünü görmesi, kişinin çevresinde kötü niyetli kimselerin olduğuna yorumlanır.

Rüyada Tavşan Yuvası Görmek

Rüyada tavşan yuvasında yavru tavşanlar görmek güzel insanların olduğu çevreye gireceksiniz demektir. Kimi yorumcuya göre ise zaten çevrenizdeki insanların iyi kimseler olduğu manasına gelir. Rüyada tavşan yuvası görmek, kişinin elde edeceği başarı sayesinde ailesinin gururlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavşan Isırması

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek beklentilerin boşa çıkması demektir. Emek harcanan işin istendiği gibi bitmeyeceğine işarettir. Rüya sahibinin rüyasında tavşan ısırması görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüya sahibinin rüyasında tavşan yakaladığını görmesi kişinin kısmetinin açılacağına, iyi kalpli, dürüst, güvenilir bir kişi ile tanışacağına, güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Sevimli Tavşan Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sevimli tavşan gören kişinin yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni insanlar ile tanışıp iyi anlaşacağına rivayet etmektedir. Rüyada sevimli tavşan görmek aynı zamanda şans anlamına gelmektedir.

Rüyada Tavşan Sevdiğini Görmek

Rüyasında tavşan sevdiğini gören kişinin hayatında bulunan sevdiği bir insana maddi manevi yardım edeceğine, hayallerinin peşinden koşacağına sonunda da gerçekleştireceğine delalet eder. Rüyada tavşan sevmek aynı zamanda kişimim merhametli biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada Tavşan Ayağı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavşan ayağı görmesi, kişinin işlerinde başarılı olacağına, bol kazanç elde edeceğine, harama el uzatmayacağına, arkadaşlarıyla, akrabalarıyla ve ailesiyle iyi geçineceğine, zenginleşeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Tavşan Yavruları Görmek

Kişinin rüyasında tavşan yavruları görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda yardıma muhtaç kimselere yardımda bulunacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında tavşan yavruları görmesi, kişinin yakın zamanda güzel haberler alacağına alamet eder.

Rüyada Tavşanın Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tavşanın kaçtığını görmesi, kişinin eline geçen fırsatları değerlendiremeyeceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında tavşanın kaçtığını görmesi, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına tabir edilir.

Rüyada Tavşanın Doğurduğunu Görmek

Kişinin rüyasında tavşanın doğurduğunu görmesi, rüya sahibinin sıkıntı yaratan kimselerden uzaklaşacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında tavşanın doğurduğunu görmesi, kişinin çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Hayvan GörmekRüyada Havuç Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum