Rüyada Mezar Görmek - Boş Mezar Görmenin Anlamı Nedir?

En değerli yorumları sizler için bir araya getirdik. Rüyada mezarlığa gittiğini veya mezar kazdığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mezar Görmek - Boş Mezar Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyada Mezar Görmek

Kişinin işlediği günahların bağışlanması için dinine önem verdiğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında mezar görmesi hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi anlamda feraha ereceğine delalet etmektedir. Uzun bir evlilik hayatına yorulur. Kazanılan paranın hayırlı işlere kullanılacağına rivayet eder.

rüyada mezar görmek

Yani rüya sahibinin uzun yıllar yaşayacağına işarettir. Rüyada mezarı terk eden bir mevta görmek de rüya sahibinin uzun yaşayacağının alametidir. Rüyada mezarında ağlayan bir ölü görmek ise olumsuz havadislerin alınacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada mezar görmek, kişinin çeşitli uğursuzluklarla karşı karşıya geleceği demektir. Rüya sahibinin uzun soluklu bir iş hayatının ardından rahata kavuşacağına, ibadetini yerinde getirmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada bir mevtanın güldüğünü görmek ise bir yakınınızın ölüm döşeğinden kurtulması gibi iyi ve hoş havadislere işarettir. Rüyada görülen mezar eskimiş ve bakımsız ise bu rüya ayrılığa ve istenmeyen sonlara delalet eder. Bir kısım rüya tabircileri rüyada mezar görmeyi dünyalık işlerden ilişiğini kesmeye de yormaktadır. Aynı zamanda zinaya batan kadına da işarettir.

Rüya tabirlerine göre mezarla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:

Rüyada Mezar Taşı Görmek

Rüyada mezar taşı görmek kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceği manasına gelir. Rüya sahibinin korkması gereken herhangi bir durum yoktur. Kişi iş hayatında çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatlayacağına delalet eder. Zor bir dönem içerisinden ailesinin desteği ile çıkacaktır. Aynı zamanda rüyada mezar taşı görmek, kazanılacak olan dostluk ve arkadaşlık anlamına gelmektedir.

Rüyada Kazılı Boş Mezar Görmek

Rüyada kazılı boş mezar görmek, rüya uzmanları tarafından pek hayra yorulmaz. Rüyasında kazılmış halde boş bir mezar gören kimselerin sevdikleri tarafından ötekileştirildiğine ve bu hadisenin kişiyi hem maddi hem de manevi buhrana sürükleyeceğine delalet eder. Kişi çevresinde barındırdığı arkadaşlarını iyi tanımalı ve seçmelidir aksi durumda suçsuz yere bir olayın içerisinde kalacağına delalet eder.

Rüyada Açık Mezar Görmek

Rüyada açık mezar gören kişinin bolluk ve bereket içerisinde yaşarken bir olay sonrasında sıkıntıya düşeceğine, ciddi oranda maddi sorunlar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan maddi destek alamayacağına, elindeki malını ve mülkünü kaybedeceğine delalet etmektedir. Rüyada açık mezar görmek, kişinin elde edeceği başarı yüzünden ailesi tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada Yeni Mezar Görmek

Rüyada yeni mezar görmek, rüya sahibinin büyük sıkıntılar yaşamayacağına, ömrü boyunca sağlıklı ve sıhhatli olacağına işarettir. Kişinin rüyasında yeni mezar görmesi mal mülk sahibi olmaya da işarettir. Rüyada görülen yeni mezar eğer tanıdık birine aitse o kişinin çok yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Toprak Mezar Görmek

Rüyada toprak mezar görmek, mal mülk sahibi olmaya işarettir. Rüya sahibinin hayallerini kurduğu şeylere en kısa sürede kavuşacağına, bekarsa hayırlı bir kısmeti olacağına ve dünya evine gireceğine, evliyse eşiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Mezarlığa Gittiğini Görmek

Eğer kişi rüyasında gece vakti mezarlığa gittiğini görüyorsa bu rüya onun işinden, evinden ya da semtinden memnun olmadığına yakın zamanda evini, semtini ya da işini değiştireceğine işarettir.

Rüyada Mezar Kazdığını Görmek

Rüyasında mezar kazdığını gören kimsenin yaşamında iyi yönde değişikliklerin olacağı rivayet edilir. Rüyada mezar kazan kimsenin bolluk ve bereket elde edeceği, mutlu olacağı, ferahlayacağı tabir olunur.

Rüyada Mezar Başında Ağladığını Görmek

Rüyada mezar başında ağladığını görmek, aksine açıklanan bir rüyadır. Yani rüyasında bir mezarın başında ağladığını gören kişinin rüyası partneriyle arasının iyi olacağı, saadeti yakalayacağı, resmi kurumda makam elde edeceği ve hak ettiği güce nail olacağı şeklinde açıklanmaktadır.

Rüyada Mezar Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin mezar yaptırdığını görmesi kişinin bulunduğu bölgeye bir ev yapacağı, rüya sahibinin uzun bir ömür yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada Temiz Mezar Görmek

Rüyasında temiz mezar gören kişinin eline toplu para geçeceğine, geçmişte alınmayı unutulan ve sonradan alınan bu para ile iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada Mezar Suladığını Görmek

Rüyasında mezar suladığını gören kimsenin yapacağı iyiliklerle birçok insanın sevgisini ve duasını kazanacağı, Allah katında da sevaba gireceğine delalet eder.

Rüyada Mezar Açtığını Görmek

Rüya yorumcularına göre mezar açtığını gören kişi yüksek bir makama sahip olacağına, işlerinin iyiye gideceğine yorumlanır.

Rüyada Ölmeden Mezara Girdiğini Görmek

Rüyasında hayattayken mezara girdiğini gören kişi eğer bayansa ve bekarsa yakın zaman da tanışacağı bir erkek ile evleneceğine, kişinin iyi huylu tatlı sözlü biri olacağına, rüyayı gören kişi eğer erkek ise hayatında olumsuzlukların ve sıkıntıların meydana geleceğine, bir suçtan dolayı yargılanacağına rivayet edilir.

Rüyada Mezarlar Arasında Dolaştığını Görmek

Rüya sahibinin mezarlar arasında dolaştığını görmesi hayırsız kişilerin evine girip çıkacağına, boş işlerle uğraşacağına, bütün hayatı boyunca gereksiz işlerle uğraşıp duracağına delalet eder.

Rüyada Mezar Çiğnediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mezar çiğnediğini görmesi günah işleyeceğine, kötü ve günahkar insanlarla bir arada bulunacağına, kişinin kendine çeki düzen vermesi gerekeceğine, kişinin ahiret hayatından uzaklaşabileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Aile Mezarlığı Görmek

Rüyada aile mezarlığı gören rüya sahibinin eşi ve çocuklarıyla uzun bir ömür yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin eşi ile arasında her zaman saygılı bir iletişim olacağına yorulur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum