Rüyada Şemsiye Görmek - Yağmurda Şemsiye İle Yürümek

Rüyada şemsiye görmenin anlamı ve yorumu bu yazımızda yer alıyor. En değerli görüşleri bir araya getirdik. Yağmurda şemsiyeyle yürümenin anlamı burada.
Rüyada Şemsiye Görmek - Yağmurda Şemsiye İle Yürümek

Rüyada Şemsiye Görmek

Çevresinde kendisine yardım etmekten geri durmayan kişilerin varlığına işaret eder. Hane içerisinde saadet dolu bir yaşam demektir. Bolluk, bereket ve rızıktır. Kişinin yağmurlu bir günde elinde şemsiyeyle tek başına yürümesi, tek başına halledemeyeceği bir konuda başkalarından yardım alacağına delalet eder.

Rüyada Şemsiye Görmek

Rüyada Şemsiyeyle Yağmurda Yürümek

Rüya sahibinin rüyasında şemsiyeyle yağmurda yürüdüğünü görmesi hem iyi hem de kötü olarak yorumlanır. Rüyada görülen şemsiye, zor gününüzde size yardımcı olan bir dostunuzun varlığına işarettir. Rüyada sizi yağmurdan koruyan, kollayan şemsiyenin bu tabirinin ne derece yerinde olduğu gösteriyor. Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümenin olumsuz yorumu; kişinin yürüdüğü yolda karşılaştığı engellerdir. İyi tarafı ise bu engeller karşısında size uzanan bir dost varlığıdır. Bu kişi sizi bu engellerin içinden kurtararak selamete erdirecektir. Yani sizi zor gününüzde hızır gibi gelip kurtaran bir dostunuzun olacağına yorulur.

Rüyada Şemsiye Kırılması

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye kırıldığını görmesi uğursuzluk demektir. Rüyayı gören kişinin çok çaresiz ve çok savunmasız durumlara düşeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet eder. Rüya sahibinin yaşamını idame ettirmesine ve düzeninin devam etmesine vesile olan her türlü kolaylığın elinden yitip gitmesi manasına gelir.

Rüyada Kırmızı Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı şemsiye görmesi kişinin şıklığı, zarafeti ve güzelliğinin ya da yakışıklılığının kibar tavrıyla dikkatleri üzerine çekeceğine yorumlanır. Herkes tarafından bu iyi özellikleriyle konuşulacağına, taktir edileceğine ve örnek gösterileceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin giyimi, tavırları, çalışkanlığı, terbiyesi ve eğitimi ile deyim yerindeyse toplum içinde parmakla gösterilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada Şemsiye Unutmak

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye unuttuğunu görmesi ihmal edilen bir sorumluluğun veya bir iş sebebiyle kayıp yaşayacağına yorumlanır. Kişinin yerine getirmeyi unutacak bir görevi yüzünden çok zor, kötü ve bazı kimselerin gözünde alçak durumuna düşeceğine ve bu süre zarfı boyunca yapacak bir hamlesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada Çok Fazla Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çok fazla şemsiye görmesi dost eli demektir. Hayır ve iyiliksever olmaya, gönüllü olarak bazı sosyal sorumluluk projeleri üstlenmeye, hayvanlar, doğa, kimsesiz çocuklar, yaşlılar gibi yardıma muhtaç kimseler yararına çalışmaya ve bu yolda maddi, manevi büyük fedakarlıklar üstlenmeye delalet etmektedir.

Rüyada Şemsiye Hediye Almak

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye hediye aldığını görmesi gerçek hayatta hediyelerin en mukaddesini, en geçerlisini ve en makbulünü almaya işaret eder. Kişinin kendisi için büyük bir zaruret olan ve içinde bulunduğu imkânsızlık nedeniyle alamadığı bir eşyanın kendisine hediye olarak geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Kapalı Şemsiye Görmek

Rüyada görülen kapalı şemsiye, hayırlara yorulur. Rüya sahibinin rüyasında kapalı şemsiye görmesi, kişinin karşısına yakın bir zamanda çıkacak olan hayırlı bir kısmete yorulur. Sakin kalması durumunda isteklerini ve arzularını yerine getirebilecektir. Kabiliyetini farkına varmalıdır.

Rüyada Açık Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında açık şemsiye görmesi hayırlara yorulur. Açık şemsiye iç huzurun ve rahatlığın simgesidir. Rüyada açık şemsiye gören rüya sahibinin huzursuz ve gereksiz düşüncelerinin kalmayacağına iç huzuru ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada Plaj Şemsiyesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında plaj şemsiyesi görmesi kuruntularından, kötü duygulardan, gereksiz tedirginliklerden uzakta olmaya ve kendiyle baş başa huzur içinde olmaya işaret eder. Kim ki rüyasında büyük bir şemsiyenin altındaysa o kişi bütün kötülüklerden uzak olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Şemsiye Satın Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye satın aldığını görmesi iş konusunda büyük bir ayrıcalığa sahip olacağına yorumlanır. Kişinin rütbesinin artacağına yeni bir makama erişeceğine yorulur. Çevresinde bir ağırlığının olacağına ve kendisinin görenlerin saygıdan önünden eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada Siyah Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah şemsiye görmesi iş konusunda büyük bir ayrıcalık sahibi olmak demektir. Kişinin mertebesinin yükselmesine ve bu sayede her yerde söz hakkının bulunmasına, çevresinde büyük bir ağırlığının olmasına, kendisini görenlerin saygıdan önünde eğilmesine delalet eder.

Rüyada Yeşil Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil şemsiye görmesi huzur içinde olmak demektir, vicdanen rahat etmeye ve insaniyetli kullardan olmaya yorulur Rüyayı gören kişinin merhamet ve minnet duygusu taşıdığına, vefalı bir insan olduğuna ve Allah yolundan hiç ayrılmadığına alamettir.

Rüyada Sarı Şemsiye Açmak

Rüya sahibinin rüyasında sarı şemsiye açtığını görmesi sakin bir tavra bürüneceğine, güzel davranışlarıyla toplumda bilineceğine yorumlanmaktadır. Çözüm üreten, sağduyulu kimse olacağına işaret eder.

Rüyada Turuncu Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında turuncu şemsiye görmesi heyecanlı ve içi kıpır kıpır kimse olduğu, en umutsuz anlarda bile içinde hep bir gün düzeleceğine ve iyi yönde değişeceğine dair umutlar taşıdığı ve etrafına hep gülen gözlerle baktığı anlamına gelir.

Rüyada Şemsiye Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye kaybettiğini görmesi yolunu bulamamaya, engellere takılıp düşmeye, tüm özveriye rağmen başarısız olup kaybetmeye yorulur. Kişinin sıkıntılarından önünü görmeyeceği bir süreçten geçeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Yağmur Yağarken Şemsiye Açtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yağmur yağarken şemsiye açtığını görmesi en sıkışık ve biçare olduğu bir anda kendisine gelecek iyiliğin ve hayrın adeta Hızır gibi imdadına yetişeceğine yorulur. Rüya sahibinin en aç en fakir zamanında kurtuluşa ereceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Şemsiye Çalmak

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye çaldığını görmesi istemeyerek başkasının hakkını almak ya da günahına girmek anlamına gelmektedir. Kişinin farkında olmadan ve hiçbir kasıt taşımadan bir kimseyi kısmetinden ve şansından edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada Şemsiyenin Uçması

Rüya sahibinin rüyasında şemsiye uçtuğunu görmesi evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada Ters Şemsiye Görmek

Kişinin rüyasında ters şemsiye görmesi, rüya sahibinin küs olduğu kimselerle arasını düzelteceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında ters şemsiye görmesi, kişinin bol kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada Pembe Şemsiye Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe şemsiye görmesi, kişinin sorunların üstesinden geleceğine tabir edilir. Kişinin rüyasında pembe şemsiye görmesi, rüya sahibinin iş hayatında yükseleceğine delalet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Yağmur GörmekRüyada Fırtına Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum