Rüyada Kristal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kristal görmek neye işarettir? Rüyada kristal bardak ne anlama gelir? Rüyada kristal şekerlik, rüyada kristal küre görmek, rüyada büyük kristal görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabiri ve anlamları.
Rüyada Kristal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kristal Görmek

Rüyada Kristal görmek, kişinin yaşayacağı sıkıntıları, sorunları ve zorlukları işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kristal görmesi, kişinin aşk hayatında bazı sıkıntılar yaşayacağına, son zamanlarda yaptığı projelerden kötü sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Kristal Görmek


Rüyada Kristal Bardak Görmek

Rüyada kristal bardak görmek, rüya sahibinin kısa süre içinde huzura kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında kristal bardak görmesi, kişinin hayallerine kavuşacağına, kısmetinin açılacağına alamet eder.


Rüyada Kristal Kadeh Satın Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kristal kadeh satın aldığını görmesi, kişinin kısa süre içinde evleneceğine rivayet eder. Rüyada kristal kadeh satın almak, kişinin hayırlı ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ailesiyle beraber güzel zamanlar geçireceğine yorulur.


Rüyada Kristal Avize Görmek

Rüyada kristal avize görmek, kişinin güzel günlerin yaklaştığının habercisidir. Rüya sahibinin rüyasında kristal avize görmesi, kişinin hayatında hiçbir sıkıntı, dert yaşamayacağına tabir edilir.


Rüyada Kristal Şekerlik Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kristal şekerlik görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret edilir. Rüyada kristal şekerlik görmek, rüya sahibinin yardıma ihtiyacı olan kimselere yardım edeceğine delalet eder.


Rüyada Kristal Küre Görmek

Rüyada kristal küre görmek, kişinin kararsızlığa ve sıkıntıya düşeceğine, geleceğine yönelik kararlar vereceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında kristal küre görmesi, kişinin menfaatçi insanlardan kurtulacağına alamet eder.


Rüyada Kristal Görmek

Rüyada kristal görmek, kişinin sıkıntılarının artacağına, kötü günler geçireceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında kristal görmesi, kişinin yaptığı planlarını geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Temiz ve Parlak Kristal Görmek

Rüya sahibinin rüyasında temiz ve parlak kristal görmesi, kişinin ferah bir hayata kavuşacağına yorulur. Rüyada temiz ve parlak kristal görmek, rüya sahibinin maddi şartlarının hiçbir zaman bozulmayacağına delalet eder.


Rüyada Büyük Kristal Görmek

Rüyada büyük kristal görmek, kişinin iş hayatında hiçbir sıkıntı yaşamayacağına ve son zamanlarda yaptığı projelerden bol kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında büyük kristal görmesi, kişinin insanlar arasında sevilen sayılan bir duruma geleceğine alamet eder.


Rüyada Kristalin Çatladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kristalin çatladığını görmesi, kişinin hayatında bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalacağına yorulur. Rüyada kristalin çatladığını görmek, rüya sahibinin aile içindeki sağlık sorunlarına da delalet etmektedir.


Rüyada Kristal Kadeh Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kristal kadeh görmesi, kişinin kötü yollardan yüklü miktarda bir kazanç sağlayacağına yorulur. Rüyada kristal kadeh görmek, rüya sahibinin aile hayatında oluşacak olan sıkıntılara delalet eder.


Rüyada Kristal Kolye Görmek

Rüyada kristal kolye görmek, kişinin çevresinde sevilen ve sayılan bir kimse haline geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kristal kolye görmesi, kişinin hayatında adını duyuracak kadar güzel işler yapacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kristal Taş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kristal taş görmesi, kişinin değersiz bir şeyin değer kazanacağına alamet eder. Rüyada kristal taş görmek, rüya sahibinin ferah bir nefes alacağına ve bir ev alacağına delalet eder.


Rüyada Kristal Ayna Görmek

Rüyada kristal ayna görmek, rüya sahibinin güzel bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kristal ayna görmesi, kişinin çevresindeki insanları kıskanacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.