Rüyada Meşe Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meşe ağacı görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında meşe yaprağı gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada meşe odunu veya meşe palamudu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meşe Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meşe Ağacı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada meşe ağacı görmek, rüyayı gören kişinin cinsiyetine ve yaşına göre farklı şekillerde yorumlanır. Örneğin genç bir erkek rüyasında meşe ağacı görürse veya bu ağacın gölgesinde dinlenirse bu rüya onun bir işi yerine getirebilmek amacıyla tüm gücünü ortaya koyacağının işaretidir.

Rüyasında meşe ağacını veya meşe ağacının gölgesinde dinlendiğini gören kişi yaşlıysa yakınının kendisinden yardım talep edeceğine delalettir. Eğer rüyasında meşe ağacı gören dul bir bayansa bu onun kendisinden yaşça büyük biriyle izdivaç kuracağına yorulur. Ancak rüyasında meşe ağacı gören şahıs evliyse rüya sahibinin zor bir işte muvaffak olacağına delalet eder.

Rüya tabirlerine göre meşeyle ilgili görülen farklı rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Meşe Yaprağı Görmek

Rüyada görülen meşe yaprağı rüyayı gören kimsenin ticari kayba uğrayacağı, rahatını kaybedeceği, ölüm haberi alacağı, eşini kıracağı ve birçok ailevi problemle yüzleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Meşe Görmek

Rüyada görülen meşe ağacı görmek,  varlığın, bereketin ve bol rızkın, aile içerisindeki dürüstlüğün habercisi demektir. Bu rüyayı gören kimselerin huzur, mutluluk içinde yaşayacağı ve rahata erecekleri anlamına gelmektedir.


Rüyada Meşe Palamudu Görmek

Rüyasında meşe palamudu gören kişilerin rüyası sert mizaçlı birinden mülk kazanacaklarına yorulurken kimi zaman rüyada görülen meşe palamudu gam ve kedere de işarettir. Rüyada meşe palamudu toplamak ise varlığı sorunlar yaratabilecek mülkün toplanmasına işarettir.


Rüyada Meşe Odunu Görmek

Sapkın ilişkilerde bulunan kişiye delalettir. Aynı zamanda rüyasında meşe odunu gören kimselerin nüfuzlu ve sözü geçen insanlar olduğu, zengin oldukları ve bol harcama yaptıkları rivayet olunur. Rüya yorumcularının bir kısmı ise rüyada görülen meşe odununu meşakkate, seyahate ve ihtiyar adama yormaktadır. 


Rüyada Meşe Ormanı Görmek

Rüyasında meşe ormanı gören kişilerin çalışma yaşamında muvaffak olan ve ticari bilgisiyle imrenilen insanlar olduğu rivayet edilir.


Rüyada Meşe Ağacı Kesmek

Rüyasında bir meşe ağacını balta veya farklı bir aletle kestiğini gören kimsenin nasibinin kapanacağı delalet edilir.


Rüyada Meşe Ağacı Dikmek

Rüyasında meşe ağacı diktiğini gören kişinin, plansız iş yapmadığına, yaptığı çalışmalarında mutlaka diğer planının olduğuna, arkasını sağlama aldığına işaret eder.


Rüyada Meşe Ağacına Çıkmak

Rüyada meşe ağacına çıkmak, rüya sahibinin huzurlu ve sakin giden hayatından bıktığına, uzun bir yolculuğa çıkıp macera aradığına, gittiği şehirleri çok seveceği anlamına gelmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.