Rüyada Zümrüt Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zümrüt görmek ne manaya gelir? Rüyasında zümrüt gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zümrüt görmek nasıl ifade edilmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zümrüt Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zümrüt Görmek

Rüyada Zümrüt Görmek

Rüyada zümrüt görmek, alın teriyle kazanılmış helal mal manasına gelir. Rüyasında zümrüt gören kimse bu rüyasını helal kazanç ile yorumlamalıdır. Eğer bu zümrüt yüzük veya kolye gibi ziynet eşyası üzerindeyse evlilik manasına gelir. Rüya sahibi evli ise güzel bir çocuğa delalet eder.Rüya tabirlerinde rüyada zümrüt görmek ayrıca şu şekillerde yorumlanmıştır:


Rüyada Zümrüt Görmek

Rüyada zümrüt görmek helal para, sadık dost, din güzelliği gibi iyi manaların yanında dedikodu, boşanma ve mutsuz olma gibi farklı yorumlar da yapılmıştır. Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada zümrüt görmenin manası, sadık can dostu manasına gelir. Kimi yorumcular ise din güzelliği, iyi söz, hizmet eden kimse gibi iyi manaların yanında dedikodu, boşanma ve mutsuzluk olarak yorumlamışlardır. 

ruyada-zumrut-gormek.jpg

Rüyada zümrüt görmek, dünyada şerefli kimselerden, Allah katında da sevilen ve makbul kullardan olmak demektir. Rüya sahibinin Allah ve kitap aşkıyla dolu olduğu, bu uğurda şehit olmayı onur saydığı anlamına gelir.


Rüyada Zümrüt Yüzük Görmek

Rüyada zümrüt yüzük görmek, evlenmek ve yuva kurmak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacağı anlamına gelir. Rüyada zümrüt yüzük görmek, mesleğinde başarılı olmaya ve hayalleri gerçekleştirmeye işaret eder. Ayrıca kişinin hayalini kurduğu işi yaptığına da yorulur.


Rüyada Zümrüt Gerdanlık Görmek

Rüyada zümrüt gerdanlık görmek, çocuk müjdesi ve zengin eş manalarına gelir. Gerdanlığın kopması hayırlı değildir. Rüyada zümrüt gerdanlık görmek, rüya sahibinin alının teriyle parasını kazanacağına, iş kurup maddi kazancını arttıracağına işarettir.


Rüyada Zümrüt Kolye Görmek

Rüyada zümrüt kolye ve zümrüt küpe görmek eşlerin birbirine sadık olması ve çocuk sahibi olmaya işarettir. Kişi gönlünün sahibini bulacak ve onunla hayatının sonuna kadar bir yastığa baş koyarak yaşlanacağına yorulur.


Rüyada Zümrüt Kırmak

Rüyada zümrüt taşını kırmak ya da zümrüt yüzüğün çatlaması eşler ve sevgililer arasında tartışma yaşanacağına işarettir. Kişinin ailesinin dağılacağına da delalet etmektedir. Rüyada zümrüt kırmak, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunmaya alamet eder.


Rüyada Hediye Zümrüt Görmek

Rüyada size zümrüt hediye ediliyorsa bekarlar için evlilik demektir. Evliler için sadık eş manasına gelir. Siz rüyada birine zümrüt hediye ettiğinizi görüyorsanız o kimseye tavsiye vermeye ve maddi manevi destek olmaya işarettir.


Rüyada Zümrüt Kaybetmek

Rüyada zümrüt yahut zümrütten yapılan ziynet eşyasının kaybedilmesi asılsız söylentiler sonucu mutsuzluk ve evliliğin bozulmasına yorumlanır. Kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada zümrüt kaybetmek aileye kötü davranmaya yorulmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.