Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Ne Demek?

Rüyada kadın cinsel organı görmenin manası ve tabirini içeriğimizde bulabilirsiniz. Değerli tabircilerin ifadeleri burada.
Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Ne Demek?

Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyada kadın cinsel organı görmek daha çok kişinin iç dünyasında yaşanan şeylere yorulur. Rüya sahibinin içgüdülerine fazla takıldığı, bu nedenle de şüphe ve endişeden kurtulamadığına delalet etmektedir.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyada Kadın Cinsel Organı Temizlemek

Rüyada kadın cinsel organı temizlediğini görmek, rüya sahibinin sevdiğine müjdeli bir haber vereceği ya da bir sürpriz yapacağı anlamına gelmektedir.

Bazı yorumcular da eşinin cinsel organını görmeyi, kişinin özel yaşamında huzuru bulamamasına yorulur. Etrafındaki insanlara karşı sürekli olarak memnuniyetsizlik hissetmesinden dolayı, mutlu olmadığına anlamına gelir.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek

Rüyada kadın cinsel organını öptüğünü görmek, rüya sahibinin pişman olacağı bir eylem gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada Kadın Cinsel Organında Kıl Görmek

Rüya sahibinin malında ve parasında gözü olan bir insana işaret etmektedir. Bu kişinin rüya sahibinin sırtından geçinerek, kazanç elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, kişinin çevresinden alacağı destekle yeni bir iş sahibi olacağına ya da işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada Kadın Organının Kesildiğini Görmek

Rüyada kadın cinsel organının kesildiğini görmek, kişinin haramdan sakınan ve kendisini ahirete yönelten biri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada Eşinin Cinsel Organını Görmek

Rüyada eşinin cinsel organını görmek, yeni başlangıçlara yorulmaktadır. Yeni bir işe, yeni bir çocuğa ya da sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada Cinsel İlişki Sırasında Kadının Cinsel Organını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cinsel ilişki sırasında kadının cinsel organını görmesi maddi açıdan değerli bir hediye alacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüyada Nikah Düşmeyen Bir Yakının Cinsel Organını Görmek

Rüyayı gören kişinin ailesinin onun adına yapacağı yardıma işaret eder. Kişinin çevresindeki kişiler kendisi yerine sadaka, bağış ve yardım yaparak onu sıkıntılarından kurtaracağı anlamına gelir.

Rüyada Kadının Cinsel Organından Fare Çıktığını Görmek

Rüyada kadının cinsel organından fare çıktığını görmek, rüya sahibinin hayırsız bir kız çocuğuna sahip olacağında delalet eder.

Rüyada Kadının Cinsel Organından Kedi Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin, çocuğunun hırsız olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kadının Cinsel Organından Yılan veya Akrep Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin, çocuğunun kendisine düşman kesileceğine tabir edilir.

Rüyada Kadının Cinsel Organından Ekmek Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kadının cinsel organından ekmek çıktığını görmesi fakirleşeceği anlamına gelmektedir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Meme Görmek Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum