Rüyada Kel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kel görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada kel görmenin hikmeti ve alameti konusunda merak ettiğiniz tüm sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.
Rüyada Kel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kel Olduğunu Görmek

Rüyada kel görmek, genellikle güzel ve hayırlı olarak yorulmaktadır. Rüyayı gören rüya sahibinin moralini bozan, üzülmesini ve mutsuz olmasını sağlayan kişileri hayatından çıkaracağı manalarına gelmektedir.

Rüyada Kel Görmek

Rüyada kel görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre de olumsuz anlamlar taşımaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin malını ve parasını iki katına çıkaracağına yormaktadır. Ayrıca rüya sahibinin hasta bir yakını varsa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kel görmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kel Olduğunu Görmek

Rüyada kel olduğunu görmek, sıkıntı ve stresten uzaklaşmaya işaret etmektedir. Rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılacağına, hem maddi hem de manevi anlamda bolluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Saçlı Birini Kel Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saçlı birini kel görmesi huzur demektir. Kişinin sahip olduğu dostlarından çok hayır göreceğine, iş hayatında başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.


Rüyada Saçının Bir Kısmının Kel Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saçının bir kısmının kel olduğunu görmesi kişinin müjdeli haberler alacağına, hayallerinin yarım kalacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Saçının Ortasının Kel Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin büyük işler başaracağına, herkes tarafında sevilen, saygı duyulan ve örnek alınan biri olacağına, ailesinin gurur duyduğu herkese öve öve anlatacağı biri olacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kel Birini Saçlı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kel birini saçlı görmesi, kişinin iş hayatında yaşanacak olan sarsıntıya yorulmaktadır. Bu durumu atlatmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.


Rüyada Eşini Kel Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında eşini kel gören kişinin, kendisini daima geliştireceğine, eğitim hayatında başarılı işlere imza atacağına, ailesi ile birlikte mutlu ve huzur dolu bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.


Rüyada kel görmek

Rüyada kel görmek, kişinin iş hayatında başarılı olacağı demektir. Rüya sahibinin zorlu bir dönemden başarı ile geçeceğine, ailesinin daima yanında olacağına, kendisini güvende hissedeceğine, başarısının kısa zaman içinde yayılacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kocasını Kel Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında kocasını kel gören kişinin kısa sürede büyük yatırımlar yaparak gelişeceğine, daha lüks bir hayata kavuşacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kocasını kel görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda ferahlayacağı anlamına gelir.


Rüyada Kel Bebek Görmek

Rüya sahibi bekar ise evleneceğine, eğer evli olup çocuk sahibi değil ise hayırlı bir evlada sahip olacağına, evladı var ise parlak bir geleceğe sahip olacağına yorulur. Bu rüya genel olarak olumlu yöne yorumlanmaktadır.


Rüyada Kel Adam Görmek

Rüyada kel adam görmek, kel olmaya benzer anlamlar taşımaktadır. Rüya sahibinin büyük badireler atlatacağı, sıkıntılı ve zor günleri geride bırakıp huzura ereceği şeklinde işaret etmektedir.


Rüyada Kel Kadın Görmek

Rüyada kel kadın görmek, evde söz hakkının kadında olduğu ve son sözü onun söylediği anlamına gelir. Rüyada kel kadın görmek uzun süreli aşk hayatına sahip olacağı manasına yorumlanmaktadır.


Rüyada Saçların Döküldüğünü Görmek

Rüyada saçlarının döküldüğünü görmek, yaşanılan lüks yaşamın sona ereceğine ve bu durumdan dolayı kişinin ciddi bir bunalıma gireceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında saçlarının döküldüğünü görmesi, kişinin maddi anlamda büyük kayıp yaşayacağına işaret eder.


Rüyada Karısını Kel Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karısını kel görmesi, kişinin iş hayatında yüksek mevkilere sahip olacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında karısını kel görmesi, rüya sahibinin güzel bir hayat sürdüreceğine delalet eder.


Rüyada Yarı Kel Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında yarı kel olduğunu görmesi, rüya sahibinin iş hayatında karşısına yeni fırsat kapıları açılacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında yarı kel olduğunu görmesi, kişinin maddi açıdan çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.


Rüyada Saçının Tepesini Kel Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saçının tepesini kel görmesi, kişinin çektiği çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içerisinde sona ereceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında saçının tepesini kel görmesi, rüya sahibinin maddi sorunlarının son bulacağına rivayet eder.


Rüyada Kızını Kel Görmek

Kişinin rüyasında kızını kel görmesi, rüya sahibinin çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kızını kel görmesi, kişinin ailesiyle mutlu bir şekilde geçireceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum