Rüyada Kol Saati Görmek - Kol Saati Takmak Ne Demek?

Rüyada kol saati görmek, hayatında olumlu yönde değişimlerin meydana geleceğine delalet eder. İşte rüyada kol saati görmenin tabirlerini bu yazımızda.
Rüyada Kol Saati Görmek - Kol Saati Takmak Ne Demek?

Rüyada Kol Saati Görmek

Helal rızka ve bol kazanca rivayet etmektedir. İş hayatında çalışkan bir yapıya yorumlanır. Rüyada kol saati görmek, kişinin yaşamına önem verdiğine, hayatını dolu dolu yaşayacağına işaret eder. Kişinin çok dakik biri olduğuna delalet eder. Sorumluluklarına sahip çıkacak ve rahata kavuşacaktır.

Rüyada Kol Saati Görmek

Rüyada kol saati görmek, kişinin hayatında hiçbir dert ve sıkıntılarla karşılaşmayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında kol saati görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde geçireceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Kol Saatinin Çalışmadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kol saatinin çalışmadığını görmesi, kişinin işlerini boşladığını rivayet eder. Rüyada kol saatinin çalışmadığını görmesi, kişinin zor zamanlar yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine ve ailesiyle arasının bozulacağına alamet eder. Rüya sahibi kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakmalı ve sağlıklı beslenmelidir.

Rüyada Kol Saati Hediye Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kol saati hediye aldığını görmesi, kişinin iş hayatında alacağı uyarılara yorulur. Rüyada kol saati hediye almak, rüya sahibinin geçmişte yaptığı hataların karşısına tekrar çıkacağına, bu nedenle de stresli günler geçireceğine delalet eder. Temiz kalpli ve iyi niyetli olmasından ötürü insanlar onu kullanmaya çalışacaklardır.

Rüyada Başkasının Kolunda Saat Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasının kolunda saat görmesi kişinin sahip olduğu hayatın değerini bilmesi gerekeceğine, haramdan ve kötü davranışlardan uzak durması gerekeceğine delalet etmektedir. Rüya sahibi içini ferah tutmalıdır. Şükretmesi durumunda isteklerini yerine gelecek, huzur dolu olacaktır.

Rüyada Pahalı Kol Saati Görmek

Rüyada pahalı kol saati görmek, kişinin iş hayatında ve eğitim hayatında saygı değer bir insan olacağına, adeta başarıdan başarıya koşacağına delalet eder. Rüyada pahalı kol saati görmek, rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatı manasına da gelmektedir. Hayallerini gerçekleştirmek içim çok çalışacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kol Saati Taktığını Görmek

Rüyada kol saati taktığını görmek, kişinin hayatının gayet güzel ilerleyeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kol saati taktığını görmesi, kişinin çok dakik bir kimse olduğuna ve işlerine tam zamanında geldiğine delalet eder. Rüyada kol saati takmak, aynı zamanda uzun bir aradan sonra özlediği insanlarla görüşeceğine yorulur.

Rüyada Mavi Kol Saati Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavi kol saati görmesi kişinin sahip olduğu malda ve mülkte başkalarının gözü olabileceği manasına gelmektedir. Rüyada mavi kol saati görmek, rüya sahibinin değer verdiği insanlar ile bir araya gelip kaliteli vakit geçireceği anlamına gelmektedir. Huzurun bulunmasına, şefkate ve sağlığa delalet eder.

Rüyada Kol Saati Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kol saati aldığını görmesi, kişinin çok disiplinli kimse olduğuna yorulur. Rüyada kol saati aldığını görmesi, kişinin zamanını doğru kullanacağına, hayatında hiçbir aksaklık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada Kol Saati Çaldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kol saati çaldığını görmesi, kişinin vakit kaybedeceğine ve bu vakit kaybına neden olacak hatalı işler yapacağına işaret eder. Rüyada kol saati çaldığını görmek, rüya sahibinin maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Kol Saati Kırdığını Görmek

Rüyada kol saati kırdığını görmek, kişinin iyi kalpli bir kişiyi üzeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kol saati kırdığını görmesi, kişinin yanlış arkadaşlıklar kuracağına, mutsuz olunacağına, kötü davranışlar yüzünden çevresindeki insanlarla tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Kol Saati Bulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kol saati bulduğunu görmesi, kişinin hayatında sıkıntıların baş göstereceğine yorulur. Rüyada kol saati bulduğunu görmek, rüya sahibinin ailesiyle çeşitli problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Altın Kol Saati Görmek

Rüyada altın kol saati görmek, kişinin güveninin sarsılacağına, güzel günlerin yaklaştığına ve kendisine yalan söyleyen kimselerin varlığına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında altın kol saati görmesi, kişinin dert ve sıkıntılardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada Beyaz Kol Saati Görmek

Rüyada beyaz kol saati görmek, kişinin yakın zamanda bir ortaklık içerisine gireceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında beyaz kol saati görmesi, kişinin hastalıklarının son bulacağına, ümidinin kesileceğine ve hayata karşı bakış açısının değişeceğine işaret eder.

Rüyada Erkek Kol Saati Gö rmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek kol saati görmesi, kişinin hayallerine kavuşacağına, hayatında hiçbir sıkıntı ile karşılaşmayacağına rivayet eder. Rüyada erkek kol saati görmek, rüya sahibinin yüzünden gülümseme hiçbir zaman eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Siyah Kol Saati Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah kol saati görmesi, kişinin ortağı ile arasında yaşanacak olan tartışmalara rivayet etmektedir. Rüyada siyah kol saati görmek, rüya sahibinin hayırlı kararlar alacağına, dert ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Gümüş Kol Saati Görmek

Rüyada gümüş kol saati görmek, kişinin kısa süre içinde hedeflerine ulaşacağına, başarılı işler yapacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında gümüş kol saati görmesi, kişinin iyi niyetinin su istimal edileceğine işaret eder.

Rüyada Bayan Kol Saati Görmek

Rüyada bayan kol saati görmek, kişinin ailevi sorunların baş göstereceğine, karşısına fesat kimselerin çıkacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntılar çekmeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında bayan kol saati görmesi, kişinin bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Saat GörmekRüyada Ses Duymak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum