Rüyada Saat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saat görmek, dakik olmaya işarettir. Yorumcuların değerli görüşleri bu yazımızda yer alıyor. İşte saat görmenin tabiri ve manası.
Rüyada Saat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saat Görmek

Uzun süreli bir evlilik hayatını betimler. Paraya, kazanca, huzura ve berekete işaret eder. Dakik olmak manasına gelir. Hayata olumlu yöne bakmaya yorumlanmaktadır. Rüya sahibi elindekinin değerini bilmeli ve mantıklı adımlar atmalıdır. Aynı zamanda hane içerisinde bereket, aile bireyleri arasında huzur anlamına gelmektedir.

Rüyada Saat Görmek

Rüyada Duvar Saati Görmek

Rüyada duvar saati görmek kudret ve itibarlı olmaya, yeni yatırımlar yaparak büyük kazanımlar yapacağınıza işaret eder. Rüyada bozuk duvar saati görmek, dert keder ve sıkıntıya yorulur. Eğer rüyada bozuk duvar saati aldığınızı gördüyseniz huzurunuzun kaçacağına, zorlu günler geçireceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Kol Saati Görmek

Kol saati ya da cep saati görmek özel işlerinizden, hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğuna, bu durumu düzelteceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında kol saati görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda ferahlayacağına delalet eder. Rüyada kol saati görmek hakkında daha fazla yorum ve görüş için lütfen buraya tıklayınız.

Rüyada Altın Saat Görmek

Altın saat görmek iyiye, hayra yorulur. Rüyanızda gördüğünüz altın saat kısa bir vade de yüksek bir mevkide işler yapacağınızın, işinizde saygınlık kazanacağınıza delalet eder. Rüyada altın saat aldığınızı görmeniz, kısa sürede müjdeli bir haber alacağınıza, işiniz yoksa güzel bir yerde işe başlayacağınız, eğer işiniz var ise burada mevki atlayacağınıza işarettir. Altın saat almak çok güzeldir, ün, nam ve şöhrete vesile olur.

Rüyada Saat Ayarlamak

Bazı rüya tabirlerine göre rüyada saat görmek kötü haberleri almaya işaret eder; saati ayarlamak yaşamın gidişini düzene koymak istediğiniz ya da hayatınızda ters giden bir şeylerin yoluna gireceğini haber verir. Ayarlamanız hayatınızın gidişini düzene sokmanızın elinizde olduğuna işarettir.

Rüyada Bozuk Saat Görmek

Rüyada görülen bozuk saat, zamanı göstermeyen saat karşılaşılacak zahmetin, sıkıntıların habercisidir. Rüya sahibinin rüyasında bozuk saat görmesi, kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine yorulur. Rüyada bozuk saat görmek, kişinin elde edeceği kazançta başkalarının gözü olabileceği manasına gelir.

Rüyada Saat Durması

Rüyada saatin durduğunu görmeniz kötüye yorulur. Hayatınızda bir şeylerin ters gittiğine, içinizi sıkan haberler alacağınıza işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında saat durması görmesi, kişinin maddi anlamda sorunlar yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Saat Tamir Etmek

Rüyada kol saati, duvar saati, antika saat tamir etmek, geçmişte yaptığı hataları iyileştirmek için elinden geleni yapmasına, kırdığı, üzdüğü dostlarını, sevdiklerini kazanmak için girişimlerde bulunacağına anlamına gelir. Eğer saat çalıştığı halde tamir etmeye çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlara gereğinden fazla önem verdiğiniz, aşırı fedakarlıkta bulunduğunuzu gösterir.

Rüyada Saat Takmak

Rüyada saat taktığınızı görmeniz, her şeyi zamanınız da yaptığınızın, yaşamınızın düzene gireceğini, zamanı geldiğinde istediğiniz projeleri gerçekleştireceğinize işaret eder. Taktığınız kol saati yeni ise huzura ereceğinizin, yeni başlangıçlar yapacağınıza alamet eder. Kolunuza taktığınız saat eski ise yapmanız gereken bazı işlerinizi geride bıraktığınız, zamanınızı iyi kullanmadığınızı gösterir.

Rüyada Saat Kırmak

Rüyada kendi saatinizi kırmak, tatsız bir olay yaşanmasından ötürü kendinizi suçlu bulacağınıza yorulur. Rüyada başkasının saatini kırmanız, bir kişiyle yapacağınız bir ortaklıkta, beraber çıkacağınız yoldan vazgeçeceğiniz anlamına geliyor. Rüyada kırdığınız saat duvar saati ise sıradan alışkanlıklarınızdan vazgeçtiğinizi, yeni hobiler ile uğraşacağınıza işaret eder.

Rüyada Saat Camının Çatlaması

Rüyada evdeki saat camının çatlaması, aile bütçesinin kötüye gitmesi, masrafların artmasına delalet eder. Bu masraf aniden ortaya çıkacak ve hazırlıksız yakalanan ev halkı bundan dolayı sıkıntılar yaşayacaktır. Rüyada iş yeri saatinin çatlaması, işlerinizin bozulacağına, işlerinizde sıkıntılı dönemler yaşayacağınızın anlamına gelir. Kol saatinizin çatlaması ise yapmanız gereken bir işi zamanında yapmadığınız için o işin artık bir geçerliliğinin kalmamasına işarettir.

Rüyada Hediye Saat Almak

Rüyada hediye kol saati görmek, işlerde yardımcı olacak kişiye ve hayra yorulur. İşlerinizde sağ kolunuz olacak bu kişi, zamanınızı doğru bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Rüyada masa saati hediye almak, hep yanı başınızda olan, sizi gözünüzden sakınmayan, varlığını size her daim hissettiren kimseye, rüyada hediye aldığınız antika saat ise, ailenizde kalacak zenginliğe, mala işaret eder. Rüyada karşı cinsten hediye aldığınız güzel, şık saat ise, sevgili ya da eşinizle geçireceğiniz güzel, hoş, umut dolu zamanlara alamet eder.

Rüyada Saat Satmak

Rüyada imitasyon yani sahte saat satmak, kişiye göre davranışlarda bulunmaya, ölçülü olan insana ölçülü davranmaya, kötü olan kişiye karşı kötü olmaya, iyi kişinin karşısında iyi olan kişiye delalet eder. Rüyada sattığınız saat bozuk ise verdiğiniz sözlerin tutmaması anlamına gelir. Eğer sattığınız saat altın ise bu iyi işlerde çalışacağınızı, çalıştığınız işin kalitesinin yüksek olduğu ya da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada Saat Kaybetmek

Rüyada saatinizi kaybetmeniz şöhrete kavuşmaya, mutlu olmaya, akrabalarla iyi geçinmeye ve kısa sürede de iyi gelişmelere işaret eder. Diğer bir yoruma göre ise düşmanlığı saklayan hilekar bir akrabaya, yaşanılacak sıkıntılara alamet eder. Farklı bir açıdan yaklaşan yorumcular, bu rüya ile birlikte bütün zorluklardan sonra kolaylığa, sıkıntılardan sonra zafere ve umudunuzun kestikten sonra yeni umutlara delalet eder.

Rüyada Saat Çalmak

Rüyada saat çaldığınızı gördüyseniz yapılacak girişimlerinizin çevreniz tarafından hoş görülmemesine yorulur. Eğer rüyanızda çaldığınız çok değerliyse bu eşinizin ya da sevgilinizin hoşuna gitmeyen bir işe kalkışacağınıza işaret eder. Çalınan saatin eski olması durumunda önemi olmayan tartışmalara gireceksiniz, bu durumda ufak tefek kayıplar yaşayacaksınız demektir. Rüyada çaldığınız saat altın ise rüya sahibinin menfaat sahibi biri olduğuna yorulur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum